Dodaj do ulubionych

Urodziny dla dziecka - Łódź

08.02.17, 08:38
Znacie jakieś fajne miejsce w Łodzi, gdzie można zorganizować urodziny dla dziecka ?
Obserwuj wątek
    • aga.burz14 Re: Urodziny dla dziecka - Łódź 08.02.17, 08:51
      Zdecydowanie Cotton Mill. Super miejsce dla dzieciaków ! Wszystko perfekcyjnie zoranizowane, panie mają dużo pomysłów jak zająć dzieci zabawą, a rodzice też znajdą tam miejsce dla siebie :)
    • Gość: ela Re: Urodziny dla dziecka - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.17, 08:59
      Jak urodziny to tylko Cotton Mill. Wpadam tam często, ja pracje a Mały się bawi :)
    • jakaskasia Re: Urodziny dla dziecka - Łódź 08.02.17, 12:05
      Super urodziny organizują w Experymentarium w Łodzi!
    • zuzka86x Re: Urodziny dla dziecka - Łódź 09.02.17, 20:32
      Również polecam Cotton Mill :) Sto procent zadowolenia
    • Gość: cooking_monster Re: Urodziny dla dziecka - Łódź IP: *.toya.net.pl 25.04.17, 19:56
      O widzę, że nie ja jedna jestem zadowolona z Cotton milla, baaaaaardzo polecam organizację urodzin w tym miejscu. Mój siostrzeniec był zachwycony:)
    • Gość: Eliza Re: Urodziny dla dziecka - Łódź IP: *.toya.net.pl 24.05.17, 15:00
      I ja się dołączam do zachwytów nad Cotton Mill:) wyprawiałam córce urodziny z udziałem psa, była naprawdę zachwycona :) świetna organizacja, bardzo sympatyczna właścicielka, bezproblemowy kontakt - nie ma się do czego przyczepić!
    • Gość: Adasiowiec Re: Urodziny dla dziecka - Łódź IP: *.toya.net.pl 29.05.17, 20:45
      cotton mill bezapelacyjnie ;) moje dziecko było wniebowzięte i kazało termin na przyszły rok rezerwować już
    • Gość: sheldoniasta Re: Urodziny dla dziecka - Łódź IP: *.toya.net.pl 30.10.17, 22:20
      klubobawialnia cotton mill - świetne animatorki, dobra lokalizacja, szzeroki wybór tematów przyjęć i można wcześniej sobie sprawdzić wszystko np. na zajęciach ;) teraz mają gotowanie, taniec, teatr, śpiew... warto sprawdzić :)
    • Gość: janek_kowalczyk Re: Urodziny dla dziecka - Łódź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.18, 18:33
      Oczywiście. Polecam aktywne urodziny dla dzieci Alfa Laser Game. Zorganizują urodziny dla chłopców i dziewczynek.
    • jakaskasia Re: Urodziny dla dziecka - Łódź 15.02.18, 14:25
      Jak starsze to Arena Laser Games. Dzieciaki zachwycone! :)
    • szara_karolina Re: Urodziny dla dziecka - Łódź 17.02.18, 15:20
      SALTOS - park trampolin (jeden jest na Widzewie - ul. Wydawnicza 5, drugi na Polesiu: Srebrzyńska 2/4). To propozycja dla dzieciaków, które mają duuużo energii i kochają być w ruchu: www.saltos.pl/urodziny
    • bozena.89 Re: Urodziny dla dziecka - Łódź 05.07.19, 14:47
      Jakiś czas temu wyprawiałam urodziny mojej córce w Eksperymentarium i na prawdę jest to miejsce godne polecenia wspaniała obsługa super atmosfera dużo ciekawych atrakcji dla dzieciaków!!!
    • Gość: marta Re: Urodziny dla dziecka - Łódź IP: *.49.141.6.ipv4.supernova.orange.pl 18.02.20, 17:57
      Polecam Experymentarium, urodziny córki zorganizowane były bardzo fajnie, był animator, który o wszystko zadbał. Dodatkowo cały poczęstunek był zapewniony, a jak czegoś brakowało to animator dokładał. Ja wybrałam arena laserową dla dziecka i laboratorium slime-dzieciaki czyste szaleństwo.
    • Gość: gojo Re: Urodziny dla dziecka - Łódź IP: *.43.176.62.ipv4.supernova.orange.pl 15.07.20, 14:12
      warto robić też domowe kinderbale to bardzo fajny pomysl na ciekawsze urodziny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka