Dodaj do ulubionych

Bankomat Naruszewicza 2

08.09.13, 19:41
Czy są tu osoby którym wczoraj bankomat na ul. Naruszewicza 2 ( przy Kilińskiego) nie wydał pieniędzy?
Obserwuj wątek
    • Gość: My Re: Bankomat Naruszewicza 2 IP: *.toya.net.pl 16.09.13, 18:21
      tak, to samo nas spotkalo, skladamy wlasnie reklamacje do swojego banku
      • kol.3 Re: Bankomat Naruszewicza 2 19.09.13, 21:51
        Ano właśnie, ja złożyłam reklamację w swoim banku, kobieta na infolinii powiedziała mi że transakcja a w zasadzie 2 moje transakcje (2 x 100 zł.) zostały zarejestrowane jako prawidłowe. Wczoraj dostalam wyciągi z banku, zarejestrowano jako wyplatę. Reklamacja będzie rozpatrzona po ok. 30 dniach.
        Kiedy wypłacaliście pieniądze?
        • Gość: My Re: Bankomat Naruszewicza 2 IP: *.toya.net.pl 21.09.13, 14:17
          u nas dokladnie to samo, 2 proby wyplacenia pieniedzy 7/09 - postepowanie w naszym banku takie samo - tyle ze my czekamy 90 dni (konto mamy w innym banku niz PKO). mam nadzieje ze siegna tez po nagrania z bankomatu gdzie ewidentnie widac ze pieniadze do naszych rak nie trafily
          • kol.3 Re: Bankomat Naruszewicza 2 22.09.13, 16:56
            Ja mam konto także w innym banku - w PEKAO SA. Bardzo jestem ciekawa efektu reklamacji. Jeszcze mi się taki numer nie trafił. Najbardziej ciekawe jest to, że transakcja zapisala się w systemie jako prawidłowa. Czy pamietasz co Ci się wyświetliło na ekranie z chwilą niewydania gotówki?
            • Gość: My Re: Bankomat Naruszewicza 2 IP: *.toya.net.pl 23.09.13, 17:44
              na ekranie bankomatu pojawiał się komunikat, że z powodu technicznych problemów transakcja nie może być zrealizowana. ale oczywiscie pieniazki z konta zniknely :(
              • kol.3 Re: Bankomat Naruszewicza 2 23.09.13, 21:03
                U mnie to samo.
              • kol.3 Re: Bankomat Naruszewicza 2 08.10.13, 18:57
                Dziś czyli po 30 dniach od daty złożenia reklamacji otrzymałam wiadomość (zadzwoniołam sama do banku) że reklamacja nadal jest nierozpatrzona a jej rozptrywanie może trwać do 90 dni.
                • Gość: My Re: Bankomat Naruszewicza 2 IP: *.toya.net.pl 10.10.13, 22:20
                  u nas juz ok tygodnia temu reklamacja zostala rozpatrzona i otrzymalismy zwrot pieniedzy na konto.
                  • kol.3 Re: Bankomat Naruszewicza 2 12.10.13, 18:16
                    U mnie bank PEKAO SA nadal nic nie wie, panie na infolinii jak automaciki powtarzają mi że reklamacja jest nierozpatrzona. Jedyne czego się dowiedziałam to to, ze bankomat obsługuje oddział PKO BP na Kościuszki 15. Wrrr....szlag mnie trafia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka