gray 04.07.04, 08:34 pracuje ekipa robotników wymieniających rury stalowe, którymi popłynie wkrótce woda ciepła, a przecież jest niedziela. czy ma ktoś telefon do pana krenca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byłylogowany Re: u mnie przed blokiem... IP: *.radogoszcz.arise.pl 04.07.04, 08:47 A czy przy okazji czymś handlują? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: u mnie przed blokiem... 04.07.04, 08:52 nie wiem. i nie pójdę sprawdzić bo jak się okaże, że handlują to wyjdzie na to, że poszedłem w niedzielę do sklepu. tym bardziej, że to duża firma a nie taki osiedlowy jednoosobowy pan henio-partacz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylylogowany Re: u mnie przed blokiem... IP: *.radogoszcz.arise.pl 04.07.04, 09:01 Zdaje się, że niechcący wyszło Ci, iż jesteś przeciwny handlowi w niedzielę. I to handlowi bynajmniej nie małosklepikowemu:) Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: u mnie przed blokiem... 04.07.04, 09:19 A moze oni nie wmieniaja...tylko na zlom te rury... ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: u mnie przed blokiem... 04.07.04, 09:39 niebałdzo bo przyjechali ze swoimi a starych nie wyjmują :) Odpowiedz Link Zgłoś