Dodaj do ulubionych

nabór do przedszkoli

07.03.14, 18:01
witam, za chwilę rusza kolejny nabór do przedszkoli, jestem średnio zorientowana w przedszkolach w śródmieściu, czy ktoś mógłby mi polecić któreś przedszkole - ważne dla mnie kwestie - żeby dzieci nie siedziały non stop w przedszkolu tylko były jakieś wyjścia (teatr, straż pożarna, biblioteka, cokolwiek bo dla dzieci każde wyjście to fraja), i żeby było czuć że dzieci się rozwijają a nauczycielki mają jakiś pomysł na edukację, i żeby kontakt z dyrekcją był możliwy, a nie taki w stylu - dyrekcja wie najlepiej, rodzice jeśli mają negatywną opinię to dlatego że są źle nastawieni, a na uwagę że nauczyciel mówiąc eufemistycznie "średnio " się przykłada, odpowiada że rodzice mają w domu siedzieć z dzieckiem i je dokształcać;)

ma może ktoś dziecko w przedszkolu 54 na wólczańskiej - w takiej ładnej zabytkowej willi, i mógłby się podzielić wrażeniami? bo to przedszkole ze względu na położenie mi się rzuciło w oczy, chętnie poczytam też o innych przedszkolach

dzięki!

Obserwuj wątek
    • yoada Re: nabór do przedszkoli 29.03.15, 15:07
      mam ten sam problem w tym roku.... jeśli już Wasze dziecko chodzi to każda opinia o przedszkolu w centrum Łodzi będzie dla mnie na wagę złota! :)
    • 2korniszonek Re: nabór do przedszkoli 30.03.15, 22:59
      Pisałam w wątku wyżej właśnie o 54 przedszkolu.Dzieci mają często wycieczki biblioteka, teatr, las łagiewnicki, wycieczki w okolicach łodzi. Często wychodzą do ogrodu. Jest to małe przedszkole tylko 3grupy także wszyscy się znają panie, dzieci i rodzice. Panie wspaniałe zarówno nauczycielki jak i pomoce. Pani dyrektor dostępna dla rodziców i ich sugestie. Moja córka chodziła do tego przedszkola 3lata w tym roku poszła do pierwszej klasy nie ma problemów z nauką. W przedszkolu nayczyła się literek i wielu innych rzeczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka