renn.ie77 12.09.16, 12:43 Szukam kursu języka angielskiego dla dziecka (9 lat). Czy macie może jakieś szkoły prywatne, które moglibyście polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fatpotato Re: Angielski dla dzieci? 16.09.16, 08:33 Jeśli Teofilów to nie jest dla Ciebie za daleko, mogę zdecydowanie polecić Live. Mają bogatą ofertę dla dzieci, choć nie tylko, i robią to od lat naprawdę dobrze. Na miejscu można zdawać egzaminy dla dzieci, nazwy nie pamiętam, ale moje dziecko zdawało. Teraz już jest nastolatkiem i przygotowuje się do Firsta. Odpowiedz Link Zgłoś
renn.ie77 Re: Angielski dla dzieci? 16.09.16, 11:00 Przyznam, że trochę daleko, ale jeśli szkoła jest tego warta, to kto wie? Czy twoje dziecko chodziło tam przez dłuższy okres i do niedawna? Chodzi mi o to, że niektóre szkoły fajnie startują, przez jakiś czas zachwoują poziom, a potem – bęc. Odpowiedz Link Zgłoś
fatpotato Re: Angielski dla dzieci? 16.09.16, 21:48 Chodzi ciągle i moim zdaniem jest równie dobrze jak było. W tym czasie zmienił mu się lektor, bo u nich inni lektorzy uczą dzieci a inni mlodziez, maja po prostu swoje działki. Na szczescie, z tego co widzę mlody chodzi rownie chetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karo_90 Re: Angielski dla dzieci? 10.10.16, 17:54 Serdecznie zapraszamy do nowo otwartej placówki Leonardo School, w dzielnicy Krowodrza, na ul. Reja 13/2U. Zapraszamy wszystkie dzieci w wieku 2-12 lat. Nauka angielskiego za pomocą zabawy, doświadczeni lektorzy rozmawiają z dziećmi tylko i wyłącznie po angielsku, angażując w trakcie nauki wszystkie ich zmysły. Tel: 533 143 822 Strona: Leonardoschool.pl Odpowiedz Link Zgłoś
julneth Re: Angielski dla dzieci? 02.11.16, 20:56 Możesz uczyć się razem ze swoim dzieckiem języków obcych bez żadnych problemów za pomocą naszego efektywnego, przy czym całkowicie darmowego translatora -www.m-translate.pl Otrzymuj tylko najlepsze wyniki tłumaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
adrian9010 Re: Angielski dla dzieci? 08.02.17, 16:38 Dla dziecka polecam aby nauczyło się 1000 najczęściej używanych słów www.dla-dzieci.naukaslowek.pl/ pod tym linkiem jest kurs. To są podstawy, ale bardzo mocne, ponieważ dziecko pozna najważniejsze słowa w języku angielskim. Pomoże to mu w przyszłości rozszerzyć słownictwo o słowa które nie są tak często używane. Odpowiedz Link Zgłoś