Gość: GUCCI IP: *.arcor-ip.net 24.07.04, 11:53 Przed chwila dowiedzialem sie,ze Sprytna Birs jest w ciazy!!!Nie wiem co o tym myslec.Czy to kolejny skandal,czy prawda...A jezeli tak,to z kim ma to dziecko??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kpiarz Re: BRITNEY SPEARS-w ciazy?!? 24.07.04, 12:38 A teraz drogie dzieci, wsiadamy w tramwaj linii "2", jadący na Teofilów i jedziemy do sameeeego końca. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka a może.... 24.07.04, 12:53 Brytnej została zapłodniona przez niewyżytą wiewiorkę? zaraz na onet.pl napiszą: Britney Spears zapłodniona przez wiewiórkę z Łodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Ciekawe czy była wściekła 24.07.04, 13:00 Britnej, rzecz jasna, nie wiewiórka Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek72 Re: Ciekawe czy była wściekła 26.07.04, 01:31 Trzeba by jaą do weterynarza - psychiatry. Wiewiórkę oczywiście. po takich przeżyciach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szibel Re: Britney schowaj sie!!! IP: *.arcor-ip.net 30.07.04, 17:56 szuka kasiory... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka to pewnie Tojfel zmajstrował!!!!!!! 24.07.04, 12:58 było tu coś ostatnio o jego przychówku, wszystko się zgadza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogulis Re: BRITNEY SPEARS-w ciazy?!? IP: *.arcor-ip.net 25.07.04, 11:53 Plotki glosza,ze Britney jest w ciazy od 3 miesiecy i,ze dziecko ma z tancerzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: BRITNEY SPEARS-w ciazy?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 21:31 Ale chyba nie z Tancerzem Oblicza? Oni przecież są bezpłodni... MK - Rakis Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: BRITNEY SPEARS-w ciazy?!? 25.07.04, 22:44 Bezpłodna, tańcząca wiewiórka zapłodniła płodną Britnej Spirs....nie moment jak to było.... Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek72 Re: BRITNEY SPEARS-w ciazy?!? 26.07.04, 01:33 Może to był tańczący z wilkami... przepraszam z winam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Teufel, grrrratulacje!! 27.07.04, 11:22 Przyznam, że trochę Ci zazdroszę. Nie tej ciąży co prawda, ale okazji do jej sprokurowania... Dzierżbór okazje do w ciążę zachodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paneuropean Re: BRITNEY SPEARS-w ciazy?!? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.04, 00:52 Gość portalu: GUCCI napisał(a): > Przed chwila dowiedzialem sie,ze Sprytna Birs jest w ciazy!!!Nie wiem co o > tym myslec.Czy to kolejny skandal,czy prawda...A jezeli tak,to z kim ma to > dziecko??? Mi tez ta sprawa spedza sen z oczu. Odpowiedz Link Zgłoś