al-ki 08.07.04, 17:27 Dobra rzecz taki boberek. Szykuje się bombowa noc ;-) Pozdrowienia dla wszystkich fanów bobu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marjory_m Re: Boberek :) 08.07.04, 23:04 > Dobra rzecz taki boberek. Szykuje się bombowa noc ;-) > Pozdrowienia dla wszystkich fanów bobu! bobek fajski, gdyby właśnie nie te bomby :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Boberek :) 08.07.04, 23:12 a u mnie mama miala kupic i chyba zapomniala... za to ja mam kilo owocow i je sobie na kolacje zjem... zdrowsze chociaz sa :P kurcze, ja chce bobu! abuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Boberek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 11:51 kot mi wyjada, potrafi zjeść ze ćwierć kilo za jednym posiedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Boberek :) 09.07.04, 15:33 Kot? Koty to ciekawe stworzenia. Mój nigdy mi nie odpuszcza lodów, serków homogenizowanych, ale bobu chyba nie ruszy. No i dobrze :) PS. A bąki później puszcza? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Boberek :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:47 puszcza równo.bez bobu też. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Boberek :) 09.07.04, 15:51 No to tym bardziej wolę, żeby się nie przysiadał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: Boberek :) IP: 212.191.132.* 09.07.04, 15:56 kot pałaszuje boba??? ciekawostki!!! moje kocurki poza jednym rodzajem karmy nic nie tkną: Prezes je tylko suche, a Klara wilgotne - mięsko z puchy!! No może czasem śmietanę i kogiel-mogiel, ale żeby bób?!A skórki wypluwa? i ponawiam pytanie al-ki(-ka/-ki): > PS. A bąki później puszcza? :D Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Boberek :) 09.07.04, 16:02 al-kiego :) (albo nawet alkiego) Prezes...piękne imię jak dla kota, już wiem, jak nazwę mojego następnego :) A co do kocich wiatrów - odpowiedź już jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: Boberek :) IP: 212.191.132.* 09.07.04, 16:16 z tym -ki/-ka to było tylko moje zdrobnienie;-) lub żart, jak kto woli. Toć wiem że al-ki to chłop (jak Bob)! A swoją drogą , tak mi się skojarzyło, widzieliście film Kika (prod. hiszp)? ps. Moje kocurki bąków nie puszczają, przynajmniej nnie poczułam, a węch mam dobry.... pozdrova Dova Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ki Re: Boberek :) IP: *.toya.net.pl 09.07.04, 16:19 Ah żart :) A ja myślałem, że kłopot z rodzajem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: Boberek :) IP: 212.191.132.* 09.07.04, 16:27 w tym przypadku chyba z deklinacją B-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ki Re: Boberek :) IP: *.toya.net.pl 09.07.04, 16:30 No w sumie tak :) Ale wydawało mi się, że problem sprawiło rozpoznanie rodzaju. Odmiana jest już chyba prostsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: al-ki przez duże B IP: 212.191.132.* 09.07.04, 16:39 :-)))) nie bądź taki skromny... Jesteś dość dobrze rozpoznawalny!! pozdrova dla Twojego pipulka- jak się zwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ki Re: al-ki przez duże B IP: *.toya.net.pl 09.07.04, 16:48 Mało oryginalnie :/ Misiek. Cóż, byłem dopiero w 5. klasie podstawówki jak go przygarnęliśmy. Teraz to bym go nazwał jakoś bardziej szałowo - chodzi mi po głowie np. Gustaw :-) Prezes też jest fajnym pomysłem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Misiek IP: 212.191.132.* 09.07.04, 17:04 no tak, więcej misiów jak psów czy kotów, czy nawet facetów. Ale miś to miłe zwierzątko, choć drapieżne;-/ Sama jestem przeciwna dawania zwierzętom ludzkich imion, ale nie mogłam oprzeć się "Klarze" jak zobaczyłam swoją małą. Wybór tego imienia był bardzo spontaniczny i nieprzemyślany ale b. trafny. A co powiesz na "Freda" dla kocura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-ki Re: Misiek IP: *.toya.net.pl 09.07.04, 17:12 Fred? Też fajska nazwa jak dla kota :) Tak poza tematem, to dyskusja zeszła trochę na ścieżkę prywatną. Kto jak kto, ale ja muszę się wybitnie pilnować jeśli o to chodzi :D Więc jeśli chcemy ją dokończyć, to poza forum jednak proszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: Boberek IP: 212.191.132.* 09.07.04, 17:47 Zatem wracamy do bobu. Inne strączkowe też uwielbiam, choć nie wiedzieć czemu żółta fasolka jakaś taka sucha ostatnio? Ps. Większość się pilnuje, ale nie którzy pilnują innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Boberek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 18:11 obieram mu, ale jak się zapomnę i za mało mu dam, to potrafi sam się obsłużyć i wyjada skórki z wiadra śmieciowego. Lubi tez fasolkę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: Boberek IP: 212.191.132.* 09.07.04, 18:38 he,he! A czy Twój kotek również lubi obierki od ziemniaków? Bo zapomniałm dodać, że moje bardzo je lubią (jest to naprawdę ewenement)! Ps. fajnie wygląda to "nie którzy" haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Boberek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 19:16 Też mam dwa, ale drugi wcina tylko puszki - nawet surowej wątróbki nie chce. Obierki ich nie interesują, ale ten od bobu jest też nałogowym witaminowcem i generalnie podnieca go widok różnych pigułek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: nie znasz sie ;) (bt) IP: 212.191.132.* 09.07.04, 15:19 a obieracie ze skórki, czy wygniatacie ząbkami? Ja tam uwielbiam boba z bułeczką smażoną, mnia,mniam, pychotka - polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pryk Re: Boberek :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 15:20 ja bobu nie lubie, ale lubie pierdziec Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Boberek :) 09.07.04, 16:05 Bardzo lubię boberek. I chyba sobie jutro kupię... Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab84 Re: Boberek :) IP: 80.51.47.* 09.07.04, 18:31 obieracie??? ja jem bob ze skorka, czasem dla zabawy najpierw srodek pozniej skorke... dzis mama zrobila ale jakis taki nijaki byl i mi nie smakowal Odpowiedz Link Zgłoś