Gość: ROBERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:10 DZIS PRZY CENTRALU II KONCERT MAANAMU NA DODATEK SŁYSZAŁEM ŻE W CAFE CYKADA BEDZIE DZIS ZESPÓŁ JADŁ OBIAD...SUPER!!MAM NADZIEJE,ŻE Z TEGO TYTUŁU NIE ZAMKNĄ LOKALU DLA INNYCH GOŚCI...HIHI... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andre Re: MAANAM W ŁODZI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 13:31 No i jak było??? Jak obiad , jak koncert? Nie jestem z Łodzi.....Uwielbiam Maanam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Re: MAANAM W ŁODZI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 00:25 Było super!!!!!!!!!!!!!Zawitałem do tego lokalu i nie dziwię się,że Kora tam bywa(jak się dowiedziałem)Cykada jest niesamowicie miłą restauracją,z rewelacyjnym jedzeniem(zamówiłem oczywiście to co Kora hehe...)Przyszedłem niestety trochę późno i już kończyli obiad,ale i tak wrażenia nie do zapomnienia!!Kora wyglądała rewelacyjnie i do tego jest strasznie miłą i ciepłą kobietą... ma wspaniałego psiaka,z którym bawili się wszyscy goście lokalu:)) Koncert jak zwykle super!Bardzo energetyczny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psiarz o psach IP: 193.194.84.* 06.09.04, 08:31 Gość portalu: ROBERT napisał(a): > ma wspaniałego psiaka,z którym bawili się wszyscy goście lokalu:)) No wreszcie jakaś restauracja, do której można wejść z psem.Ja i mój pies już się pomału wybieramy. Odpowiedz Link Zgłoś