terleo 17.09.12, 09:43 Miliony na piccę, a CZD - Centrum Zdrowia Dziecka - upada. Lepiej wydawać na żarcie, niż na dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ShpxLbh YYYyyyyyyy ? IP: *.alpat.net 17.09.12, 11:57 chłopie a co to ma do rzeczy ?:)) te miliony są prywatnego inwestora, a nie dobroczyńcy z klasztoru. szpitalem to się ma opiekować PAŃSTWO - kulejące zresztą też:) ale za to dobijające na każdym kroku przedsiębiorców którzy jakoś utrzymują je, paradoks nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ldz O co kaman? IP: *.toya.net.pl 17.09.12, 12:44 Kompletnie nie kumam "fenomenu" tej całej firmy/pomysłu.. Cóż z tego że mają w bazie 1 tys 2 tys czy 5 tys pizzerii skoro ja jako klient zamawiam i tak pizze przez telefon z pizzerii "za rogiem" bo cóż z tego że widzę w tej bazie pizzerie z Sopotu czy Krakowa jak przecież jej nie zamówię z drugiego końca Polski:) Samo zamawianie przez internet ok - mogę sobie poczytać i sam skomponować, wysłać do pizzerii zamówienie (oni nie marnują czasu pracownika, który wisi ze mną na telefonie:) ale do tego nie trzeba płacić haraczu zewnętrznej firmie tylko wystarczy wstawić formularz na własnej stronie www:) Wygląda na kolejną bańkę internetową, która szybciutko pęknie i kaska inwestorów równie szybciutko zniknie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ShpxLbh Re: O co kaman? IP: *.alpat.net 17.09.12, 13:33 bardzo źle twierdzisz. bańką to nie jest, tylko wyręczeniem pizzerii w zdobywaniu klientów. pizza-portal jako zbieracz klientów lokalnych posiada własną baze danych klientów, którzy mogą sobie wybrać spośród dostępnych restauracji i bez zbędnego dzwonienia dowiadywania się wybrać danie bez stresu i płatności za telefon. bańka to nie jest, bo pizzaportal chyba ma największą prowizje z płatności kartą, nie wiem czy miesięczne koszty też są jakieś, ale nawet jeśli to dla restauracji liczą się duuuże ilości zamówień przez terminal i to jest fakt. czyli: pizzaportal ma korzyści oraz restauracje. gdziee tu haczyk i dla kogo niejasne? ;p myśle, że współpraca układa się dobrze, bo nie widziałem, żeby jakakolwiek pizzeria zniknęła mi z wyboru, wręcz dochodzą nowe, to mówi samo za siebie, że to działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as brawo za szybko reakcję pracownika bańki:))) IP: *.28.48.242.iwacom.net.pl 17.09.12, 13:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ShpxLbh Re: brawo za szybko reakcję pracownika bańki:))) IP: *.alpat.net 17.09.12, 13:53 dziwni są ludzie w naszym kraju, jeśli ktoś coś pozytywnie mówi o czymś, to nagle ma interes niby w tym? nawet jeśli pracownik pizzaportal by tutaj wychwalał, to co miałby z tego pozytywnego? :) ten artykuł i tak jest sponsorowany, więc nie muszą nic tutaj komentować. mówię co widzę, od początku tego portalu robie tam zakupy, teraz już z 35 zakupów mam i chyba mam prawo swoją opinie przedstawić? zresztą nie podoba Ci się portal to nie korzystaj, a jak nie korzystasz, to po co komentujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ldz Re: brawo za szybko reakcję pracownika bańki:))) IP: *.toya.net.pl 17.09.12, 15:52 Jedno pytanie: z ilu pizzerii zamawiałeś pizze przez ten portal i gdzie one się mieszczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boekhouden Re: brawo za szybko reakcję pracownika bańki:))) IP: *.zielonalodz.pl 17.09.12, 16:12 ja kiedyś często pierogi zamawiałem przez podobny portal (miał w ofercie nie tylko pizzerie, ale też inne restauracje) ale przestałem, jak się dowiedziałem, że te formularze co ja wypełniam w internecie to przychodzą po kilku minutach FAKSEM do tej pierogarni - więc wolałem dzwonić tam bezpośrednio i przynajmniej nikt nie płacił za to prowizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shpxlbh Re: brawo za szybko reakcję pracownika bańki:))) IP: *.alpat.net 17.09.12, 16:13 da antonio widzew, crazy piramid pizza, fiero, impuls, solo pizza i di como dąbrowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shpxlbh Re: brawo za szybko reakcję pracownika bańki:))) IP: *.alpat.net 17.09.12, 16:16 faksem? ;p konkret, oni mają terminalne takie śmieszne, coś jak kasa fiskalna mała, nie wiem czy to na karte sim czy pod kabel, ale dostają od ręki paragonik i wklepują ile czasu dostawa zajmie, szkoda że chińskich nie ma w tym ;x Odpowiedz Link Zgłoś