radca 10.03.01, 20:49 Chce byc Poslem.W jaki sposöb moge tego dokonac ? Jakie nalezy spelniac kryteria ? Czy moze to byc mozliwe ? Bede wdzieczny za informacje. Pozdrawiam serdecznie Wasz radca Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaurzel Re: CHCE BYC POSLEM IP: *.toya.net.pl 20.03.01, 12:50 Panie Radco ! Obiecuj Pan wszystko, z małżeństwem włącznie, a potem się zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: CHCE BYC POSLEM IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 22.03.01, 11:36 Musisz spełniać następujace kryteria: Kraść, oszukiwac, brać łapówki, jeździć za panstwowe pieniądze zagranice, biesiadowac z przestępcami, raz na jakiś czas pojsc na Wiejską parę razy przycisnąc przycisk i podnieść ręke, zadbac by przez 4 lata ustawić ustawic swą rodzinę na następne 2 pokolenia. Potrafisz zrobić to wszystko??? Gratulacje - doradzam jeszcze w tym roku stanąć w szranki o mandat poselski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: CHCE BYC POSLEM 22.03.01, 18:03 Drogi Marcinie. Tego mi nie potrzeba.Lecz bede nadal PRÖBOWAL.Jesli mi sie uda,obiecuje,ze nie bedä mieli ze mnä lekko. Chyba,ze nadejdzie "CZAS LUDZI UCZCIWYCH". pozdrawiam radca Andrzej Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: CHCE BYC POSLEM 30.08.01, 20:03 Sięgnęłam do samego dna forum. Patrzcie, jaką perełkę znalazłam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLGIERD Re: CHCE BYC POSLEM IP: 157.25.200.* 31.08.01, 09:24 Poziom powalający jeżeli dobrze kojarzę to radca jest z poznania i teraz się rozpisuje o niskim poziomie naszego forum :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: CHCE BYC POSLEM 31.08.01, 13:06 Samo to że korzystasz z internetu a co gorsza wchodzisz na forum , dyskfalifikuje Cię z walki o stołek! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: CHCE BYC POSLEM 31.08.01, 20:02 hubar napisał(a): > Samo to że korzystasz z internetu a co gorsza wchodzisz na forum , > dyskfalifikuje Cię z walki o stołek! > HuBar,... znaczy, bo nie bardzo rozumiem: za mądra jestem, czy za głupia? Bo normalnie odczytałabym twój post jako komplement dla forumowiczów, ale z Tobą - to już nie wiem. pozdrowienia Ostatnio strasznie krzyczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: CHCE BYC POSLEM IP: 213.25.169.* 31.08.01, 20:13 To proste. Wystarczy na niczym się nie znać i wydawać nie swoje pieniądze na chybione inwestycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: CHCE BYC POSLEM IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.08.01, 20:29 Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: CHCE BYC POSLEM IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.08.01, 20:30 A ja nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś