Dodaj do ulubionych

Kamery na Pabianicka/Chocianowicka-czy to radar?

31.01.15, 19:59
hej, niestety dzisiaj przejechałem na czerwonym skrzyżowanie Pabianicka/Chocianowicka, a tam sa jakieś 4 kamery nad drogą zawieszone, wie ktoś może czy to jest radar? Spodziewać się mandatu czy to może tylko kamery monitoringu miejskiego?

Będę wdzięczny za jakieś info ;)
Obserwuj wątek
    • seweryn90 Re: Kamery na Pabianicka/Chocianowicka-czy to rad 03.02.15, 11:54
      Wydaje mi się, że fotoradar jest trochę dalej. Bliżej wiaduktu, a te kamerki przy Chocianowickiej wyglądają raczej na monitoring miejski.
    • camelot Re: Kamery na Pabianicka/Chocianowicka-czy to rad 04.02.15, 20:59
      To są czujniki które miały ważyć ciężarówki. Ale jak zwykle to nie działa i nigdy nie działało. Fotoradar jest kilka przecznic dalej przy Gormbrowicza. A ten działa. Ostatnio błyskał jak szalony robiąc fotki wszystkim nawet tym co jechali 20 km/h. A tak to nie wolno przejeżdżać na czerwonym świetle.
    • pio.tr.xxx Re: Kamery na Pabianicka/Chocianowicka-czy to rad 11.02.15, 17:24
      to jest bramka poboru opłat elektronicznych systemu viatoll dla ciężarówek
    • yemar Re: Kamery na Pabianicka/Chocianowicka-czy to rad 17.02.15, 09:45
      widziałem jak przejeżdżałeś i miałem w samochodzie włączoną kamerkę. Film już jest tam gdzie powinien, więc mandat i tak Cię nie minie pajacu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka