Gość: jerry IP: *.wroclaw.mm.pl 12.04.12, 06:54 Ksiądz Misiak to ma klawe życie, w robocie panny jak marzenie. A ja w pyle i brudzie zarabiam na chleb powszedni. Taka karma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
terleo Kościół odkrywa kobiecość. Nastolatki mile widz... 12.04.12, 07:36 Wielkanocna moda na malowanie; nie tylko jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orion Męskość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.12, 13:10 Ja odkrywam w sobie męskość jak przebiegnę 15 km w godzinę. A u was jak z męskością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Męskość IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.12, 21:57 Dla mnie wystarczy, ze pojde sie wysikac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak to czytam Re: Kościół odkrywa kobiecość. Nastolatki mile wi IP: *.4web.pl 12.04.12, 13:35 Jak to czytam, to chce mi się wymiotować...Jasne, zróbmy sobie warsztaty z tego, jak zrobić "przyjęcie z tego, co jest w lodówce" . Jak ktoś rozumie kobiecość jako malowanie się, noszenie szpilek, gotowanie i szycie to jest po prostu KRETYNEM. I w efekcie wychowuje potem skretyniałe dziewczyny, które udają głupsze niż są, nie odzywają sie w towarzystwie, za to potrafią rozmawiać o użyciu różu... Dlaczego nie robicie warsztatów z asertywnosci - skoro, jak to mówi szanowny ksiądz" "Dziewczyny nie szanują się "? Pomijając już fakt, co to ma być szanowanie się. Moze czas zrobić warsztaty dla chłopców - Z SZANOWANIA DZIEWCZYN, skoro one mają być takie delikatne, to przecież nie powiedzą nie...albo powiedzą za cicho, bo mają być delikatne przecież ... No i robią z siebie chłopaka...o straszne, pewnie spodnie noszą...A moż ei prawo jazdy chcą zrobić...Zanim człowiek weźmie sie za prace z młodzieżą to powinien popracować z PSYCHOLOGIEM! Odpowiedz Link Zgłoś
mortimer21 Re: Kościół odkrywa kobiecość. Nastolatki mile wi 12.04.12, 15:40 Bo takie słodkie idiotki wpisują się w kościelną wizję świata. Kobiety które potrafią postawić na swoim są przez księży postrzegane jako zagrożenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyla noga Wciąż tylko klerycy, i klerycy IP: *.xdsl.centertel.pl 12.04.12, 15:49 Nic dziwnego, że pasterzom się znudziło. Czas posmakować owieczek... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tykaczor Kościół odkrywa kobiecość. Nastolatki mile widz... 12.04.12, 16:07 Ciekawe, czy będą wykłady "jak uniknąć niechcianej ciąży" ? Odpowiedz Link Zgłoś
komcionauta Będzie jakaś agencja "U nas jak w raju"? 12.04.12, 16:19 Inne proponowane slogany reklamowe "Nawet anioł nie zrobi ci tego delikatniej" "Dotąd o nierządnicach tylko czytałeś w Biblii, teraz masz je na żywo!" Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_wszechswiatow Indokrynacja religijna w szkole a nauka nakładania 12.04.12, 17:03 różu w kościele - Polska to dziki kraj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hildebrant A niech sobie propagują "archaiczny model... IP: *.play-internet.pl 12.04.12, 17:14 ... kobiecości". Ich sprawa. Kto zechce - będzie uczestniczyć. Komu to nie odpowiada - nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Kościół odkrywa kobiecość. Nastolatki mile widz... 12.04.12, 17:41 Proste nie kobiecosc tylko prostytutke,bo kobieta zawsze wie czego chce!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iskram Kościół odkrywa kobiecość. Nastolatki mile widz... 12.04.12, 17:44 Głupiutkie dziewczyny nie widza jak na nich zarabiaja ,a co najgorsze że tzw: kolezanki je w to wplątuja i używaja do tego religii, a ksiadz jak zwykle czyste rece ,jak piłat!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jelizawieta Kościół odkrywa kobiecość. Nastolatki mile widz... IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.12, 18:19 BARDZO CHCĘ WIERZYĆ, ŻE kk zauważył wreszcie, że kobiety nie mają ochty na pozycję sprzątaczek w kościele czy u księży. Bo do tej pory pozycja kobiety w kościele - to uniżona służka, na kolanach, w pokorze, ze ścierą. A to nie te czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
mikromama Re: Kościół odkrywa kobiecość. Nastolatki mile wi 12.04.12, 20:16 Kurs pt. "Jak być idiotką p i ę k n i e". No bo brzydko to jest feee... A my wszystkie takie idiotki jesteśmy... Kobiety, obudźcie się! Przestańcie być słodkie i delikatne, bo za 10 lat zauważycie nagle, że wokoło jest pełno słodszych, młodszych i delikatniejszych i wtedy powiecie: "Chcę awans", a szef na to: "Awans? Hmm.. Ale Ty nic nie umiesz, jesteś po prostu słodka". Bądźmy kompetentne!* I nie upodabniajmy się ze wszystkich sił do bezy z kremem. Pewnie, że kobiety nie mają już ochoty na pozycję uniżonej sprzątaczki w kościele, na kolanach, ze ścierą... teraz wolą na obcasach z makijażem. I to jest postęp w kraju katolickim. Gratulacje dla księdza! Pewnie się biedak ucieszył, że takie warsztaty będą "przyjemne dla oka", jak to faceci lubią powiedzieć. Proponuję teraz kurs "Odkryj swoją męskość" - lekcje machania łopatą, użycia dezodorantu oraz wymiany żarówki. No i koniecznie jak odpowiednio dobrać skarpetki do sandałów. Żenada. * Gwoli ścisłości, wykład ściągnięty z genialnej Jane Eliott: kinoplex.gazeta.pl/specjalne/2,115017,10768563,Oczy_niebieskie.html Odpowiedz Link Zgłoś
mikromama Re: Kościół odkrywa kobiecość. Nastolatki mile wi 12.04.12, 20:23 I jeszcze o byciu idiotką cytat z Agaty Christie: "Do furii doprowadzają mnie niezaradne idiotki, a zaradne są jeszcze gorsze." I to tyle na temat panienek, które określiły treść kursu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axaaxa Kościół odkrywa kobiecość. Nastolatki mile widz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.12, 19:08 Jeżeli kościelna kobiecość ma polegać na gotowaniu, szyciu i malowaniu się to ja taką kobiecością zupełnie nie jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona i matka To warsztaty uprzedmiatawiające kobiety! IP: *.static.korbank.pl 12.04.12, 19:31 Nauczą jak się pomalować i ruszać tyłkiem w szpilkach, gdy się podaje panu mężowi obiadek! JAk ozdobić decoupage'em pudełeczka w naszym wymarzonym mieszkanku, wyhaftować serwetkę pod TV i uszyć sobie fartuszek do kuchni....mamy wizję kobiety "w dzień kuchta - w nocy prostytutka". Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
dust-on-the-wind Re: To warsztaty uprzedmiatawiające kobiety! 13.04.12, 20:03 Bo to urabianie bab pod faceta. Ma ugotować , posprzątać i dać d..py, potem urodzić i zap...lać. A Pan i władca na kanapie ma żądać - żarcia i d..py. Tego nauczy ich KK naszaMatka, qrwa jej mać.... katolicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: To warsztaty uprzedmiatawiające kobiety! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 09:39 100/100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepokornna Kościół odkrywa kobiecość. Nastolatki mile widz... IP: *.134.rev.vline.pl 13.04.12, 20:56 Ja pitolę taką naukę. Jestem babcią 7 -latki.Na szpilkach nauczyłam sama się chodzić,malować też,kabaretki kupował mi mój chłopak,obecny mąż w sklepach PEWEKS-u kościół nie nauczy kobiecości.Moją wnuczkę postaram się wyedukować bez żadnych oaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hildebrant Pani droga.... IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 21:59 PEWEXem się chwalić? W 2012 roku? Oj, demencja, demencja... Odpowiedz Link Zgłoś