Dodaj do ulubionych

Ile wart jest twój były? Wyceń go i sprzedaj na...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 08:39
Śmieszne jest to pytanie "Czy wystawiłbyś rzeczy po byłym partnerze na sprzedaż?"

Po niektórych "byłych" wystawiłbym, po niektórych nie. Niektóre rzeczy ciągle trzymam, bo kojarzą mi się miło, chociaż związek się rozpadł. Niektóre mają już ponad 20 lat. A niektórych rzeczy pozbyłem się tak szybko jak to tylko możliwe, żeby nic nie przypominało straconych bez sensu lat.
Obserwuj wątek
    • jacek.nie.placek Ekshibicjonizm 14.02.12, 09:04
      To jakiś ekshibicjonizm emocjonalny!

Lampa, to lampa i jeśli ktoś zechce ją kupić, to ze względu na wartość przedmiotu, a nie opowieści o byłym partnerze! Po co się obnosić ze swoimi problemami emocjonalnymi? Po co obcym ludziom trąbić o swoich byłych?
      Do Drzyzgi się nie dostałyście?

BTW: Porzucenie przez SMS - to jedno z "udogodnień" oferowanych przez tzw. związki partnerskie. ZERO ZOBOWIĄZAŃ. Kocia łapa.
      • Gość: antek weźcie tego idiotę stąd... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.12, 09:12
        Głupi jesteś, wiesz? I do tego masz problemy emocjonalne, koleś.
        • jacek.nie.placek powiedział co wiedział 14.02.12, 10:05
          Czy coś poza stekiem wyzwisk potrafisz powiedzieć?
          • Gość: ............... Re: powiedział co wiedział IP: *.4web.pl 14.02.12, 11:35
            >BTW: Porzucenie przez SMS - to jedno z "udogodnień" oferowanych przez tzw. związki >partnerskie. Kocia łapa.

Związki partnerskie istaniały na dlugo zanim wynaleziono telefon komórkowy. Rozstanie przez sms to po prostu cecha żałosnego gnojka, któremu brak odwagi na poziomie 12 latka. Najgorzej jak takie coś będzie miało syna ...
            • jacek.nie.placek Re: powiedział co wiedział 14.02.12, 12:08
              Gość portalu: ............... napisał(a):

> Związki partnerskie istaniały na dlugo zanim wynaleziono telefon komórkowy.

No i co z tego? Przecież tu nie chodzi o technologię.

> Rozstanie przez sms to po prostu cecha żałosnego gnojka, któremu brak odwagi
              > na poziomie 12 latka.
              Rozstanie przez SMS to cecha żałosnego związku, który jest traktowany "lajtowo". Zwykle przez obie strony - bo do związku trzeba dwojga. W przypadku "żałosnego gnojka" to nie musiał być brak odwagi - być może TAK MU BYŁO WYGODNIEJ.

> Najgorzej jak takie coś będzie miało syna ...
              Najgorzej jak takie coś spotka drugie takie coś - bo dopiero wtedy mogą się pojawić dzieci. A to drugie takie coś zwykle ma się za mądrą, inteligentną osobę, tylko ...jak wytłumaczyć związek i dzieci z takim czymś ? ;-)))

Aha, odbiegliśmy od tematu!
              Tematem jest: Po jaką cholerę opowiadać o swoich byłych partnerach i niepowodzeniach przy sprzedaży lampy, tudzież innych dóbr materialnych?
              • Gość: antek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.12, 14:14
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: miisoo Takiemu sku...elowi należy zniszczyć życie a nie IP: 193.59.173.* 14.02.12, 10:52
      sprzedawać pamiątki. Ktoś, kto zainwestował kilka lat (najlepszych lat życia) już ich nie odzyska. Satysfakcją może być TYLKO nieszczęście osoby, która te lata zmarnowała czyli byłej/byłego. Im więcej sku...syństwa będzie cierpiało tym więcej zastanowi się przed podobnym wyczynem.
      • Gość: foksterierka Re: Takiemu sku...elowi należy zniszczyć życie a IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.12, 01:03
        Ale to żadna satysfakcja, zrozumiałam to po ponad roku i teraz jest mi go nawet szkoda. Lepiej się uczyć na cudzych błędach, ale jak ktoś nie da rady to te lata nauki się przydają:-) Jedyne lekarstwo- czas.
    • lanou Ta ankieta 14.02.12, 13:25
      Ta ankieta jest homoseksualna. Czy wystawiłbym rzeczy po partnerze? Nie ;) Ja mam tylko partnerki.
    • terleo Ile wart jest twój były? Wyceń go i sprzedaj na... 14.02.12, 18:41
      Mój były zraniony singiel przesiadł się na tandem.
    • Gość: bankier Ile wart jest twój były? Wyceń go i sprzedaj na... IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.02.12, 22:22
      próba sprzedaży przedmiotu należącego do kogoś innego jest przestępstwem
      za które łatwo można dostać wyrok skazujący. Wystarczy pozew właściciela i jego wycena
      przedmiotu wyższa niż jakiśtam próg.

przypominam to ślepym egoistkom, które nigdy nie pojmą, że zostały rzucone
      z powodu ślepoty i głuchoty wynikającej z egoizmu.

głupim kurom zostaje frustracja :D a mądre kury mają życie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka