Gość: erni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 15:31 Co sądzicie o Piesku Leszku? Jakie są wasze przemyślenia na jego temat? Zapraszam do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Moje zdanie 12.08.04, 15:42 Ja chciałbym nadmienić, że po raz pierwszy wystepuję w telewizji. Dziadzie Borowy? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Moje zdanie takie jest 12.08.04, 16:49 Ja jako rasowy Dziad_Borowy co prawda w telewizji juz wystepowalem, bo wszystkie rasowe Dziady_Borowe maja transmitowane narodziny lecz po raz pierwszy w takim korku stoje. Ale to tylko moja opinia i prosze sie nia nie sugerowac. Ktosiu? Dzierżbór!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Mogę ja? 12.08.04, 20:24 Moim zdaniem, chciałem powiedzieć, ale nie wiem co, więc ograniczę się do krótkiego: Dzierżżżżż:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard No pewnie, ze pan rezyser pozwala! 13.08.04, 09:36 Ja chciałbym nadmienić, że po raz drugi występuję w telewizji. MZtko? Dzierżwkorku! PS. Dziadzie, a ile jest tych dziadów, że wszystkie mają transmitowane narodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
maginiak Ja chcę! Ja chcę! 13.08.04, 10:49 Jak ja byłam ostatnio w telewizji, to byłam mała. A teraz się wstydzę! Kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_rosomak terra ja 13.08.04, 12:42 Mój poród nie był transminetowany i bardzo się tego wstydzę. Śmiali się ze mnie w przedszkolu. Śmiali się w podstawówce. Śmieją się i teraz - na oddziale. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota czy moglby mnie pan podrapac po plecach? 15.08.04, 12:17 Ja juz nie udzielam wywiadow, mam dosyc mass mediow. Odpowiedz Link Zgłoś
aard ww.pies.lesz.hau 13.08.04, 12:48 Mam dziwnie przejmujące wrażenie, że Autorowi wątki chodziło o coś innego niż o telewizję... Ale przy okazji: obalone! Dzierż i obalaj! Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_rosomak a ja odniosłem wrażenie 13.08.04, 13:16 do piwnicy i już mi nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
aspazja.z.miletu no wiec ja 15.08.04, 12:09 chcialabym zauwazyc, ze sie blyszcze i prosze mnie przypudrowac. Pan mnie tez...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: PIESEK LESZEK IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 20.08.04, 14:29 ja tam uważam(tak dla odmiany na temat napiszę:)),że pichu jest najlepszy-nie głębszych przekazów trwa 30 sekund i..tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
aard A co to jest "na temat"? 23.08.04, 11:43 Bo zdaje się, że wiesz to tylko Ty i autor wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota hajda na temat! 23.08.04, 16:42 i chromym krowom na pohybel!* (c) b00g13 Odpowiedz Link Zgłoś