Dodaj do ulubionych

Iwaszkiewicz - adwokat Łódź

27.03.16, 16:18
Poszukuję adwokata w Łodzi. Znajomy polecił mi tą kancelarię: www.iwaszkiewiczipartnerzy.com Siedziba mieści się gdzieś na Wólczańskiej. Ktoś orientuje się co to za kancelaria? Interesują mnie jedynie prawdziwi fachowcy a nie ściema polecana na innych forach. Proszę o rzeczowe komentarze bez autopromocji innych kancelarii.
Obserwuj wątek
    • ola.michalakowa Re: Iwaszkiewicz - adwokat Łódź 27.03.16, 16:34
      Twój kolega dobrze Ci porodził. W mojej ocenie jest to jedna z najlepszych kancelarii w Łodzi. Sama współpracuje z nimi od końca 2012 roku. Zaczęło się od mojego rozwodu i uregulowania sytuacji majątkowej. Obecnie mec. Iwaszkiewicz w sposób stały prowadzi obsługę mojego przedsiębiorstwa. Mogę szczerze polecić kancelarię. Jak potrzebujesz dokładnych danych kontaktowych to rzeczywiście możesz skorzystać z ich strony www.iwaszkiewiczipartnerzy.com albo zadzwonić pod numer 883999237. Kancelaria mieści się w Łodzi przy ul. Wólczańskiej 157. Pozdrawiam
      • b.nidzicka Re: Iwaszkiewicz - adwokat Łódź 27.03.16, 16:50
        Również polecam. Bardzo dobry fachowiec. Rzeczowy i uczciwy prawnik. Rzadko się zdarza w tej branży, że ktoś się przejmuje twoim losem... jednak mec. Iwaszkiewicz potrafi się wczuć w twoją sytuację i znaleźć najlepsze rozwiązanie problemu. Ja korzystałam z jego usług dwukrotnie raz z rozwodem (dawno temu :)). Ostatnio ze skomplikowaną sprawą spadkową. Myślę, że po prostu powinieneś umówić się na poradę prawną i sam się przekonać.
    • arek.zagajewski Re: Iwaszkiewicz - adwokat Łódź 27.03.16, 19:22
      Dziękuję za szybkie odpowiedzi. Po weekendzie na pewno umówię się z mecenasem Iwaszkiewiczem. Ktoś wie jaki koszt porady?
    • grzegorzw_55 Re: Iwaszkiewicz - adwokat Łódź 18.05.16, 18:02
      Ja mogę polecić osławioną już Adwokat Burską www.adwokatweb.eu w sprawie rzetelnych opinii odsyłam do www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?Fachowiec=89382 Mnie prowadziła sprawę i byłem zachwycony.
      Powodzenia
      Grzegorz
    • martynas_70 Re: Iwaszkiewicz - adwokat Łódź 31.05.16, 17:12
      Z własnego doświadczenia polecam adwokata Adriana Króla. Prowadził moje dwie sprawy karne i był bardzo w nie zaangażowany. Ma naprawdę dużą wiedzą prawniczą. Podaje namiar 604-802-169.

M.
    • interkacha55 Re: Iwaszkiewicz - adwokat Łódź 08.06.16, 23:35
      Dobra Adwokatka jest Mecenas Burska. Mnie prowadziala rozwod polecam. Numer do niej 664 365 410
    • sobekdawid80 Re: Iwaszkiewicz - adwokat Łódź 28.06.16, 18:12
      Ja kierujac sie portalem o fachowcach wybrałem mecenasa macieja krakowińskiego i sie nie zawiodłem
    • zbigniewwartkowski Re: Iwaszkiewicz - adwokat Łódź 17.07.16, 21:22
      Mnie również prowadziła sprawę adwokat Burska. Mogę śmiało polecić. www.adwokatweb.eu
    • jaworski-antoni Re: Iwaszkiewicz - adwokat Łódź 16.08.16, 15:13
      Mnie sprawę wygrała Mecenas Burska jest świetna. Polecam jej Kancelarie www.adwokatweb.eu a tel do Adwokat 664 365 410
    • bartek10111 Re: Iwaszkiewicz - adwokat Łódź 27.04.17, 13:35
      moge ci polecic adwokata z katowic,sam korzystalem z jego uslug jest naprawde dobry,pomogl mi przy rozwodzie
      adwokat katowice rozwod
      • Gość: izakoman@wp.pl Re: Iwaszkiewicz - adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 02.09.23, 20:27
        Dobry wieczór - jak także mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok.
        • Gość: kasiaernyst@op.pl Re: Iwaszkiewicz - adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 13.03.24, 22:27
          Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka