Dodaj do ulubionych

Wszystko za 4 zł............SUPER!!!

28.03.02, 15:36
wczoraj, podażajac w kierunku mojego domostwa, na Placu Niepodległości zahaczyłem o pewien sklep.... No cóż... przyciagnał mnie tam duży napis :))) "Wszystko za 4 zł"
Widzieliście gdzieś w Łodzi podobne sklepy? a przynajmniej działajace na podobnej zasadzie??

W tym "moim" co prawda niektóre rzeczy to istne buble, ale niektóre rzeczy to istne cacka:) Można tam kupic rzeczy zaczynajac od kilku długopisów w paczce, przez ramki na obrazki, szklani, po wycieraczki.....

Ja zakupiłem oczekiwany smietnik na śmieci do mojego pokoju (wyeliminuję jeszcze problem jedzenia i toalety i będę mógł zajac sie forum:), oraz taki fajny zestaw filiżanka+dzbaneczek (2 w jednym:) (mania kupowania kubków i z tym zwiazanych rzeczy:)

Ogólnie mi się podoba:)) widzieliście coś podobnego w Łodzi? A może juz kupowaliście w tym sklepie na parterze Uniwersalu??

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • yaa Re: Wszystko za 4 zł............SUPER!!! 28.03.02, 15:39
      Yaa widziełem taki sklep w Warszawie w przejściu podziemnym koło dworca
      centralnego.
      I jeszcze gdzieś, może nawet w Łodzi ale za cholerę nie wiem gdzie... ach ta
      pamięć...
      Jak sobie przyponmę to się odezwę.
      Pozdrawiam
      Yaa
    • grover Re: Wszystko za 4 zł............SUPER!!! 28.03.02, 17:08
      A dokładniej w którym miejscu ten sklep, bo może i ja bym coś ciekawego
      znalazł:)
      • geograf Re: Wszystko za 4 zł............SUPER!!! 28.03.02, 20:19
        w dawenym punkcie Kodaka, jeszcze wcześniej cukierni braci Miś. dokładnie na parterze, od strony Dabrowskiego, nad drzwiami duuuuza płachta z napisem: "Wszystko po 4 zł" :))))

pozdrawiam
    • szokokasia Re: Wszystko za 4 zł............SUPER!!! 28.03.02, 23:42
      swietna rzecz takie sklepy, ale jest w nich mała pułapka-wszystko wydaje się
      takie tanie i kupuje się bez opamiętania...a później w domu człowiek zastanawia
      się na co mu te wszystkie buble....
      • geograf Re: Wszystko za 4 zł............SUPER!!! 29.03.02, 00:08
        to tak samo jak z hipermarketami:)))
    • Gość: aard Re: Wszystko za 4 zł............SUPER!!! IP: 195.117.14.* 29.03.02, 08:21
      Kolejny taki sklep (tylko po 5 złotych) ul. Gdańska po jej wschodniej stronie,
      między Zieloną a Więckowskiego.
      Ale i tak bardziej mi się podoba ten pałacyk naprzeciwko... I jest na sprzedaż,
      może sobie sprawię na dzień dziecka?

Pozdrowionka,
      aard
    • Gość: politech Re: Wszystko za 4 zł............SUPER!!! IP: *.p.lodz.pl 31.03.02, 21:11
      Moze to sklep z GW Wielkosobotnia?
      • Gość: geograf Re: Wszystko za 4 zł............SUPER!!! IP: *.toya.net.pl 31.03.02, 21:14
        Gość portalu: politech napisał(a):

> Moze to sklep z GW Wielkosobotnia?

że co????
        Zwykły sklep-zapraszam na Pl. Niepodległości...
        • Gość: geograf Re: Wszystko za 4 zł............SUPER!!! IP: *.toya.net.pl 31.03.02, 21:14
          gazet tam nie ma;))))))))))))
          • aniapakero Re: Wszystko za 4 zł............SUPER!!! 31.03.02, 23:08
            wlasnie chcialam napisac o tym sklepie gdzie wszystko po 5 zl. ale aard mnie
            wyreczyl.kupilam sobie tam nawet fajne rzeczy, tylko ten walacy palacyk nie
            pozwala mi tam wrocic...och jak serce boli ze taki ladny dom sie sypie...
            • Gość: aard Pałacyk... IP: 195.117.14.* 02.04.02, 09:23
              Prawda, że ładne cacko, Aniu? Może się złożymy i na spółkę sobie sprawimy, a
              potem odremontujemy? Prezent na dzień dziecka jak znalazł...
              co Ty na to?
              • geograf Re: Pałacyk... 02.04.02, 10:34
                ej! ja też chce taki prezent na Dzień Dziecka!!! :)))
                Po ile się składamy???
                • aard Re: Pałacyk... 02.04.02, 12:57
                  Nie mam pojęcia. Ale na 3 będzie mniej :-)) A cenę trzeba zadzwonić i
                  sprawdzić...
    • agnesp76 Re: Wszystko za 4 zł............SUPER!!! 02.04.02, 10:16
      geograf napisał(a):

> "Wszystko
      > za 4 zł"
      > Widzieliście gdzieś w Łodzi podobne sklepy? a przynajmniej działajace na podobn
      > ej zasadzie??
      >

Jest taki mały sklepik w Magdzie na Piotrkowskiej (na I p.) gdzie też mają
      wszystko za 4 zł :-))
      Pozdrawiam poświątecznie
    • Gość: ELVIZ Re: Wszystko za 4 zł............SUPER!!! IP: *.mipro.pl 02.04.02, 12:54
      Kraj: Anglia, Miasto: Southend
      Jest tam sklep, gdzie każda rzecz kosztuje 1 funta.
      Są ubrania, AGD, filmy do aparatów itp. Byłem tam 2 lata temu, ale wiem, że ten
      sklep istnieje nadal i ma się OK!!!
      • aard Re: Wszystko za 4 zł............SUPER!!! 02.04.02, 12:58
        W GB takich sklepów jest pełno. W Londynie znam kilka, w Glasgow, Edinburgh,
        Inverness też. Chyba każdej trochę większej dziurze są...

aard
      • aard Re: Wszystko za 4 zł............SUPER!!! 02.04.02, 12:59
        Gość portalu: ELVIZ napisał(a):

> Kraj: Anglia, Miasto: Southend

Więc może jednak w Łodzi??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka