aga.burz14 08.02.17, 08:38 Znacie jakieś fajne miejsce w Łodzi, gdzie można zorganizować urodziny dla dziecka ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.burz14 Re: Urodziny dla dziecka - Łódź 08.02.17, 08:51 Zdecydowanie Cotton Mill. Super miejsce dla dzieciaków ! Wszystko perfekcyjnie zoranizowane, panie mają dużo pomysłów jak zająć dzieci zabawą, a rodzice też znajdą tam miejsce dla siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Urodziny dla dziecka - Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.17, 08:59 Jak urodziny to tylko Cotton Mill. Wpadam tam często, ja pracje a Mały się bawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakaskasia Re: Urodziny dla dziecka - Łódź 08.02.17, 12:05 Super urodziny organizują w Experymentarium w Łodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka86x Re: Urodziny dla dziecka - Łódź 09.02.17, 20:32 Również polecam Cotton Mill :) Sto procent zadowolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cooking_monster Re: Urodziny dla dziecka - Łódź IP: *.toya.net.pl 25.04.17, 19:56 O widzę, że nie ja jedna jestem zadowolona z Cotton milla, baaaaaardzo polecam organizację urodzin w tym miejscu. Mój siostrzeniec był zachwycony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: Urodziny dla dziecka - Łódź IP: *.toya.net.pl 24.05.17, 15:00 I ja się dołączam do zachwytów nad Cotton Mill:) wyprawiałam córce urodziny z udziałem psa, była naprawdę zachwycona :) świetna organizacja, bardzo sympatyczna właścicielka, bezproblemowy kontakt - nie ma się do czego przyczepić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adasiowiec Re: Urodziny dla dziecka - Łódź IP: *.toya.net.pl 29.05.17, 20:45 cotton mill bezapelacyjnie ;) moje dziecko było wniebowzięte i kazało termin na przyszły rok rezerwować już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sheldoniasta Re: Urodziny dla dziecka - Łódź IP: *.toya.net.pl 30.10.17, 22:20 klubobawialnia cotton mill - świetne animatorki, dobra lokalizacja, szzeroki wybór tematów przyjęć i można wcześniej sobie sprawdzić wszystko np. na zajęciach ;) teraz mają gotowanie, taniec, teatr, śpiew... warto sprawdzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek_kowalczyk Re: Urodziny dla dziecka - Łódź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.18, 18:33 Oczywiście. Polecam aktywne urodziny dla dzieci Alfa Laser Game. Zorganizują urodziny dla chłopców i dziewczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
jakaskasia Re: Urodziny dla dziecka - Łódź 15.02.18, 14:25 Jak starsze to Arena Laser Games. Dzieciaki zachwycone! :) Odpowiedz Link Zgłoś
szara_karolina Re: Urodziny dla dziecka - Łódź 17.02.18, 15:20 SALTOS - park trampolin (jeden jest na Widzewie - ul. Wydawnicza 5, drugi na Polesiu: Srebrzyńska 2/4). To propozycja dla dzieciaków, które mają duuużo energii i kochają być w ruchu: www.saltos.pl/urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
bozena.89 Re: Urodziny dla dziecka - Łódź 05.07.19, 14:47 Jakiś czas temu wyprawiałam urodziny mojej córce w Eksperymentarium i na prawdę jest to miejsce godne polecenia wspaniała obsługa super atmosfera dużo ciekawych atrakcji dla dzieciaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Urodziny dla dziecka - Łódź IP: *.49.141.6.ipv4.supernova.orange.pl 18.02.20, 17:57 Polecam Experymentarium, urodziny córki zorganizowane były bardzo fajnie, był animator, który o wszystko zadbał. Dodatkowo cały poczęstunek był zapewniony, a jak czegoś brakowało to animator dokładał. Ja wybrałam arena laserową dla dziecka i laboratorium slime-dzieciaki czyste szaleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gojo Re: Urodziny dla dziecka - Łódź IP: *.43.176.62.ipv4.supernova.orange.pl 15.07.20, 14:12 warto robić też domowe kinderbale to bardzo fajny pomysl na ciekawsze urodziny Odpowiedz Link Zgłoś