Gość: pstryczek itp itd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 00:10 Ale wałek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Fasady kamienic przy Piotrkowskiej oświetlone IP: *.toya.net.pl 12.06.12, 00:55 no, otuleni światłem i do tego smrodem żula. piotrkowska idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Fasady kamienic przy Piotrkowskiej oświetlone IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.12, 01:12 Od czegoś trzeba zacząć (no i mogliby wreszcie wywalić tych wszystkich żuli do kontenerów, tylko gdzie?) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Re: Fasady kamienic przy Piotrkowskiej oświetlone 12.06.12, 01:53 Może Rydzykowi podrzucić, wszak to jego powinność opiekować się POtrzebującymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vertus Re: Fasady kamienic przy Piotrkowskiej oświetlone IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.12, 02:30 A Ty jesteś upośledzony/a, że masz trudności z napisaniem słowa 'potrzebujący'? Takie trollowanie z d... jest na poziomie wczesnego gimnazjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozecie_mi_skoczyc fasada to tylko fasada IP: *.customer.m-online.net 12.06.12, 07:41 i nieraz moze sprawiac niespodzianki nawet fraszke na ten temat napisalem i poswiecilem ja mojemu niezyjacemu kumplowi i zeby o antysemityzm posadzonym nie byc zastrzegam,ze byl zydem(prof marek belka tez z nim balowal) fraszka ma tytul: "na qrewskim rogu"(naprzeciw grand hotel,a tam urzedowaly wszystkie ambitne lodzkie qrwy oczekujace kandydatow na mezow z tz zachodu rok 1972 albo73)) kiedys w mojej mlodosci w rodzinnym miescie lodzi na rogu piotrkowskiej i trauguta na fasadzie chamski text przeczytalem! "zydzi pocalujcie w ch.. prezydenta bieruta" a od siebie dodam,co to mi szkodzi pocalujcie wszystkich w doope ,nietylko mieszkancow lodzi mnie calowac nie musicie,calujcie sie sami, ale napisze wam wszystkim tak: pocalujcie mnie wszyscy w ch ...razem z : rabinami,kardynalami,biskupami jak bede juz lezal "wznak" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozecie_mi_skoczyc no to jak bedzie IP: *.dynamic.mnet-online.de 12.06.12, 09:09 chcecie paru wyznawcow"benjaminow franklinow" znalezc w betonie ? nigdy juz wiecej zaden zdegenerowan,prymitywny dreck z medycznych fakultetow(obojetnie jakiego pochodzenia) nie bedzie bezkarnie mordowal bezbronnych ludzi,zeby mogl ich okradac i ponizac ! wiec pytam sie no to jak bedzie ! i mozecie_mi_skoczyc wszyscy razem i kazdy osobno i wiecie gdzie i dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) a kto oświetli zajszczane i zasrane bramy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 02:14 smród i jeszcze raz smród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: a kto oświetli zajszczane i zasrane bramy? IP: *.toya.net.pl 12.06.12, 06:23 PIerwsze otworz okno a poźniej się umyj. Jak bedziesz stosował reguralnie to pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyty Bardzo fajny pomysł :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.12, 08:17 oby jak najwięcej takich nowości w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Fasady kamienic przy Piotrkowskiej oświetlone n... IP: *.192-178.cust.bluewin.ch 12.06.12, 08:25 Cieszę się z tego i mam nadzieję że nastrojowo przyciemnione światła nie będą się równały jedynie oszczędnościom i że nikt już nie wpadnie na pomysł późniejszego zapalania świateł w pozostałej części miasta dla "rekompensaty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosinus Fasady kamienic przy Piotrkowskiej oświetlone n... IP: *.umed.lodz.pl 12.06.12, 09:33 Łódź jest chyba mistrzem Polski w instalowaniu rzeczy, o które potem nie ma kto zadbać. Fasady kamienic na Piotrkowskiej między Tuwima i Jaracza są często oświetlone w dzień, a nie po zmroku, bo nie ma kto dostosować pory ich włączania do długości dnia i nocy. Pomnik Kościuszki na pl. Wolności od roku jest niedoświetlony, bo nie ma kto naprawić dwóch reflektorów. Fontanna-studnia na pl. Wolności jest oświetlona od 19:00 do 7:00, a więc w biały dzień, ale za to trzema reflektorami, bo czwarty nie działa od wielu miesięcy. Muzeum Archeologiczne ma iluminację złożoną z 14 reflektorów, z których obecnie działa tylko jeden. Zegar na wierzy ratusza, który powinien wybijać kwadranse i godziny, od listopada tylko gra "Prząśniczkę" w południe, poza tym milczy od listopada (warto dodać, że w latach 2005-2010 nie wydawał żadnych dźwięków, bo "był naprawiany", a potem działał prawidłowo tylko przez rok). Itd., itd. ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Fasady kamienic przy Piotrkowskiej oświetlone n... IP: *.toya.net.pl 12.06.12, 10:57 Te łódzkie debile są po......ne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Znakomicie, ze cos sie dzieje, poprawa powinna IP: 193.222.161.* 12.06.12, 13:31 nastepowac w kazdym aspekcie funkcjonowania miasta, takze oswietlenia. Jak patrze jak dziury na Zachodzie potrafia uatrakcyjnic roznymi sztuczkami Lodz wydaje sie miec przy tym nieprzebrany potencjal. Urok fasad na Piotrkowskiej jest bezkonkurencyjny. Jest tam mnogosc styli architektonicznych (wiekszosc, niestety neo-), ktora robi niemale wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogna Fasady kamienic przy Piotrkowskiej oświetlone n... IP: *.8.12.vie.surfer.at 14.06.12, 08:49 SUPER !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś