Dodaj do ulubionych

idiotyczny artykuł

IP: 212.191.70.* 17.04.02, 10:09
Zastanawia mnie jedno pytania na jakiej podstawie pan Jacek Sarzało twierdzi,
że mecz został kprzedany przez zawodników CERAMIKI!
Jak ma pan pisać takiego typu oszczerstwa to lepie nic nie pisać i dać sobie
spokój z tym zawodem. W tej gazecie jeszcze nigdy nie napisano nic pozytywnego
o ŁKS-ie zawsze doszukujecie się jakiś niesamowitych historii. Zastanawia mnie
fakt dlaczedo o jednym zespole pisze sie wszystko na tak (WIDZEW),a o innym
ciągle pisze się źle albo nic się nie pisze. Mam propozycję do pana Jaka
Sarzały lepiej nic nie pisz o ŁKS-ie i zajmij się swoim ukochanym WIDZEWEM!!!!
Obserwuj wątek
    • redakcja Re: idiotyczny artykuł 17.04.02, 10:32
      Gość portalu: zdzisiek napisał(a):

> Zastanawia mnie jedno pytania na jakiej podstawie pan Jacek Sarzało twierdzi,
      > że mecz został kprzedany przez zawodników CERAMIKI!
      > Jak ma pan pisać takiego typu oszczerstwa to lepie nic nie pisać i dać sobie
      > spokój z tym zawodem. W tej gazecie jeszcze nigdy nie napisano nic pozytywnego
      > o ŁKS-ie zawsze doszukujecie się jakiś niesamowitych historii. Zastanawia mnie
      > fakt dlaczedo o jednym zespole pisze sie wszystko na tak (WIDZEW),a o innym
      > ciągle pisze się źle albo nic się nie pisze. Mam propozycję do pana Jaka
      > Sarzały lepiej nic nie pisz o ŁKS-ie i zajmij się swoim ukochanym WIDZEWEM!!!!

1.Nigdzie i nigdy nie napisałem, że zawodnicy Ceramiki sprzedali jakikolwiek mecz.
      2.Nigdzie i nigdy nie napisałem �takich oszczerstw�.
      3.W �tej gazecie� napisano bardzo dużo pozytywnego o ŁKS.
      4.Proszę wybaczyć, ale to ja będę decydował - czym mam się zajmować.
      5.Nie mam �ukochanego klubu�.
      6.I jeszcze jedno - grzeczniej proszę.
      Jacek Sarzało
      • Gość: NetForce Re: idiotyczny artykuł IP: 212.191.129.* 19.04.02, 06:26
        > 1.Nigdzie i nigdy nie napisałem, że zawodnicy Ceramiki sprzedali jakikolwiek me
        > cz.

a so sugeruje ten cytat:
        "Panowie działacze, trenerzy oraz piłkarze Ceramiki i ŁKS. Wasz pech polega na
        tym, że byłem w Opocznie i widziałem mecz. I swoje wiem. I Wy też wiecie..."

???
        można prosić o komentarz? jesli nie jest pan taki kumaty za jakiego sie podaje,
        to jest cos takiego jak ludzka inteligencja ktora wyraznie sugeruje
        czego dotyczyc ma ta wypowiedz.

> 2.Nigdzie i nigdy nie napisałem �takich oszczerstw�.

to ja napisze tak: "panowie dziennikarze, wasz pech polega na tym, ze czytam te
        wasze brednie i swoje wiem, i wy tez wiecie."

> 4.Proszę wybaczyć, ale to ja będę decydował - czym mam się zajmować.

tak decydowac bedziesz Pan mogl, ale chyba jak sobie kupisz wlasna prywatna
        gazetke, a tymczasem polecam "skandale", poziom merytoryczny Panskich wypowiedzi
        jest zblizony do tychze bredni.

> 6.I jeszcze jedno - grzeczniej proszę.

nie wobec buractwa dziennikarskiego.

Ps.
        zapraszamy na stadion przy al. Unii, bedziemy mieli okazje wymienic swoje
        spostrzezenia odnosnie meczu w Opocznie. Polecam takze forum fanów ŁKS
        (www.lksfans.pl), mysle ze
        ma Pan tyle odwagi co fantazji dziennikarskiej by odpowiedziec
        na kilka pytan kibiców Łódzkiego Klubu Sportowego.
      • Gość: Szwagier Szanowny panie Szarzało :) IP: *.toya.net.pl / 10.0.206.* 19.04.02, 14:17
        Szanowny panie Szarzało (to w ramach grzeczności, której pan wymaga a sam nią
        nie grzeszy).
        Ceramiki raczej nie stać na grę w ekstraklasie, więc do meczy od pewnoego czasu
        się nie przywiązują takiej wagi i nie wkładają pełnego zaangażowania. Baaardzo
        daleko jednak jest do stwierdzenia, że ten mecz puścili. Najlepszym dowodem
        powinno być dla pana (jeśli rzeczywiście pan ten mecz widział) postawa
        bramkarza Ceramiki. ŁKS musiał się bardzo napracować żeby strzelić zwycięska
        bramkę. Nasz klub był bardzo zdeterminowany, bo jest zagrożony spadkiem. Jeśli
        jest pan dobrym dziennikarzem sportowym, to wie pan, że od wielu lat jest tak,
        że kluby zagrożone spadkiem pod w drugiej rundzie idą na całość, stawiają
        wszystko na jedną kartę, i próbują wygrać z każdym (może pamięta pan mecz Warta
        Poznań - Legia Warszawa wygrany przez słabiutką Wartę, która jednak zagrała
        ambitnie i pokonała Legię zmierzającą po mistrzowski tytuł).

Uważam, że pana wtrącona notka była zdecydowanie nie na poziomie i świadczy
        jedynie o tym, że nie stać pana na porządny reportaż, a swoją karierą próbuje
        pan oprzeć na pomówieniach. Proponuję pracę w Życie na gorąco lub innym
        brukowcu. Gazeta Wyborcza, zaś, co jest faktem ogólnie znanym jest gazetą
        nieobiektywną zarówno na polu politycznym jak i sportowym. Jeżeli panie
        Szarzało pokaże mi jedno wydanie, w którym było coś złego o Widzewie, a
        chwalony był ŁKS to oficjalnie zwrócę panu honor (w co szczerze wątpię)

Domagam się więc kategorycznie, przeprosin NA ŁAMACH GAZETY WYBORCZEJ (nie
        łódzkiej).

Z poważaniem (choć pan na to nie zasługuje)
        Szwagier - kulturalny, świadomy i obiektywny kibic ŁKS'u
      • notarius Re: idiotyczny artykuł 27.04.02, 14:33
        CÓŻ KTO BYŁ NA MECZU TEN SWOJE WIDZIAŁ, JA SIĘ NA MECZU POJAWIŁ TOTALNIE PRZEZ
        PRZYPADEK I ŻAŁUJĘ... TAKŻE ŻAŁUJĘ REDAKTORA NA KTÓREGO TAK STRASZNIE
        NASKAKUJECIE... RADZIŁBYM WSZYSTKIM PRZEPROSIĆ GO BO JEST TO JEDNAK ZNACZNIE
        WIĘKSZY ZNAWCA SPORTU OD WAS WSZYSTKICH RAZEM WZIĘTYCH.
        PANIE JACKU WIELKA POZDRÓWKA I NIECH SIE PAN TRZYMA...
    • bartuch Re: idiotyczny artykuł 17.04.02, 10:58
      Artykuł w ,,GW" faktycznie byłs dosyc specyficznie napisany (zwłaszcza dla
      wtajemniczonych), ale nigdzie nie padło słowo o sprzedazy meczu. Takie sa fakty.
      • Gość: GREK Re: idiotyczny artykuł IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.04.02, 07:40
        Pozdr. dla red. Szarzaly oraz slowa otuchy w walce z korupcja w polskiej pilce
        sle kibic obiektywny i prosze sie nie nie przejmowac ujadaniem "pieskow".
    • Gość: terry Re: idiotyczny artykuł IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.04.02, 07:43
      mecz byl ewidentnie puszczony przez ceramike .......
      • Gość: NetForce Re: idiotyczny artykuł IP: 212.191.129.* 19.04.02, 07:49
        wpisz się jeszcze 5 razy ze swoją teorią.

ps.
        a mecz widziałeś? czy tylko tak sobie szczekasz?
        • Gość: terry Re: idiotyczny artykuł IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.04.02, 08:01
          na szczescie nie musze ogladac podobnej kichy wystarczy ze znam kilku pilkarzy
          ceramiki .........a ty piesku nie ujadaj tak bo nie dostaniesz swojej ulubionej
          kostki
          • Gość: W_NF Re: idiotyczny artykuł IP: 172.24.3.* 19.04.02, 08:27
            artykul pana Sarzaly w ogolnie nie powinien znalezc sie na lamach gazety
            wyborczej bo niby z jakiej paki ? po pierwsze to byl to tylko krootki przypisek
            do wywiadu przeprowadzonego przez pana Walczaka z Karolem Piatkiem i ... nie
            rozumiem po co pan S sie ogole wtracal. Jak juz ktos napisal takie "teorie"
            powinny byc przedstawiane w domu przez pana S a nie na lamach GW. Poza tym
            wypowiedz ta podwaza uczciwosc pilkarza ŁKS-u, ktory w wywiadzie powiedzial iz
            mecz zostal wygrany w uczciwej walce. Mysle, ze Karolowi Piatkowi naleza sie
            przeprosiny !!! A pan S niech sie zjawi na stadionie dzis o 17:30 .. zapewne
            ktos bedzie mial wiele do niego pytan ... choc z drugiej strony po co na mecz
            pilki noznej wysylac dziennikarza ktory szkaluje ŁKS, niech lepiej pojedzie na
            widzew...
    • bruno11 Re: idiotyczny artykuł 19.04.02, 08:28
      Moim zdaniem nikt nikomu meczu nie sprzedał. Oba zespoły umówiły się po prostu
      jaki ma być wynik. Co zresztą jest takim samym skurwysyństwem.
    • Gość: fanka Re: idiotyczny artykuł IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 19.04.02, 08:48
      Witam.Niech pan Jacek Sarzalo spieprza na widzew.Tam takich jak on potrzebuja.
      Jesli ma dowody,ze LKS kupil ten mecz to niech je pokaze.Kazdy moze gadac
      brednie.A pana Sarzalo tylko na takie stac.Chyba najwyzszy czas isc na
      emeryturke.Albo pomoc widzewowi orac pole....
      W Lodzi jest tylko jeden klub a jest nim LKS LODZ!!!!!!
      • Gość: sympatyk Re: idiotyczny artykuł IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.04.02, 08:56
        No coz brak profesjonalizmu u tego dziennikarza jest dosc powszechnie znany.
        Dziwi mnie jednak, ze jeszcze nie zostal zwolniony z tej poczytnej gazety. Moje
        zdanie na temat tego artykulu jest nastepujace: ŁKS został zaatakowany ad
        personam, a wiec naruszono wszelkie dobra osobiste jego kibiców. Nie ma to nic
        do rzeczy fakt, że ten dziennikarz nie zrobił tego wprost. Obrazil klub i jego
        kibicow i powinien za to przeprosic. Podstawa dziennkarza jest profesjonalizm a
        Jacek S. tylko na domyslach i bez braku dowodow wyciagnal yakie wnioski.
        Prawdopodobnie zaczyna tracic poparcie w redakcji i w ten sposob ( skandalem )
        chce pokazac ze jest przydatny. Moim zdaniem to plytkie zagranie, ale taki
        wlasnie jest ten artykul - plytki
      • Gość: bartuch Re: idiotyczny artykuł DO Fanka IP: 217.97.162.* 19.04.02, 11:22
        Gość portalu: fanka napisał(a):

> Witam.Niech pan Jacek Sarzalo spieprza na widzew.Tam takich jak on potrzebuja.
        > Jesli ma dowody,ze LKS kupil ten mecz to niech je pokaze.Kazdy moze gadac
        > brednie.A pana Sarzalo tylko na takie stac.Chyba najwyzszy czas isc na
        > emeryturke.Albo pomoc widzewowi orac pole....
        > W Lodzi jest tylko jeden klub a jest nim LKS LODZ!!!!!!

No właśnie, dzięki taki, ja Ty normalny kibiv traci cierpliwośc. Jasme, jest
        jedem klub w Łodzi, powodzenia, fanatyczko. Co do Jacka Sarzało, wyluzujcie.
        Mozecie się z nim nie zgadzać, ale dyskutujcie na argumenty, a nie wyzwiska.
        Klasą bije Was w sposób okrutny, nie sądze byście mu dorówwnali. A mecz w
        Opocznie SPRZEDANY, tak na marginesie. Pozdrawiam...
    • Gość: tips Re: idiotyczny artykuł IP: *.mnc.pl 19.04.02, 09:50
      Moze i kupił mecz lae kolega z gazety przymykał oczy skad były pieniązki na
      kontrakty po 70 zł przez kilka lat.Gówna jest wokół nas pełno ale najlepiej
      jest rozgrzebać to najmniejsze asmród i tak jesr gwarantowany. pozdrawiam
    • Gość: Maro Re: idiotyczny artykuł IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 09:58
      łks-ckie pieski nie szczekajcie.....od poniedziałku było wiadomo, że mecz jest
      sprzedany i tylko "biedny" STS kapnął się za późno tracąc troche kasy:)))
      Rok temu w Nowym Dworze...teraz w Opocznie...ciekawe jaki wynik będzie z
      Hetmanem...?
      tekst 100% prawdy!
      pozdrawiam
      • Gość: Pilar Re: idiotyczny artykuł IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 10:12
        No tak, koles z Krosna rzeczywiscie mogl widziec nasz mecz ;) Tylko pewnie nie
        wie, ze jezeli jest przyjmowanych duzo zakladow na mecze o duzym przeliczniku
        to takie spotkanie sie wycofuje, ale co tam. A wracjac do sprawy. Panie Jacku,
        czekamy dzis na stadionie na panskie wytlumaczenie, moze byc przed meczem moze
        byc po, jak Panu pasuje ...
        • Gość: Lisu Re: idiotyczny artykuł IP: 144.144.8.* 19.04.02, 11:15
          Brawo redaktorze! Dobra PRL-owska szkoła dziennikarska.
    • Gość: obs Re: idiotyczny artykuł IP: *.toya.net.pl 19.04.02, 12:04
      Ja apeluję do Pana Sarzało aby przeprosił piłkarzy, działaczy i kibiców ŁKSu na
      łamach GW za ten nieodpowiedzialny tekst. Ja też byłem w Opocznie i widziałem
      mecz, lecz moja opinia się całkowicie różni od Pana. Podzielam opinie kolegów i
      koleżanek, że ten tekst był prymitywnym (żeby nie użyć chamskim i agresywnym w
      wydźwięku), nieuzasadnionym zlepkiem oszczerstw!
      Uprzejmię proszę o sprostowanie...
      PS. pozdrowienia dla Pana Walczaka
      • Gość: rafoo Re: idiotyczny artykuł IP: 217.97.239.* 19.04.02, 13:51
        No coz prawie wszystko w tym temacie napisane. A wiec Panie Sarzało prosimy o
        przedstawienie dowodów kupienia meczu lub przeprosiny na lamach GW - kibicow,
        pilkarzy i dzialaczy ŁKS-u.
        • Gość: Lisek Re: idiotyczny artykuł IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 19.04.02, 20:09
          Panie redaktorze S. Idż pan jutro na pastwisko przy al.Piłsudskiego i
          poopowiadaj jak to ŁKS kupił mecz z Hetmanem.
          • p8 ??? 19.04.02, 20:38
            Gość portalu: Lisek napisał(a):

> Panie redaktorze S. Idż pan jutro na pastwisko przy al.Piłsudskiego i
            > poopowiadaj jak to ŁKS kupił mecz z Hetmanem.

Miałem się nie wtrącać, gdyż wątek jest o ŁKS-ie, a klub ten mnie zupełnie nie
            intresuje. Przeczytałem, miałem już wyłączyć ale wpadła mi do głowy pewna myśl.
            Dlaczego jeśli gdziekolwiek na jakikolwiek temat wypowiadają się kibice ŁKS to
            rozmowa schodzi na temat Widzewa pisanego oczywiście z małej litery. Gdybym był
            warszawiakiem to rzekłbym że macie kompleks (zwłasza ten gośc który nawet
            Wyborcza pisze z małej litery). Mieszkam w Łodzi, tu się urodziłem i zakładam
            się że byłem na większej liczbie meczów wyjazdowych Widzew niż niejeden z tu
            wpisujących się "fanów" ŁKS na al.Unii Lubelskiej. Mimo to nie piszę ŁKS z małej
            litery, nie rysuję gwiazd dawida na napisie ŁKS, staram się też nie wypowiadać
            na wątkach związanych z tym klubem (powiecie że moi koledzy tak - cóż ja nie nie
            będę decydował za kogoś). Dlaczego??? Bo nie interesuje mnie ŁKS ani Legia tylko
            WIDZEW. Bo nie interesuje mnie "yntelygentna" rozmowa z kimś wychowanym na "Red
            Devils" (zainteresowani wiedzą o co chodzi). Z ludźmi którzy mają do powiedzenia
            coś innego niż "Jebać *" mogę porozmawiać zawsze obojętnie komu kibicują. A
            sprowadzanie każdego tematu dotyczącego ŁKS do poziomu - "źle mówi o ŁKS-ie,
            napewno jest za Widzewem" (czy vice-versa) jest nudne, śmieszne i żenujące.

panBozia greetz all:)

*tu wstaw odpowiedni klub:)
            • Gość: Szwagier Re: ??? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 21:41
              p8 napisał(a):

A
              > sprowadzanie każdego tematu dotyczącego ŁKS do poziomu - "źle mówi o ŁKS-ie,
              > napewno jest za Widzewem" (czy vice-versa) jest nudne, śmieszne i żenujące.

Nie każdego, ale tego niestety tak, ponieważ pan Szarzało od dłuższego czasu
              psioczy kiedy tylko można na ŁKS głaskając przy tym Widzewek. jak znam życie, to
              w poniedziałek w Wybiórczej przczytamy notkę pana Szarzały o tym jak to
              ŁKS "wygrał" kolejny mecz. Dziennikarz ten jest tendencyjny i nieobiektywny, co
              jest faktem powszechnie znanym. I na tym zkończyłbym jaką kolwiek dyskusje na ten
              temat, gdyż nie warto zużywać sobie klawiatury na ludzi pokroju pana Szarzały.

A i jeszcze jedno - szanuje wiernych i kulturalnych kibiców (obojętnie jakiego
              klubu) i chciałbym żeby szanowali mnie. Jeśli tak jest to: respekt

i pozdroofka

• p8 Re: ??? 19.04.02, 21:59

> A i jeszcze jedno - szanuje wiernych i kulturalnych kibiców (obojętnie jakiego
                > klubu) i chciałbym żeby szanowali mnie. Jeśli tak jest to: respekt
                >
                >
                Szacunek dla prawie wszystkich, gdyż niestety część kibiców ŁKS nie zasługuje
                nawet na splunięcie (choć właściwie nazwanie ich kibicami to z mojej strony
                poważne nadużycie). Nie chcę o tym dyskutować.
                Respekt dla wiernych KIBICÓW swoich drużyn!!!

panBozia
            • Gość: FOX Re: ??? IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 19.04.02, 22:03
              p8 napisał(a):

> Gość portalu: Lisek napisał(a):
              >
              > > Panie redaktorze S. Idż pan jutro na pastwisko przy al.Piłsudskiego i
              > > poopowiadaj jak to ŁKS kupił mecz z Hetmanem.
              >
              > Miałem się nie wtrącać, gdyż wątek jest o ŁKS-ie, a klub ten mnie zupełnie nie
              > intresuje. Przeczytałem, miałem już wyłączyć ale wpadła mi do głowy pewna myśl.
              >
              > Dlaczego jeśli gdziekolwiek na jakikolwiek temat wypowiadają się kibice ŁKS to
              > rozmowa schodzi na temat Widzewa pisanego oczywiście z małej litery. Gdybym był
              >
              > warszawiakiem to rzekłbym że macie kompleks (zwłasza ten gośc który nawet
              > Wyborcza pisze z małej litery). Mieszkam w Łodzi, tu się urodziłem i zakładam
              > się że byłem na większej liczbie meczów wyjazdowych Widzew niż niejeden z tu
              > wpisujących się "fanów" ŁKS na al.Unii Lubelskiej. Mimo to nie piszę ŁKS z małe
              > j
              > litery, nie rysuję gwiazd dawida na napisie ŁKS, staram się też nie wypowiadać
              > na wątkach związanych z tym klubem (powiecie że moi koledzy tak - cóż ja nie ni
              > e
              > będę decydował za kogoś). Dlaczego??? Bo nie interesuje mnie ŁKS ani Legia tylk
              > o
              > WIDZEW. Bo nie interesuje mnie "yntelygentna" rozmowa z kimś wychowanym na "Red
              >
              > Devils" (zainteresowani wiedzą o co chodzi). Z ludźmi którzy mają do powiedzeni
              > a
              > coś innego niż "Jebać *" mogę porozmawiać zawsze obojętnie komu kibicują. A
              > sprowadzanie każdego tematu dotyczącego ŁKS do poziomu - "źle mówi o ŁKS-ie,
              > napewno jest za Widzewem" (czy vice-versa) jest nudne, śmieszne i żenujące.
              >
              >
              >
              > panBozia greetz all:)
              >
              >
              > *tu wstaw odpowiedni klub:)

Drogi kolego!
              Twoje uwagi o kompleksach maja racje bytu, poniewaz tak mozna wlasnie reagowac na
              dzialania wlodarzy naszego miasta. Jedyny łódzki klub pilkarski jest od dłuższego
              czasu pozostawiony samemu sobie, a komunistyczny klubik sportowy z zaklamana
              historia jest cholubiony jak za starych (czerwonych) czasów. Jest to taki sam
              relikt epoki komunizmu jak pomniki Lenina czy pochody 1 majowe.
              Nie chce ci tu opowiadac o historii obu klubow i ich sukcesach oraz porazkach,
              zwaz tylko, ze ŁKS nigdy nie skupował najlepszych ligowych zawodników w celu
              osiagniecia dobrego rezultatu.
              Po za tym jak można nazwac Widzew łódzkim klubem skoro 3/4 jego kibiców mieszka
              poza Łodzia, a kibicuja Widzewowi tylko dlatego, że w niedalekiej przeszlosci cos
              tam wygral.
              O tendencyjności mediow nawet nie bede wspominal, sam powinienes dobrze o tym
              wiedziec.
              Pozdrawiam wszystkich kibicow ŁKS !!!!!!!!!!

• Gość: Znawca Re: ??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.04.02, 22:06
                100 proc. racji. Czy sie to komus podoba czy nie.
              • p8 Re: ??? 19.04.02, 22:50
                I dlatego właśnie nie dyskutuję z ludźmi wychowanymi na "Red Devils" i stronie
                X-mana. Żegnaj.

panBozia

• Gość: Grzegorz Re: ??? IP: *.retsat1.com.pl 19.04.02, 23:13
                Oskarżyć kogoś jest łatwo, gorzej tego dowieść. Nie rozumiem całej tej
                dyskusji o meczu ŁKS z Ceramiką, a teraz z Hetmanem? Czy to znaczy, że
                łodzianie potrafią wygrywć jedynie kupując bądź dogadując się z drużyną
                przeciwną?. To bzdura. Z wielu wypowiedzi można wnioskować, że jedyną uczciwą
                drużyną w lidze jest Widzew. To kolejna bzdura. Chcę tylko przypomnieć
                ostatnich kilka spotkań Widzewa np. z Groclinem przegrany przez drużynę z al.
                Piłsudskiego w Łodzi 1:2, mecz z Orlenem w Płocku wygranym przez naftowców i
                oczywiście remisowy mecz ze Śląskiem Wrocław w ubiegłym sezonie we Wrocławiu,
                kiedy to również wycofano to spotkanie z zakładów piłkarskich, bo już przed
                meczem wiadomo było, że padnie remis. Ciekawe, dlaczego wtedy, Gazeta Wyborcza
                nie rozpisywała się o dogadywaniu się klubów.
                I jeszcze jedno. To prawda, że Widzew to komunistyczny relikt, stworzony w
                latach 70. ubiegłego wieku dla potrzeb kilku partyjnych apartczyków. Teraz
                rządzi nim jeden z nich - szara eminencja SLD w Łodzi. Trzeba też pamiętać, że
                to klub premiera, aten swoim poplecznikom krzywdy zrobic nie da. Pozdrawiam.
                Grzegorz

aa a bukchmacherzy q ostatniej płotczan aaaaaaaaaaaaaa, czy pamiętne
                spotkanie z GKS Katowiec, kiedy etne Oczywiście by. i kuc.
              • Gość: andy Fox Ty tepa slamazaro umyslowa IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.04.02, 10:24
                Gość portalu: FOX napisał(a):

>
                > Drogi kolego!
                > Twoje uwagi o kompleksach maja racje bytu, poniewaz tak mozna wlasnie reagowac
                > na
                > dzialania wlodarzy naszego miasta. Jedyny łódzki klub pilkarski jest od dłuższe
                > go
                > czasu pozostawiony samemu sobie, a komunistyczny klubik sportowy z zaklamana
                > historia jest cholubiony jak za starych (czerwonych) czasów. Jest to taki sam
                > relikt epoki komunizmu jak pomniki Lenina czy pochody 1 majowe.
                > Nie chce ci tu opowiadac o historii obu klubow i ich sukcesach oraz porazkach,
                > zwaz tylko, ze ŁKS nigdy nie skupował najlepszych ligowych zawodników w celu
                > osiagniecia dobrego rezultatu.
                > Po za tym jak można nazwac Widzew łódzkim klubem skoro 3/4 jego kibiców mieszka
                >
                > poza Łodzia, a kibicuja Widzewowi tylko dlatego, że w niedalekiej przeszlosci c
                > os
                > tam wygral.
                > O tendencyjności mediow nawet nie bede wspominal, sam powinienes dobrze o tym
                > wiedziec.
                > Pozdrawiam wszystkich kibicow ŁKS !!!!!!!!!!
                >

Ten wpis jest kwintesencja załosnego stylu wypowiedzi ludzikow HOŁBIOCYCH sie
                kibicami ŁKS.
                Jestesmy najlepsi bo nam nikt nie pomaga! Widzew to komunistyczny relikt! Klubik
                z zaklamana historia! Zniknie jak pomniki Lenina i pochody pierwszomajowe! Kibice
                z Łodzi sa naj, naj, naj, naj a Ci z poza Łodzi sa gorsi! ŁKS nie kupuje
                zawodnikow z innych klubow wiec dlatego jest naj! Stadion Widzewa to pastwisko!

Prawda jest taka ze kibice ŁKS zazdroszcza sukcesow kibicom Widzewa i przescigaja
                sie w wynajdowaniu powodow do negowania osiagniec sportowych i kibicowskich
                Widzewa. A to ze Zydzi, a to ze komunisci, a to ze z poza Lodzi itd., i tym
                podone. Jednoczesnie marza o tym zeby znowu zagrac derby z Widzewem ale ich klub
                jest za SLABY na pierwsza lige i musi nizle pucowac zeby nie spasc do trzeciej
                ligi.

Jesli mecz z Ceramika byl uczciwy to dlaczego jako JEDYNE SPOTKANIE pierwszej i
                drugiej ligi zostal wycofany z zakladow bukmacherskich, ha?

Fox, tak na marginesie jak juz chcesz cos napisac na forum to zadbaj o
                ortografie, tumanku.

Pozdro dla normalnych
                Warszawski Widzew
                • Gość: FOX Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 20.04.02, 11:03
                  1.Jezeli chodzi o ortografie to ty tez powinienes zajrzec do takiej ksiazeczki
                  ktora zatytułowana jest : Słownik Ortograficzny
                  2. Sukcesow Widzewowi nie ma co zazdrościć bo nie byly one az takie ogromne
                  3. Zanim jeszcze raz nazwiesz mnie tepa slemazara umyslowa popatrz na swoje
                  oceny na swiadectwie ukonczenia szkoly podstawowej o ile takie w ogole
                  posiadasz.
                  Pozdrowka Andy
                  Idz dzisiaj na Piłsudskiego i popatrz jak twoj kochany klub oddaje punkty
                  zagrozonemu Groclinowi.
                  • hubar Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa 20.04.02, 15:52
                    Czy jedynym Twoim argumentem jest to że Widzew jest be, a każdy kto jemu
                    kibicuje jest idiotą nie godzien jest żyć? Człowieku jakie Ty rzeczy
                    wygadujesz?!? Widzew nie odniósł sukcesów?? Jezuuuu nawet wiem co Ci napisać
                    abyś zrozumiał, śledzę tą rozmowę od początku ale widzę że w do Ciebie nic nie
                    trafia. Można być fanem, kochać swój klub, ale czy skrajności są zdrowe- NIE!
                    Nie można traktować kibicowania jak wojny. Miłość do klubu polega na kochaniu
                    swego klubu, a nie na nienawiści innego!!! Czy to że np wpieprzysz innemu,
                    wyzwiesz go, sparwi że będziesz lepszy-NIE! Ośmieszasz się tylko tylko tymi
                    pseudoracjonalnymi argumentami!

Kocham Widzew, przyznaje się że nie raz bluzgałem na inny Klub, ale zazwyczaj
                    było to podczas meczu z nim. Nigdy nie nazwałem kogoś Żydem, bo co to za
                    obraza? Jak by się większość z tych ludków poczuło jakby pojecgał za granicę i
                    usłyszał że wyzwiskiem jest słowo Polaczek? Śmieszy mnie i za razem przeraża to
                    jak można być zadufanym w sobie, jak można nienawidzić innych.

PS Niech mi ktoś tu nie mówi że ja może nie jestem Polakiem. Nie wstydzę się
                    pochodzenia! Jestem Polakiem , jestem z Łodzi! Jeszcze jedno- jakoś dziwne jest
                    to też że dla wielu "kibiców" ŁKSu istnieją tylko oni, reszta to nic nie warte
                    stworzenia! Nie mają szacunku dla barw Polski, nawet na meczach Reprezentacji.
                    (Wiem co mówię bo widziałęm)

• Gość: andy Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.04.02, 21:45

> 1.Jezeli chodzi o ortografie to ty tez powinienes zajrzec do takiej ksiazeczki
                    > ktora zatytułowana jest : Słownik Ortograficzny
                    > 2. Sukcesow Widzewowi nie ma co zazdrościć bo nie byly one az takie ogromne
                    > 3. Zanim jeszcze raz nazwiesz mnie tepa slemazara umyslowa popatrz na swoje
                    > oceny na swiadectwie ukonczenia szkoly podstawowej o ile takie w ogole
                    > posiadasz.

A dyplom ukonczenia SGH moze byc?
                  • Gość: Minor Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa IP: *.ondraszek.ds.polsl.gliwice.pl 21.04.02, 00:00
                    > 2. Sukcesow Widzewowi nie ma co zazdrościć bo nie byly one az takie ogromne
                    ...czyżby przemawiała przez Ciebie w tym momęcie zazdrość...no ale mogę się
                    mylić...
                    > 3. Zanim jeszcze raz nazwiesz mnie tepa slemazara umyslowa popatrz na swoje
                    > oceny na swiadectwie ukonczenia szkoly podstawowej o ile takie w ogole
                    > posiadasz.
                    ...grasz wielkiego inteligenta a przemawia przez Ciebie pycha...pamiętaj że nie
                    każdy może mieć tyle szczęścia co Ty i skończyć podstawówkę...

A co to meritum tematu to Ceramika odpuściła sobie mecz czy Wy kibice ŁKS-u
                    chcecie w to wierzyć czy tez nie.

• Gość: FOX Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 21.04.02, 07:04
                  Jezeli ja jestem tepy, glupi i ograniczony to Wy wszyscy jestescie jeszcze
                  glupsi, bo odpowiadacie na moje prowokacje hehehehehhe.
                  Ja sie z Was smieje i swoje wiem !

PS
                  Powiedzcie mi tak zupełnie szczerze czy wczorajszy mecz Widzewa byl czysty?
                  • Gość: Minor Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa IP: *.ondraszek.ds.polsl.gliwice.pl 21.04.02, 16:24

> Jezeli ja jestem tepy, glupi i ograniczony to Wy wszyscy jestescie jeszcze
                    > glupsi, bo odpowiadacie na moje prowokacje hehehehehhe.
                    > Ja sie z Was smieje i swoje wiem !
                    ...skoro nie masz argumentów i chcesz tylko zrobić zamieszanie wokół swojego
                    WIelkiego ŁKSu prowokując Nas, to napewno masz rację, że jesteś "...tepy, glupi i
                    ograniczony" i ja na to nic nie poradzę, może mi być tylko przykro...
                    > PS
                    > Powiedzcie mi tak zupełnie szczerze czy wczorajszy mecz Widzewa byl czysty?
                    ...nie mogę z Tobą rozmawiać szczerze, bo Ty jeszcze do tego nie dorosłeś...to by
                    było na tyle...pozdrawiam tych co jeszcze potrafią rozmawiać...

• Gość: FOX Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 21.04.02, 18:42
                      Widze, ze za bardzo sie nie postarales ze swoja wypowiedzia.
                      Ja kolejny raz uderzylem w stol, a nozyce sie odezwaly!
                      A tak w ogole to chyba nie rozumiesz o co mi chodzi, wiec ci troche wyjasnie,
                      moj drogi adwersarzu.
                      Nie szkaluje Widzewa ani zadnego innego klubu tylko naprawde chuj mnie strzela
                      jak widze, ze tak zasluzone kluby sportowe powoli sa dolowane i obracaja sie w
                      nicosc.
                      Slyszales moze o takich klubach jak warta poznan, cracovia, garbarnia krakow i
                      wiele innych ktore tworzyly polskie pilkarstwo, a teraz sa na dnie?
                      A takie kluby jak Amica, Stomil, Groclin? Co to jest? Jakie tradycje? Jacy
                      kibice?
                      Nie gniewaj sie wiec, ze zaatakowalem Twoj Widzew, ktory jest najblizej i ktory
                      jednak rozni sie od w/w klubikow, ale jego historia jest podobna.
                      Jesli nadal nie wiesz o co mi chodzi to przeczytaj sobie ksiazeczke z serii
                      FUJI pt Widzew, a wszystko ci sie rozjasni.
                      Jesli jestes ciekaw to moge ci tez napisac o Zagłębiu Sosnowiec - ulubionym
                      klubie niejakiego tow. Gierka
                      Nie denerwuj sie wiec i nie ublizaj mi bo swiadzczy to tylko o tobie.
                      Czesc
                      • Gość: Minor Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa IP: *.ondraszek.ds.polsl.gliwice.pl 22.04.02, 00:26

> Widze, ze za bardzo sie nie postarales ze swoja wypowiedzia.
                        > Ja kolejny raz uderzylem w stol, a nozyce sie odezwaly!
                        ...po raz kolejny dałem sie sprowokować...
                        > A tak w ogole to chyba nie rozumiesz o co mi chodzi, wiec ci troche wyjasnie,
                        > moj drogi adwersarzu.
                        ...to niepodważalny fakt: nie rozumiem...
                        > Nie szkaluje Widzewa ani zadnego innego klubu tylko naprawde chuj mnie strzela
                        > jak widze, ze tak zasluzone kluby sportowe powoli sa dolowane i obracaja sie w
                        > nicosc.
                        ...ale rownież nie potrafisz docenić osiągnięć klubów, które według Ciebie nie
                        należą do 'elity' i mówiąc że Widzewowi nie można zazdrościc sukcesów sam tak
                        naprawdę sie okłamujesz...
                        > Slyszales moze o takich klubach jak warta poznan, cracovia, garbarnia krakow i
                        > wiele innych ktore tworzyly polskie pilkarstwo, a teraz sa na dnie?
                        ...słyszałem o tych klubach, szanuje ich historie ale nie możemy żyć
                        przeszłością, czasy sie zmieniają i nie można zawsze być na szczycie...
                        > A takie kluby jak Amica, Stomil, Groclin? Co to jest? Jakie tradycje? Jacy
                        > kibice?
                        ...to jest piłka nożna, tu się robi pieniądze(prawdziwy choć (nie)przykry fakt) a
                        skoro w tych miastach są ludzie którzy chcą sponsorować, chcą oglądać spektakle
                        piłkarskie to według mnie to im sie należy - takie są prawa konkurencji...sam
                        kibicuje klubowi z małego miasta i wcale się nie czuje gorszy od kibiców z
                        Krakowa, Warszawy czy Monachium...wszystko ma swoje początki i nigdy nie wiadomo
                        czy Amica, Stomil, Groclin nie zapoczątkują nowej ery w polskim
                        piłkarstwie...jeśli wszyscy ludzie chcialiby myśleć tak jak Ty to ludzkość by do
                        niczego nie doszła...
                        > Nie gniewaj sie wiec, ze zaatakowalem Twoj Widzew, ktory jest najblizej i ktory
                        > jednak rozni sie od w/w klubikow, ale jego historia jest podobna.
                        ...ja się nie gniewam, ja tylko z Toba próbuje rozmawiać choć zapewne to nie ma
                        sensu...
                        > Jesli nadal nie wiesz o co mi chodzi to przeczytaj sobie ksiazeczke z serii
                        > FUJI pt Widzew, a wszystko ci sie rozjasni.
                        > Jesli jestes ciekaw to moge ci tez napisac o Zagłębiu Sosnowiec - ulubionym
                        > klubie niejakiego tow. Gierka
                        ...poczytaj sobie o Wielkim ŁKSie...
                        > Nie denerwuj sie wiec i nie ublizaj mi bo swiadzczy to tylko o tobie.
                        > Czesc
                        ...mimo wszystko pozdrawiam...
                        • Gość: FOX Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 22.04.02, 06:11
                          hehehehehe
                          teraz ide do pracy wiec nie mam czasu nic wyplodzic, ale jak wroce to napewno
                          cos napisze ...
                          • hubar Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa 22.04.02, 15:04
                            Dla tych co kwestionują historię o osiągnięcia WIDZEWA ŁÓDŹ!!!

Widzew Łódź, RTS Widzew, klub sportowy założony w 1922, kontynuator
                            działalności Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego na Widzewie,
                            działającego od 1910. Jeden z najlepszych polskich klubów piłkarskich.

Największe osiągnięcia: Mistrzostwo Polski (1981, 1982, 1996, 1997), Puchar
                            Polski (1985), Super Puchar Polski (1996), dojście do Półfinału Pucharu UEFA
                            (1993), udział w rozgrywkach Ligi Mistrzów (1996-1997).

Najwybitniejsi piłkarze: Z. Boniek, W. Smolarek, J. Młynarczyk, W. Żmuda, R.
                            Wójcicki.
                            • hubar Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa 22.04.02, 15:08
                              Dla porównania:

Łódzki Klub Sportowy, ŁKS, klub sportowy założony w 1909. Klub wielosekcyjny,
                              najsłynniejsi zawodnicy:

- piłka nożna - J. Bako, M. Bulzacki, M. Dziuba, A. Gałecki, J. Sadek, P.
                              Suski, H. Szczepański, S. Terlecki, J. Tomaszewski, J. Ziober,

- hokej na lodzie - M. Białynicki, K. Chodakowski, W. Kosyl, W. Król, J. Potz,

- lekkoatletyka - S. Kostrzewski, M. Kwaśniewska, T. Wieczorek-Ciepły, A.
                              Partyka.

• Gość: FOX Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 22.04.02, 17:19
                              hubar napisał(a):

> Największe osiągnięcia: Mistrzostwo Polski (1981, 1982, 1996, 1997), Puchar
                              > Polski (1985), Super Puchar Polski (1996), dojście do Półfinału Pucharu UEFA
                              > (1993), udział w rozgrywkach Ligi Mistrzów (1996-1997).
                              >
                              > Oj kolego ! Cos slabo z pamiecia ! Widzew owszem grał w połfinale pucharu, ale
                              nie UEFA tylko w znacznie bardziej prestiżowym pucharze mistrzow krajowych
                              (poprzednik obecnej ligi mistrzow) i nie w 1993 roku, tylko w 1983 r.
                              W 1993 Widzew był na rownej drodze do 2 ligi.

• hubar Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa 22.04.02, 20:11
                                Zgadza się, ja to wziąłem z internetu, tam było tak napisane. Chciałem dać coś
                                co będzie zrobione nie przez kogoś z nas, dlatego dałem takie porównanie, jak
                                widać nieco niefortunne, ale reszta się zgadza. Tylko tyle masz do powiedzenia
                                w tym temacie?

pozdrowy
                                • Gość: FOX Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 22.04.02, 21:00
                                  To o ŁKS-e tez jest zrobione przez kogos???????
                                  Jezeli tak to jest mało ścisłe i niepełne, a jezeli ty wprowadziles tam swoje
                                  korekty, to jest to tendencyjne.
                                  Jezeli mozesz to przytocz jeszcze miejsca i dorobek obu klubow w tabeli
                                  wszechczasów polskiej 1 ligi i skomentuj to.
                                  Z mojej strony moge podac tylko to, ze sytuacja z klubami w lodzi jest nieco
                                  podobna do sytuacji w monachium. Tam jest bayern i tsv. Ten drugi z mniejszymi
                                  sukcesami lecz ogromnymi tradycjami jest klubem monachijczykow, a bayern
                                  chociaz z wielkimi sukcesami nie ma wielu kibicow w samym monachium. Wiem o tym
                                  dobrze bo mam tam rodzine i czesto bywam.
                                  Pamietaj Łódzki Klub Sportowy jest klubem prawdziwych łodzian !!!!!!!!!!!!!!!
                                  takich z krwi i kości, a Widzew to tylko Widzew ..............
                                  PS
                                  Troche jestem zawiedzony tym, ze dawno nikt mi nie nawtykał tekstu typow :
                                  głupku, prymitywie, tępaku ........... co sie z wami dzieje?
                                  • p8 Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa 22.04.02, 21:37

> Troche jestem zawiedzony tym, ze dawno nikt mi nie nawtykał tekstu typow :
                                    > głupku, prymitywie, tępaku ........... co sie z wami dzieje?

www.kibice.pl

to chyba coś dla Ciebie.

panBozia
                                    • Gość: FOX Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 22.04.02, 22:34
                                      p8 napisał(a):

> <a href="http://www.kibice.pl"target="_blank">www.kibice.pl</a>
                                      >
                                      > to chyba coś dla Ciebie.
                                      >
                                      >
                                      > panBozia

Mialem ci cos napisac, ale nawet palcem mi sie nie chce smignac po klawiaturce.
                                      Szkoda czasu ................

• p8 Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa 22.04.02, 22:39

> p8 napisał(a):
                                        >
                                        >
                                        > > <a href="http://www.kibice.pl"target="_blank">www.kibice.pl</a
                                        > 2
                                        > >
                                        > > to chyba coś dla Ciebie.
                                        > >
                                        > >
                                        > > panBozia
                                        >
                                        > Mialem ci cos napisac, ale nawet palcem mi sie nie chce smignac po klawiaturce.
                                        > Szkoda czasu ................
                                        >

Ależ napisz - adres kibice.pl podałem z tego powodu, że tam zawsze ktoś Cię
                                        obrazi.
                                        A tak między nami - sarkazm ani ironia nie są Twoją mocną stroną. Niestety.

greetz

panBozia
                                        • Gość: FOX Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowa IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 23.04.02, 06:08
                                          > A tak między nami - sarkazm ani ironia nie są Twoją mocną stroną. Niestety.
                                          >
                                          > greetz
                                          >
                                          > panBozia

Ty natomiast jestes gejzerem sarkastyczno-ironicznym

• bartuch Re: Fox Ty tepa slamazaro umyslowaDO FOX 23.04.02, 10:38
                                W 1993 roku Widzew nie był na równej drodze do II ligi, Wielki Znawco historii
                                łódzkiego futbolu. Sprawdź sobie w gazetach, mogę Ci kilka przysłać. Rozbawiłeś
                                mnie tym ,,Widzew, to tylko Widzew". Lepiej nie zaczynaj dyskusji o tym, który
                                klub jest bardziej znany w świecie, bo masz małe szanse. Nie tylko Ty bywasz w
                                Europie, ja również. Nawiasem mówiąc, Twój ukochany klub rzadko miał okzję
                                bywac poza Polską:-))))))))))))
          • bruno11 Re: idiotyczny artykuł 19.04.02, 21:18

A co?! Kupił?! Za ile?!
          • Gość: Znawca Re: idiotyczny artykuł IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.04.02, 21:43
            1.Mecz ŁKS - Hetman został zalatwiony inaczej. ŁKS dotarł do sedziego. Mówił o
            tym były piłkarz ŁKS dziś grajacy w Widzewie (jest dwoch - zgadujcie :-), ktory
            dowiedzial sie tego od pewnego dzialacza z al. Unii (siedzi na lawce
            rezerwowych, ale nie jest trenerem - zgadujcie :-).
            2.Mecz w Opocznie byl dogadany. Nikt nic nie kupowal, nie placil - po prostu
            Ceramika odpuscila sąsiadowi.
            3.Żal mi was, tzw. kiboli. Rozumiem, ze to wasz klub, ze go kochacie, ale
            trzeba umiec spojrzec prawdzie w oczy. No ale wy nie macie oczu, bo przeciez
            miłosc jest ślepa :-)
            4.Nie martwcie sie, ŁKS nier spadnie.
            • Gość: Lisek Re: idiotyczny artykuł IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 19.04.02, 22:10
              Gość portalu: Znawca napisał(a):

> 1.Mecz ŁKS - Hetman został zalatwiony inaczej. ŁKS dotarł do sedziego. Mówił o
              > tym były piłkarz ŁKS dziś grajacy w Widzewie (jest dwoch - zgadujcie :-), ktory
              >
              > dowiedzial sie tego od pewnego dzialacza z al. Unii (siedzi na lawce
              > rezerwowych, ale nie jest trenerem - zgadujcie :-).
              > 2.Mecz w Opocznie byl dogadany. Nikt nic nie kupowal, nie placil - po prostu
              > Ceramika odpuscila sąsiadowi.
              > 3.Żal mi was, tzw. kiboli. Rozumiem, ze to wasz klub, ze go kochacie, ale
              > trzeba umiec spojrzec prawdzie w oczy. No ale wy nie macie oczu, bo przeciez
              > miłosc jest ślepa :-)
              > 4.Nie martwcie sie, ŁKS nier spadnie.

A wiec najpierw sie dogadali z opocznem, teraz z sedzia, a co bedzie w nastepnym
              meczu Znawco?
              Nie badz smieszny !!!!!!!!!!!!

• Gość: obs Re: idiotyczny artykuł IP: *.toya.net.pl 19.04.02, 22:31
                Z sędzią??? To chyba troszeczkę nie wyszło sędziowanie na rzecz ŁKSu!
              • szwagierek Re: idiotyczny artykuł 20.04.02, 19:16
                Powiem tyle: jak orzeczytasz swój post to sam się przkonasz jak jesteś ŻAŁOSNY

Mam już doś opowiadań kiboli Widzewa jak to wiedzą z "pewnego źródła", że ktoś,
                coś, komuś, Ale nie powiedzą co, komu i kto. Żal mi własnego czasu na czytanie
                takich pierdół.

Hetman też nam sprzedał co? Wolał pare złotych niż premie za całą wiosnę. No
                dalej, dalej nawrzucajcie jeszcze

I_ O I_ !!!
          • biker77 Młody jesteś i głupi. 27.04.02, 02:09

Młody jesteś i głupi.
            Zdziwisz się kiedy dowiesz sie komu kibicuje Sarzało...

• Gość: NetForce Re: idiotyczny artykuł IP: 172.16.105.* 20.04.02, 20:54
      No Panie Jacku, co Pan teraz podczas meczu z Hetmanem widział? Kto, po co i za
      ile sprzedał? Niech już nas Pan nie trzyma w niepewności do kolejnego wydania
      Wyborczej, bo już nie możemy wytrzymać bez kolejnych skandali. Niech Pan sypnie
      nazwiskami! czy znów będzie Pan smecił co tam sie Panu wydaje?
      • hubar Re: idiotyczny artykuł 21.04.02, 00:49
        Ale Wy jesteście ograniczeni. Nawet się gadać z Wami nie chce...
        • Gość: NetForce Re: idiotyczny artykuł IP: *.man.lodz.pl / *.retsat1.com.pl 21.04.02, 14:41
          to po co tu piszesz? bujaj sie na watki o widzewie, tam przynajmniej troche
          statystyki podciagniesz.
          • hubar Re: idiotyczny artykuł 21.04.02, 21:08
            bo pewnie jestem naiwny, wierzę że to co do Was mowię jakoś do Was trafi. A co?
            Wy tylko wyzywać się umiecie, nie wiesz o co mi chodzi? To zobacz co napisałem
            nieco wyżej, jakoś sprytnie omineliście odpowiedzi na ten post...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka