Dodaj do ulubionych

IKEA ozdobiła przejście podziemne przy Centralu

IP: 194.156.44.* 04.09.12, 19:51
Można sobie lubić albo i nie sklep IKEA, ale trzeba przyznać, że wprowadza trochę życia i kolorów do tego smutnego miasta swoimi kompozycjami i mam to gdzieś czy jest to gustowne czy nie? Jest kolorowe, a nie szare, bure i ponure.
Obserwuj wątek
    • Gość: MonikaSzcz IKEA ozdobiła przejście podziemne przy Centralu IP: *.toya.net.pl 04.09.12, 21:07
      A przejazdu dla wózków jak nie było tak nie ma...
      • Gość: gość Re: IKEA ozdobiła przejście podziemne przy Centra IP: *.devs.futuro.pl 04.09.12, 21:48
        No tak należy natychmiast pozwać IKEA za to że zrobili przejazdu:)))
        Wydawało mi się że artykuł jest w temacie co zrobiła IKEA a nie czego nie zrobiło miasto....
    • Gość: Biedrona IKEA ozdobiła przejście podziemne przy Centralu IP: *.toya.net.pl 04.09.12, 23:01
      REWELACJA! więcej, częściej :) Fajni i mądrzy ludzie pracują w tej naszej łódzkiej IKEA :) Dziękujemy!
      • Gość: ramtam Re: IKEA ozdobiła przejście podziemne przy Centra IP: *.pools.arcor-ip.net 05.09.12, 08:59
        dzieki Ikei, Mc Donald,Tesco,Biedronce....masy polskie otrzymaly wglad i udzial w prawdziwych zdobyczach cywilizacji (czystosc, lad, estetyka, organizacja, rozsadek....
    • Gość: łodzianka1 IKEA ozdobiła przejście podziemne przy Centralu IP: *.toya.net.pl 05.09.12, 09:22
      W tym rozwalającym się, biednym, obpaskudzonym psimi odchodami i wulgarnymi napisami na podupadających kamienicach mieście, takie akcje jak ta IKEA należy chwalić i nagłaśniać. Szkoda, że IKEA nie ma wpływu na te żałosne władze miasta, które nie robią nic aby ratować miasto, aby zwykły mieszkaniec nie musiał rumienić się ze wstydu oprowadzając gości spoza Łodzi.
    • bogdaniec3 IKEA ozdobiła przejście podziemne przy Centralu 05.09.12, 11:43
      Pilnujmy tego co zrobiła IKEA ,żeby te bandy dzikusów pseudokibiców nie zdewastowali tych dekoracji i nie pokradli tych eksponatów.!!!!
    • Gość: check in IKEA ozdobiła przejście podziemne przy Centralu IP: *.toya.net.pl 05.09.12, 17:53
      byłem tam dzisiaj, masakra
    • graz.ka Warsztaty 12.09.12, 23:00
      Byłam dziś na warsztatach szycia - i polecam.

Bardzo sympatyczne panie prowadzące, objaśniające, uczące szycia różnych prostych rzeczy do domu - od serwetki, jaśka po torbę z aplikacjami. Trzeba mieć jednak więcej niż godzinę czasu.

Kto wie, co będzie szyć, to może wcześniej nabyć na tekstyliach materiał - choć tam niestety asortyment już mocno przerzedzony (choć z drugiej strony to chyba sukces :)
      I zepsuta drukarka etykiet - trzeba do pomocy prosić pracownika.

Kompletne szyciowe nowalijki mogą poradzić się na warsztacie, ile i czego kupić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka