Dodaj do ulubionych

Dobry masażysta

15.07.12, 21:27
Szukam dobrego masażysty - masaż relaksacyjny, z dojazdem do klienta. Może ktoś korzysta i może polecić i napisać parę słów? W internecie są jakieś szczątkowe ogłoszenia i nie bardzo wiem czy ryzykować. Fajnie jakby masażysta oprócz tego, że był masażystą z prawdziwego zdarznenia był też miły i kontaktowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: atrakcyjna trzydzi Re: Dobry masażysta IP: *.1and1.pl 15.07.12, 22:59
      Znam jedynie masażystę erotycznego. Całkiem niezły w te klocki i konkretnie wyposażany....
      Jak chcesz, mogę dać namiary.
      • veronique1234 Re: Dobry masażysta 18.07.12, 22:26
        czy naprawdę w Łodzi nie ma masażystów z dojazdem, którzy są w stanie zrobić dobry, relaksacyjny masaż ???
        • slavekk Re: Dobry masażysta 20.07.12, 10:27
          veronique1234 napisała:

> czy naprawdę w Łodzi nie ma masażystów [...]

Pomyliłaś Łodź z forum GW
          Najwyraźniej na tym forum za wielu masażystów nie ma.
          Pozostaje szukać w Łodzi... ;-)
          • Gość: JB Re: Dobry masażysta IP: *.centertel.pl 20.07.12, 14:37
            Fajny i dobry masazysta z Łodzi ktory przyjezdza do domu :-) mam jednego podam numer i mozesz sie umowic napewno bedziesz zadowolona bardzo fajny gosc i zna sie na rzeczy naprawde tel 797389220 Pozdrawiam
            • Gość: X Re: Dobry masażysta IP: 217.33.154.* 20.07.12, 14:47
              i pewnie ma adres e-mail: galaxycośtam? spadówa spamerze
            • Gość: sabina Re: Dobry masażysta IP: 192.162.151.* 03.12.12, 00:10
              polecam STUDIO MASAŻU KERALA w aleksandrowie łodzkim. wprawdzie nie mają dojazdu do klienta, ale zaręczam ze warto się tam wybrac bo studio jest nieziemskie a ceny dosc niskie w porównaniu z innymi gabinetami.
          • veronique1234 Re: Dobry masażysta 21.07.12, 11:28
            myślisz, że stanie na ulicy i krzyczenie "Szukam masażysty, szukam masażysty" byłoby lepsze. Po to są przecież fora regionalne, żeby m.in. pozyskiwać tego typu informacje od osób znających te miejsca. Poza tym nie chodzi tylko o znalezienie człowieka, ale też o opinie. Tak więc nieustająco liczę na pomoc forumowiczów :-).
          • Gość: Marcysia Re: Dobry masażysta IP: *.play-internet.pl 29.01.14, 15:52
            Polecam Panią Halinkę - fizjoterapeutka zna się nie tylko na masażach- bardzo mi pomogła
            602-430-088
            rehmedlodz.pl
    • Gość: Krzys Re: Dobry masażysta IP: *.centertel.pl 19.07.12, 23:22
      Witaj. 33 letni dyplomowany masazysta, wysoki sympatyczny i kontaktowy brunet. Naprawde bardzo przyjemne masaze relaksacyjne, tantryczne ... dojazd do domu a kontakt na mail galaxyfree@wp.pl
    • Gość: xxx Re: Dobry masażysta IP: *.centertel.pl 25.07.12, 11:04
      szukanie dobrego masażysty w Łodzi jak widać nie jest łatwe, może wszyscy emigrowali? A szkoda.
      • veronique1234 Re: Dobry masażysta 02.08.12, 21:28
        poszukiwania nadal aktualne :-)
        • Gość: ada Re: Dobry masażysta IP: *.centertel.pl 11.08.12, 23:55
          Witaj :-) 36 letni masażysta, wysoki miły i kontaktowy blondyn. Naprawdę bardzo polecam:-). Przyjemne masaże relaksacyjne... klimatyczna muza ... dojazd do domu. Kontakt na mail: adam-med@o2.pl Pozdrawiam Ada
    • Gość: ab Re: Dobry masażysta IP: *.centertel.pl 05.08.12, 21:27
      up
    • veronique1234 Re: Dobry masażysta 14.08.12, 06:32
      Klęska na całej linii, osoby, które się odezwały albo okazują się w ogóle nie być masażystami, tylko chciałby spróbować :-) - całkiem nie o to mi chodziło, albo są tak tajemnicze, że strach pomyśleć czy będą masować w kominiarce albo nie oddzwania choć się umawiają? Jestem lekko zawiedziona, ale nieustająco szukam jak w temacie. Jeśli problemem jest dojazd mogę dojechać od gabinetu. Odwagi sympatyczni masażyści w Łodzi, chyba nie trzeba emigrować z Łodzi w celu zrobienia dobrego, sympatycznego masażu relaksacyjnego :-)
    • Gość: seler Re: Dobry masażysta IP: *.play-internet.pl 17.08.12, 22:14
      A tak a propos....
      Chcielibyście mieć żony/mężów masażystki/ów?
      Macie na tyle zaufania? I nerwów, że po powrocie do domu będą wiecznie zmęczone/ni pracą, tj. że do klientów/ek będą szczerzyć zęby, tryskać humorem (oby tylko) a w domu urządzą scenę, że chcą odpocząć?
      Świat zmierza w kierunku zagłady!
      • veronique1234 Re: Dobry masażysta 18.08.12, 18:45
        Powie szczerze, że bredzisz, idąc tym tropem. Każdy kto w pracy uśmiecha się i jest miły dla klientów ma być zdesperowanym ponurakiem i frustratem w domu? Każdy to ma do czynienia z ludzkim ciałem nie jest godny zaufania? To absurd. Zawód masażysty to zawód jak wiele innych. Żeby robić to dobrze trzeba mieć w sobie oprócz wiedzy, sporo empatii i sympatii do ludzi. A jeśli lubi się to co robi to po powrocie do domu nie ma powodu do urządzania, jak to mówisz scen.
        A ja nieustająco szukam masażysty pełnego empatii, uśmiechu i takiego, który lubi to co robi :-))).
        • Gość: on Re: Dobry masażysta IP: *.182.240.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.09.12, 19:33
          byłem na masażu tajskim - ul 6 sierpnia - polecam - jeden tylko problem sa tam masażystki
          • Gość: waszka Re: Dobry masażysta IP: *.204.88.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.09.12, 11:49
            Polecam masazystke, lecz niestety przyjmuje tylko w gabinecie,
            a szkoda Rzgowska 24 masaz goracymi kamieniami w wykonaniu tej kobiety to poezja ,jestem duza zwolenniczka masazy lecz czagos takiego jeszcze nigdy nie doznałam ona łączy je z masazem energetycznym poprostu odlot
    • Gość: Andrzej Re: Dobry masażysta IP: 92.244.36.* 02.10.12, 14:25
      Bardzo dobry masaż polecam w Zielonej Górze na ulicy Tylna 10. Masuje i kobieta i facet. Rewelacja polecam ceny sa bardzo atrakcyjne. nr kontaktowy Adam 604187134 Ania 602836447.

Gorąco polecam i na pewno znowu zjawie sie na masazu
    • jankes225 Re: Dobry masażysta 04.11.12, 17:04
      nadal szukasz dobrego masażysty w Łodzi? mogę kogoś polecić, profesjonalnie, sprawdzony człowiek
      • veronique1234 Re: Dobry masażysta 06.11.12, 22:52
        poproszę o namiar :-)
        • Gość: koronkowa Re: Dobry masażysta IP: *.toya.net.pl 29.11.12, 09:58
          Hej! Jesli szukasz masazysty z dojazdem do klienta to bardzo polecam Pana Marcina,jest studentem Fizjoterapii na Uniwersytecie Medycznym. Na poczatku bylam sceptyczna jak uslyszalam od kolezanki o studencie,ale byla zadowolona wiec tez sprobowalam i nie zaluje:) jak na studenta to masuje wspaniale,za calosciowy masaz relaksacyjny ( nogi,rece,plecy ) 50 minut zaplacilam 50zl i korzystam z jego uslug do dzis. Jesli bylabys zainteresowana to podaje kontakt: masazemarcin@onet.pl
          • Gość: zadowolony Re: Dobry masażysta IP: *.toya.net.pl 02.12.12, 22:51
            A może być masażystka ? Przetestowałem już sporo masażystów na moim nadwyrężonym kręgosłupie i nadmiernie spiętych mięśniach. Ostatnio korzystam z usług Leny, ma dziewczyna bardzo duże doświadczenie i wyczucie. Tu jest jej strona z namiarami: masazlena.pl/
            • Gość: gość Re: Dobry masażysta IP: *.toya.net.pl 26.12.12, 19:45
              A ja mogę polecić p. Sławka Sobczyka ma duże doświadczenie, tel. 695 301 971, przyjmuje w okolicach Rojna-Szczecińska, ale też dojeżdża
    • Gość: karina Re: Dobry masażysta IP: *.icpnet.pl 11.02.13, 15:42
      Jak masaż to tylko w AMDL u Pana Łazickiego. Byłam już trzy razy na masażu i na pewno jeszcze tam wrócę. Bardzo dobry masażysta, polecam!
    • Gość: Mgda Re: Dobry masażysta IP: *.retsat1.com.pl 23.02.13, 20:22
      Ja polecam Masaż Tajski na ul. Kościuszki 23/25, nie jest to masaż relaksacyjny, ale efekty są dużo korzystniejsze. tel 881 917 375
      • Gość: Pacjent Re: Dobry masażysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 00:46
        Witam, Jesli szukasz masażysty z dojazdem do klienta to bardzo polecam studenta Pana Dawida. Studiuje Fizjoterapie na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi. Ma swój stół do masażu, który jest bardziej komfortowy niz masaz na zwyklym łóżku. Profesjonalne usługi. Polecam!!
        masażystafizjoterapeuta@wp.pl
        • Gość: woo Ale jaja :) IP: *.4web.pl 23.07.13, 10:52
          Chłopie, sam siebie polecasz? Kilka chwil wcześniej: forum.gazeta.pl/forum/w,63,145859202,145859202,Masaz_z_dojazdem_do_klienta.html
    • Gość: tomasz Re: Dobry masażysta IP: *.play-internet.pl 31.08.14, 00:55
      Witam jestem dyplomowanym masazysta chetnie pomoge moj mail tomek321321@interia.pl
      Pozdrawiam
      Tomasz
    • Gość: Ewa84 Re: Dobry masażysta IP: *.galatea.pl 21.01.17, 19:44
      cześć ,

zecydowanie polecam Pana Łukasza, dobre ceny, stałe rabaty na wiekszą ilość zabiegów. Korzystałam z dłoni p.Łukasza zarówno w jego gabinecie jak i z dojazdem. Profesjonalizm oraz WIEDZA !

www.facebook.com/DotykAjurwedy/
      Odpowiedz Link Zgłoś
    • chilloutlodz Re: Dobry masażysta 09.03.17, 14:37
      Witam jeśli mogła by to być masazystka to zapraszam www.chillout-lodz.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka