dziad_borowy 04.08.04, 11:06 Nie kumam tytulu. Wg. mnie mogloby to byc rownie dobrze "Tablice i peczki pietruszki". Zadziwiajace! Dzierżsięprzezramiealetylkolewe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Hoop na forum 04.08.04, 11:08 Moze mi ktos pomoze zrozumiec niezrozumiale. Dzierżbór antyterroryści, takie to teraz modne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Hoop na forum 04.08.04, 15:53 Odpowiedz sa dwie. Albo autorowi tekstu wycieto kawalek mowiacy o antyterrorystach obstawiajacych imprezy zwiazane z obchodami rocznicy likwidacji getta lodzkiego. Albo w redakcji wysiadla klima oraz runal dach przyprawiajac niektorych o debilizm (od uderzenia), a innych o udar mozgu (od slonca swiecacego po lepetynach oraz goraca) Wybieraj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Obstawiam to drugie 04.08.04, 15:59 Jestem o tym z dnia na dzien coraz bardziej przekonany. Niestety. Dzierżbór!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłylogowany Re: Tablice i antyterroryści IP: *.radogoszcz.arise.pl 04.08.04, 16:08 lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/389394.html To jest prawdopodobnie to, o co chodziło redaktorowi. I albo mu rzeczywiście gdzieś wcięło tekst, albo wstydził się przywołać konkurencyjne źródło tej wiadomości, albo faktycznie runął sufit na głowy dziennikarzy GW. Ja również obstawiam to ostatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Tablice i antyterroryści 04.08.04, 16:15 Czym mnie jeszcze zaskoczą dziennikarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Tablice i antyterroryści IP: *.daxnet.no 05.08.04, 14:52 Tytul artykulu nie pasuje do niego, albo odwrotnie. Zastanawiam sie po co komu te obchody i ta inwazja Zydow na Lodz, z czyjej kasy ida pieniadze na te wszystkie przygotowania. Jedyna pociecha, ze Zydzi (o ile nie wykiwaja), to powinni zostawic w Lodzi sporo kasy, nocujac, jedzac itp., dadza zatrudnienie sporej grupie ludzi w biednej Lodzi, to jedyne pozytywne co moge pomyslec na temat imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Inwazja Żydów na Łódź 05.08.04, 15:42 Na ten temat powstrzymam sie od komentarza, bo moglbym sie rozzloscic i Cie Droga Ado najzwyczajniej w swiecie zwyzywac. Co do jedynej pociechy, o ile oczywiswcie nie wykiwaja (o Boze!!!) to sadze, ze taka sama ilosc osob bedzie miala prace jak i miala wczesniej, bo nie sadze, by nagle pobudowaly sie restauracje i hotele na te okazje. I na pewno uwazasz sie za jedna z wielu tysiecy porzadnych Katoliczek w tym biednym miescie. Na cale szczescie sa jeszcze jacys rozsadni ludzie, majacy inne niz Twoje zdanie. To jedyne pozytywne co moge pomyslec na temat ludzi. Dzrżb!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Inwazja Żydów na Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 15:47 dziad_borowy napisał: > Dzrżb!!! A nie 'antydzierżb'? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Tak to powinno faktycznie wyglądać 05.08.04, 15:52 Ale jak na samym poczatku wrzucilem hamulec to tak juz ciagnalem sila rozpedu az do konca samiutenkiego. Na Ady odpowiedz nie omieszkam, jesli zajdzie taka potrzeba:-) Dzierżżżżżżżżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś