omt 23.07.06, 18:47 Mam zamiar zakupic nissana primere z silnikem 2000 cm z 1993 roku . ile zapłace za ubezpieczenie oc na cały rok na slasku ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
iberia30 Re: ile za OC śląsk? 23.07.06, 18:50 nie ma tu na etacie wrozki. Pofatyguj sie do kilku ubezpieczycieli i niech ci zrobia symulacje. www.motobank.pl/ Link Zgłoś
kundabufer Re: ile za OC śląsk? 23.07.06, 19:36 Ja za swoją płaciłem ok 1500 plnów,oczywiście zależy to od zniżek.Jeżeli nie masz żadnych a do tego jesteś w młodzieńcem poniżej 24 lat to prawdopodobnie jeszcze więcej.Sprawdź na poczcie-mozna wykupic tam oc troche tańsze niż u reszty ubezpieczycieli(w każdej placówce).Zastanów się nad silnikiem 1,6-primera jest stosunkowo mała i lekka i 100km daje radę.Nie kupuj jeżeli masz powyżej 180cm wzrostu-w środku jest mniej miejsca niż w punto1.Ja mam 190 i pomimo regulacji kierownicy opierała mi sie o kolana.Natomiast silnik z tego samochodu chciałbym mieć w obecnie posiadanym,mam na myśli 2000 16v -136km-w lekkiej karoserii po prostu zwijał asfalt.Weż tez pod uwage fakt że jest to silnik z łańcuszkiem rozrządu-jego wymiana może cię dosyć drogo kosztować.Ale ogólnie auto nie do zdarcia ,japońska inżynieria w najlepszym wydaniu.Polecam. Link Zgłoś