Gość: m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 18:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=13456298 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barracuda7110 Re: Ktoś się za Was wstydzi;-))) 17.06.04, 18:09 Ok mnie się źle link wkleił a później padł mi net i nie mogłem poprawić :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Ktoś się za Was wstydzi;-))) 17.06.04, 18:11 Już nie ściemniaj - napisałeś pare "słów" jacy tu ludzie mieszkają. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Ktoś się za Was wstydzi;-))) 17.06.04, 18:16 Ku**a Teufel skąd możesz wiedzieć co miałem na myśli pisząc tamtego posta?! Źle wkleiłem link i to tyle. Z resztą sam możesz stwierdzić, że od tamtej pory nie było mnie na forum uruchom tylko wyszukiwarkę. Ps jeżeli kogoś poczuł się obrażony przez moją pomyłkę przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b00g13 Re: Ktoś się za Was wstydzi;-))) IP: 157.25.164.* 17.06.04, 20:14 Przepraszam nic nie załatwi tu potrzebna jest publiczna chłosta :D Odpowiedz Link Zgłoś
aard Jak się oczyścić z winy 18.06.04, 11:59 Musisz stanąć o godz. 20:18 w sobotę na ławeczce Tuwima i trzymając w jednej ręce monstrualną pluszową marchewkę, a w drugiej resoraka model Matra Rancho Midi z roku 1985 w kolorze czerwonym, na całe gardło zapiać w cztery strony świata po jednym razie, a w stronę okien gabinetu Kropiwnickiego trzy razy, przy czym pianie musi być przeponowe. Potem musisz przeturlać się przez lewe ramię w stronę najbliższej studzienki kanalizacyjnej i tam przyjąć na 27 sekund pozycję czapli zrywającej się do lotu (bo to ulubiony motyw dziada Borowego). Dzierżbór moratorium na karę śmierci! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy hahahaha 18.06.04, 12:14 tak, to by zalatwilo sprawe Barracudo:-)))) Dzierżbąr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Ja bym tu widział jeszcze... 18.06.04, 12:17 ...przepiekny pioropusz ze swiezego szczypiorku na barracudowej glowie:-) Dzierżbąr szczypiorąk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Jak się oczyścić z winy 18.06.04, 17:56 A jak oczyścić monitor? Poplułem, rechocąc z poprzedniego posta... <ROTFL> Odpowiedz Link Zgłoś
aard Up for Schprottessa de Ru 21.06.04, 10:52 Bardzo dziękuję, Ółrze, ale ja tylko starałem się podrobić styl Dziada Borowego. Kopyrajt nalezy się Jemu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Dziękuję Aardzie ale... 21.06.04, 16:00 ...ale naprawde nie sadze, bym stworzyl cos TAKIEGO:-) Dzierżtulacje uhahane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan wstydzę się 21.06.04, 16:47 takie wazeliniarstwo. a miało chłoszczeć! z tą nadzieją śledzę ten wątek od początku i co? że to nie ten wątek? że na RU można się wychłostać? a gdzie jest link do RU? no gdzie? o, tu: Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: wstydzę się 21.06.04, 16:49 o, teraz się wkleiło: www.utopia.abc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: wstydzę się 21.06.04, 16:52 do trzech razy sztuka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=9480299 może teraz będzie dobrze. swoją drogą ten wątek nma coś linki poplątane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Się przyznaję bez bicia...;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 19:13 Do założycielstwa tegoż wątku. Zaenterowało się przez przypadek po pierwszej literce, ale zauważywszy swój błąd, postanowiłam się nie ujawniać, bo ponieważ na myśl mi przyszło: a nuż mnie zaczną rugać, że wyciągam taaakie brudy na forum i prowokuję itp.itd... Więc powzięłam postanowienie, że ujawnię się po 15 w miarę pozytywnych wpisach, jeśli ofkors, nikt nie zacznie na mnie bluzgać;-))) Barrakudo- mam nadzieję, że nie masz mi za złe, bo nie miałam złych zamiarów;-) Antydzierrżbór konspiracje, tudzież zwykłe tchórzostwo;-D Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Się przyznaję bez bicia...;-) 22.06.04, 20:52 Za złe nie mam. Wręcz przeciwnie, jestem wdzięczy za zauważenie mojego błędu. Co by się stało gdybyś niezauważyła mojej pomyłki... jeszcze by wszyscy odwiedzający tamto forum pomyśleliby, że wstydzę się swojego miasta bądź ludzi odwiedzających to forum. ;) Pozdrawiam :). Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Merci, RedNaczu :* 05.08.04, 00:04 (mam to wpisane jako gotowa wiadomosc w formularzu do wyslania) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Hehe, taki jestem schematyczny? /nołbutcytat 05.08.04, 10:22 szprota napisała: > (mam to wpisane jako gotowa wiadomosc w formularzu do wyslania) Odpowiedz Link Zgłoś