michal.ch 10.04.02, 08:58 Widzę, że dziś znowu panuje poranna cisza na forum i tylko ja tu urzęduję. Dla rekompensaty chwilowego braku rozmówców rzuciłem na forum kilka nowych wątków. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaa Re: Poranna cisza 10.04.02, 08:59 W kwestii formalnej: Yaa też jestem ! Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Poranna cisza 10.04.02, 09:08 Brawa dla odważnych. No to jest nas już troje. :) Niestety ja zaraz muszę Was opuścić. :( Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Poranna cisza 10.04.02, 09:02 To właśnie zauważyłem. Przed chwilą dopisałeś się do wątku HuBara na temat pieszych i przejść podziemnych. Pozdrawiam :) Wszystkowiedzący Szpieg na Forum (WSnF) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Poranna cisza 10.04.02, 09:14 Po porannym spacerze z psem właśnie dotarłam na forum ;-) Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szokokas Re: Poranna cisza IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 09:22 Ja też już zasiadłam przed monitorem i śledzę uważnie sytuację:-) Odpowiedz Link Zgłoś