Dodaj do ulubionych

Licówki w Łodzi - kogo polecacie?

06.12.15, 01:19
Mam uzupełnioną górną jedynkę (wybiłam kawałek zęba będąc dzieckiem) ale nie wygląda to najlepiej, dlatego zdecydowałam się na założenie licówki. W Łodzi mieszkam od poł roku i nie nie mam pojęcia gdzie są dobre gabinety stomatologii estetycznej. Zależy mi przede wszystkim na jakości usługi, żeby ząb wyglądał naturalnie i był dobrej jakości. Proszę o pomoc w poleceniu. Może macie jakieś doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • martini199 Zdecydowanie dr Cynkier 22.12.15, 13:05
      Z całą odpowiedzialnością mogę polecić Ci dr Cynkiera jak innych lekarzy pracujących w jego klinice na Złotnie. Miałam dużo większy problem z zębami niż Ty, a teraz pod względem estetyki bryluję w towarzystwie:) znajdź sobie stronę kliniki JMC tam masz zakładkę 'metamorfozy'.
    • 76mateo Licówki łódź forum 29.12.15, 11:24
      Witam,
      Jeszcze pół roku temu miałem taki sam problem z podjęciem decyzji dotyczącej dobrego stomatologa, który wykonałby mi licówki jak Ty. Potrzebowałem ich na wszystkie przednie zęby czyli aż cztery, wiadomo że koszt nie był mały ale moje zęby tego potrzebowały i jak się okazało licówki zdały egzamin w stu procentach! Zrobiłem 'research' w gabinetach które je wykonują w Łodzi, poczytałem opinie i wybrałem JMC Medycyna i Stomatologia, tu masz stronę na jaką trafiłem :Licówki łódź
      Profesjonalizm najwyższej klasy, nie mam naprawdę żadnych zastrzeżen do ich pracy, efekt estetyczny naprawdę wysoki, terminowo i uprzejmie - cena konkurencyjna. Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka