Gość: Inżynier Ziepult IP: 212.244.153.* 05.07.04, 19:56 SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b00g13 Re: Nowa rozgłośnia IP: 213.25.190.* 06.07.04, 08:03 ciesze się czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Nowa rozgłośnia 06.07.04, 08:35 NO! Posłucham tego normalnie, a nie przez kompa :D Wielu fanów Radiostacji zastanawiało się dlaczego tak długo zwlekała w nadawaniem w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b00g13 Re: Nowa rozgłośnia IP: 213.25.190.* 06.07.04, 08:42 mam wrażenie, że za długo, tak długo, że to co w niej było dla mnie fajnego zostało wyparte przez Eurozet (czy jak im tam) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen pfffffff 06.07.04, 10:02 ano dokladnie. jakos mnie nie cieszy perspektywa kolejnego radio w lodzi, ktore bedzie mnie zalewac polskim hh i temu podobnymi. moze ktos ma dzieki temu kisiel w majtkach... ale ja wole posluchac pink floyd, porcupine tree czy jarboe... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: pfffffff 06.07.04, 10:34 Jesli chodzi o house to jednak bedzie pierwsze radio. I po to sa rozne stacje by kazdy mogl wybrac cos dla siebie. Mi przykladowo nie przeszkadzaloby gdyby powstalo 10 nowych stacji z Floydami. Dzierżżżżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: pfffffff 06.07.04, 10:37 no nie wiem wlasnie czy pierwsze... wiesz, ja mam w domu pewna szesnastke, ktora uporczywie mnie tym katuje, zostawiajac np. radio wlaczone na noc... natomiast o stacji, w ktorej mozna uslyszec jarboe czy swans.... nie mam najmniejszego pojecia... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: pfffffff 06.07.04, 10:50 Mniemam, ze ta szesnastka slucha raczej nie porzadnego, profesjonalnego housu tylko jakiegos disco, ocierajacego sie tudziez przypominajacego house. To jest naprawde wielka roznica, bo tego co leci w standardowych radiach nie trawie ani ani. A troche sie na tym znam:-) W polskim radio jedynie Radiostacja i Trojka trzymaja poziom jesli chodzi o wspomniana muzyczke. A co do jarboe czy swans to moge tylko wspolczuc i nalezy miec nadzieje, ze cos takiego powstanie:-) Dzierżżżżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xk Re: pfffffff IP: *.toya.net.pl 06.07.04, 13:38 więc jeszcze są normalni ludzie na tym świecie! na Trojce to Floydów najlepiej posłuchać w Nocy Muzycznych Pejzaży no i w centrum wynalazków w Markomani polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: pfffffff/ prv zamkowy w polowie 06.07.04, 15:49 nocnych przestalam sluchac, w dniu kiedy kosinski powiedzial, ze nie bedzie dane nam juz nigdy beksy uslyszec. 31.XII.99. audycja sylwestrowa jakas byla. w lozku lezalam i sluchalam. btw. zamek, jak coil'e? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nowa rozgłośnia 06.07.04, 10:48 No niestety. Eurozetka spaprała to radyjko, ale i tak jest o niebo lepsze od wielu mu podobnych. Choć drazni mnie, że to coraz bardziej hip-hop-stacja :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: Nowa rozgłośnia 07.07.04, 13:59 ixtlilto napisała: > NO! Posłucham tego normalnie, a nie przez kompa :D > Wielu fanów Radiostacji zastanawiało się dlaczego tak długo zwlekała w > nadawaniem w Łodzi Radiostacja nie zwlekała z nadawaniem w Łodzi. Łódź od wielu lat była dla Radiostacji miastem nr 1 "do zjedzenia" jak to kiedyś określił Paweł Sito, ale w Łodzi nie nadawała bo nie otrzymali na nasze miasto koncesji. Pamiętacie mój wątek chyba sprzed 3 lat dotytczący Radiostacji??? Wywołałem wtedy niezłą dyskucję na temat tego radia. Pamiętam, że odpowiedział nam na forum nawet sam Paweł Sito a informacja o tym wątku przez jakiś czas była podowana na głównej stronie www Radiostacji :) Oj działo się wtedy, od działo :) Pamięta to ktoś??? Hubar, może Ty??? W chwili obecnej mam do Radiostacji mieszane uczucia. Właściciwe nie słucham jej nawet przez net. To już nie jest ta sama Radiostacja co 4-5 lat temu. Zobaczymy, oby mój sąd był niesłuszny na przełomie września i października. Pozdrowy - maxxman :) P.S. Konkurencja w eterze coraz większa. Ciekawe kto przetrwa a kto nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F i l o Re: Nowa rozgłośnia IP: *.tpnets.com 06.07.04, 10:34 SUPER !!! Czekalem na to juz dlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: Nowa rozgłośnia IP: 212.191.74.* 06.07.04, 12:25 Jeeeeeeeeeeeeeeeeest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dojo Re: Nowa rozgłośnia IP: *.rivm.nl 06.07.04, 12:52 KOlejny komercyjny chlam dla murzynow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter_ka Re: Nowa rozgłośnia IP: *.toya.net.pl 06.07.04, 23:08 a ja wolę trójkowy express i już, ale radiostacja to też porządna robota Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Nowa rozgłośnia 06.07.04, 23:29 Całe szczęście, że w Toyi jest Rock Planet... Inaczej musiałbym się chyba przerzucić na p2p albo płyty zacząć kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Nowa rozgłośnia 06.07.04, 23:40 no to szczescie masz... bo ja rock planet nie mam i musze szukac :/ a ostatnio brat mnie katuje hitem lata w wykonaniu trzech lalusiowatych chlopaczkow i juz po prostu psychicznie ledwo ledwo :P Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Nowa rozgłośnia 06.07.04, 23:38 szkoda ze dopiero teraz a nie wtedy zanim sie wlasciciele zetki radiostacja zajeli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Nowa rozgłośnia IP: 213.17.170.* 07.07.04, 07:35 Wreszcie się doczekałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GEORGE Re: Nowa rozgłośnia IP: *.apksa.pl 07.07.04, 13:26 Walić hiphop !! tego jest już za dużo, niech ruszy stacja z rockiem albo muzyką pop !:) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Spóźniona o kilka lat... 07.07.04, 13:29 Gość portalu: GEORGE napisał(a): > Walić hiphop !! Za czasów druha Sławka w Radiostacji rzuciłbym pewnie w Ciebie kamieniem, ale teraz jestem skłonny się zgodzić... Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Nowa rozgłośnia 07.07.04, 13:35 Gość portalu: GEORGE napisał(a): > Walić hiphop !! tego jest już za dużo, niech ruszy stacja z rockiem albo >muzyką pop !:) z rockiem tak, ale z popem?? malo tego w kilku radiach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr x Re: Nowa rozgłośnia IP: *.p.lodz.pl 07.07.04, 19:18 No nareszcie! A juz sie balem ze kolejne radio puszczajace zlote przeboje z somer patrolem. W koncu bedzie mozna sie dowiedziec gdzie sa fajne imprezy i to imprezy a nie burdel dansy w kabarecie i sieczka w wescie. No i co sie w wkaacje nad morzem dzieje, a nie jakis samer patrol dla burakow Odpowiedz Link Zgłoś