polla.k 11.09.08, 13:09 żeby Ci ch...ni konsultanci już sobie pojechali...i o tym, żeby jutro wcześniej wyjść z roboty. No, qrcze...strasznie zmęczona jestem :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: marzę tylko o tym... 11.09.08, 13:42 Jesli masz na mysli konsultanotw jako grupe zawodowa to musze zapytac, coz ja Ci takiego uczynilem :( Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: marzę tylko o tym... 11.09.08, 13:50 Konsultant? Też kiedyś chciałem być konsultantem, ale to już przeszłość. Taki zawód, ludzie nie zawsze ich kochają. Odpowiedz Link
polla.k Re: marzę tylko o tym... 11.09.08, 14:57 Konkretnych konsultantów mam na myśli, konkretnych. Odpowiedz Link
staryigruby Re: marzę tylko o tym... 11.09.08, 14:01 Juz niedługo pójdziesz do domu i odpoczniesz... Lubię brzmienie angielskiego słowa "home" :). Kojarzy mi się oczywiście ze spokojem, ciepłem i aromatem dobrej kawy :) Słyszycie to "home"? Johnny Denvera www.youtube.com/watch?v=nsAVwgHchoE&feature=related Michaela Buble www.youtube.com/watch?v=fDQnkYwfNfk Ciekawe, ze w polsce jest mało utworów muzycznych opiewających dom :) Odpowiedz Link