Gość: j IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.03.02, 01:13 szukam nauczyciela/-ki jezyka szwedzkiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podbijak Re: szwedzki 18.03.02, 21:04 Gość portalu: j napisał(a): > szukam nauczyciela/-ki jezyka szwedzkiego A ja francuskiego. Zawsze aktualne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRANCUZK Re: szwedzki IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 21:43 szwedzkiego uczA w szkole PROEUROPA NA MONIUSZKI LUB OBYWATELSKIEJ A FRANCUSKIEGO MOGE JA SAMA (JESTEM ABSOLWENTKA ROMANISTYKI) Odpowiedz Link Zgłoś
podbijak Re: szwedzki 18.03.02, 21:56 Gość portalu: FRANCUZK napisał(a): > szwedzkiego uczA w szkole PROEUROPA NA MONIUSZKI LUB OBYWATELSKIEJ A > FRANCUSKIEGO MOGE JA SAMA (JESTEM ABSOLWENTKA ROMANISTYKI) SUPER!!! Powiedz mi bardzo proszę ile masz lat? Może jakąś fotkę na priva ??? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: szwedzki 19.08.02, 20:22 to sie tak nazywa: Akademia Języków obcych i kultur narodów. Ulica Rewolucji 1905 r. 52 To samo podwórko co WSHE :) przystanek 96 na przeciwko (w strone Olechowa), niedaleko Kilińskiego :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś