Dodaj do ulubionych

Dobry i sprawdzony dietetyk w Łodzi ??? HELP

15.03.14, 19:49
Witam serdecznie Wszystkich
Poszukuje dobrego i sprawdzonego dietetyka w Łodzi. Takiego, który ustala zdrową dietę , na której można schudnąć.
Zaczęłam chodzić do Naturehouse, ale to nie dla mnie. Uprzedzałam panią dietetyczkę, że mam zapalenie błony śluzowej żołądka, mimo to dostałam jakieś mikstury do picia. Po tygodniu efekt był taki, że wróciły mi bóle. A cały czas jestem na lekach od gastrologa.
Dlatego poszukuje kogoś sprawdzonego i dietę bez dodatkowych specyfików.
Obserwuj wątek
    • Gość: belabelabela Re: Dobry i sprawdzony dietetyk w Łodzi ??? HELP IP: *.105.135.22.tvsat364.lodz.pl 16.03.14, 12:11
      wrzuć w gogle ania sakson łódź...
      • Gość: blueangel666 Re: Dobry i sprawdzony dietetyk w Łodzi ??? HELP IP: 176.105.133.* 16.03.14, 13:23
        Korzystałaś z jej usług. Ile schudłaś ?
        • Gość: belabelabela Re: Dobry i sprawdzony dietetyk w Łodzi ??? HELP IP: *.105.135.22.tvsat364.lodz.pl 17.03.14, 07:17
          12 kg w ciągu 3 miesięcy... ale najważniejsze, ze minęło już pół roku odkąd zakończyłam diete i nie ma jojo :)
          • Gość: JeszczeRozmiar Re: Dobry i sprawdzony dietetyk w Łodzi ??? HELP IP: *.203.rev.vline.pl 04.04.14, 16:03
            Dobry dietetyk to taki, który nie tylko pomoże nam schudnąć, ale pomoże zmienić również coś w kwestii naszego myślenia/podejścia - tak, żebyśmy po kuracji nie wrócili do starych, złych przyzwyczajeń. Sukces osiąga nie ten, kto schudnie, ale ten, kto utrzymuje swoje rezultaty przez całe życie. Chcecie pomocy? Zajrzyjcie na dietetyk łódź.
    • Gość: Marcin Re: Dobry i sprawdzony dietetyk w Łodzi ??? HELP IP: *.toya.net.pl 25.04.14, 12:02
      Cześć, Byłam też w naturhausie ale nie mam zamiaru pić drogich ziółek. Kolega polecił mi navite na Gdańskiej i muszę ci powiedzieć ze pani Kasia nauczyła mnie jak jeść żeby schudnąć, potrawy były proste i nawet nauczylem sie troche gotować. Schudłem juz 6 kilo i to bez żadnego specjalnego odchudzania. Polecam ci gorąco.
      • Gość: M. Re: Dobry i sprawdzony dietetyk w Łodzi ??? HELP IP: *.4web.pl 07.07.14, 11:46
        Hmmm... 6 kilo w jakim czasie i z jakiej wagi? Bo ja się właśnie zastanawiałem nad liposukcją, żeby się pozbyć nadmiaru, a dopiero potem chciałem się wziąć za jakąś dietę i ćwiczenia. Tylko ja mam 130 kg żywej wagi i zaczyna mi juz przeszkadzać w normalnych czynnościach :/
    • Gość: cukrzyk Re: Dobry i sprawdzony dietetyk w Łodzi ??? HELP IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.11.14, 20:11
      Witajcie,
      Jestem chora na cukrzycę i otyłość i niedawno zetknęłam się z Centrum Diagnostyczno- Leczniczym HEPAVITA w Łodzi (mieści się w szpitalu Biegańskiego). Poza opieką dietetyka dostałam w pakiecie spotkania z internistą i psychologiem. Byłam pod ogromnym wrażeniem, że w tak holistyczny sposób można zająć się pacjentem w Łodzi... Co najciekawsze otrzymałam bardzo urozmaicony jadłospis, a Pani Dietetyk powiedziała, że muszę jeść, aby być zdrową, z tym że wiadomo nie wszystko i nie w takiej ilości jak wcześniej. Waga spada, ja chodzę wreszcie szczęśliwa i o dziwo najedzona :D Internista kontroluje, czy moje narządy nie ucierpiały na diecie, a psycholog wspiera i pomaga ile może! POLECAM SERDECZNIE!
    • kinga_te09 Re: Dobry i sprawdzony dietetyk w Łodzi ??? HELP 22.06.18, 09:23
      Mogę Ci polecić Projekt Zdrowie. W Łodzi ich gabinet znajduje się na ul. Felińskiego. Specjalizują się w leczeniu jednostek chorobowych, więc na pewno Ci pomogą. Ja byłam u nich już jakiś czas temu, a zmagam się z niedoczynnością tarczycy. Ciężko mi było zachować wagę, sama nie wiedziałam, co robić, jak się odżywiać. Nie warto kierować się ogólnymi wskazówkami, które można znaleźć w sieci, bo każdy ma inny organizm i do sprawy trzeba podejść bardzo indywidualnie, szczególnie jak się cierpi na jakąś dolegliwość czy chorobę. Wizyta u dietetyka to najlepsze co można zrobić, by nie działać po omacku. W Projekcie Zdrowie znalazłam pomoc i wsparcie, także polecam się do nich udać. Pierwszą konsultację mają teraz gratis, więc tym bardziej warto, aby się przekonać. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka