Dodaj do ulubionych

centralny ośrodek skoków wzwyż w Łodzi!!!!

07.10.04, 23:53
najlepsi polscy skoczkowie wzwyż, z Waleriańczykiem na czele przenoszą sie do
Łodzi! będą tu trenować na obiektach AZS pod okiem trenera Edwarda Hatali,
szkoda tylko ze pozostaną w swoich macierzystych klubach, ale samo to ze
czołówka zawodników tej dyscypliny będzie trenować w naszym mieście to już
jest jakiś zaszczyt!
Obserwuj wątek
    • neochuan Re: centralny ośrodek skoków wzwyż w Łodzi!!!! 07.10.04, 23:54
      up! :)
      • yarro Re: centralny ośrodek skoków wzwyż w Łodzi!!!! 08.10.04, 00:42
        neochuan napisał:

> up! :)
        ==
        Tak, proszę państwa! Co za skok! Niesłychane...! Mamy nowy rekord forumowy -
        Neochuan jako pierwszy i jedyny ustanowił pierwszy na forum rekord skoku w zwyż
        przez wątek! Kibice szaleją, żubry wystepują gościnnie... Tak, szkoooda że
        państwooo tegoo nie widzicieeeee... :)
        • neochuan Re: centralny ośrodek skoków wzwyż w Łodzi!!!! 08.10.04, 00:45
          dziękuję, dziękuje bardzo...
          brak mi sów...
          • szprota Huanie, skoczyłeś o gąsce? 08.10.04, 00:49
            Strasliwe!
            • neochuan Re: Huanie, skoczyłeś o gąsce? 08.10.04, 00:50
              up! lauz :)
          • yarro Re: centralny ośrodek skoków wzwyż w Łodzi!!!! 08.10.04, 00:54
            neochuan napisał:

> dziękuję, dziękuje bardzo...
            > brak mi sów...
            ==
            Ale gąska przeżyła :]?
            • neochuan Re: centralny ośrodek skoków wzwyż w Łodzi!!!! 08.10.04, 00:56
              yarro napisał:

> ==
              > Ale gąska przeżyła :]?
              >
              gąska wpadła
              • szprota kurczę, nie! <bez kogutka> 08.10.04, 01:14

• dziad_borowy Re: kurczę, nie! <bez kogutka> 08.10.04, 01:16
                  gaska wpadla do fartuszka
                  Dzierżbór występuje ot tak!!!!
                  • neochuan wejdę w gąsce 08.10.04, 01:24
                    i odnajdę. a czasem - zacznę szkolić nowe kadry. fotografie mile wykadrowane.
                    ch. ułan.
                    • szprota a masz buty do golfa? 08.10.04, 01:42

• neochuan Re: a masz buty do golfa? 08.10.04, 01:43
                        szprota napisała.

otóż do swetera irlandzkiego i dżołkejki (tej co płata dżołki)
                        • yarro Re: a masz buty do golfa? 08.10.04, 01:46
                          neochuan napisał:

> otóż do swetera irlandzkiego i dżołkejki (tej co płata dżołki)
                          ==
                          co byś sobioe tylko oczek nie popuszczał w t4em sweterku pięknem, bo wtedy nici
                          z ładnych kadrów :P
                          • szprota i aria sięgnie dna 08.10.04, 01:51
                            (c) Aard, żeby nie było :P
                          • aard Mam nóż do gardła 08.10.04, 14:12
                            yarro napisał:

> co byś sobioe tylko oczek nie popuszczał w t4em sweterku

A poprzednie trzynaście sweterków Chułłan pomalował akwafortą po irlandzku w
                            kolorowe akwaparki! I nie ma zmiłuj, bo jest odpust św. Wincentego!
    • pawel-strzalka qrde noooo! 08.10.04, 09:19
      czy chociaż na jeden temat nie można odbyć poważnej, rzeczowej dyskusji? czy
      wszystko się musi sprowadzać do gęsi balbiny? :/
      • yarro Qra de Mol :) 08.10.04, 09:56
        Ktoś kiedyś gdzieś napisał, a nawet chyba był to Aard(?), iż nie ma takiego
        wątku, krórego nie dałoby się przerobic na surrealistyczny :P

I już :]
        • pawel-strzalka a gdzie Aard? 08.10.04, 09:58
          dzisiaj ma wolne w pracy że nic nie pisze? :D
          • yarro Re: a gdzie Aard? 08.10.04, 10:07
            pawel-strzalka napisał:

> dzisiaj ma wolne w pracy że nic nie pisze? :D
            ==
            Jeżeli pisze z domu, to pewnie na RU :P

Moze jeszcze nie ma przerwy na kawę, albo unika pisania dziś :)
            • pawel-strzalka uniqa pisania? 08.10.04, 10:08
              niemożliwe :)
              a ty yarro przypadkiem zajeć dzisiaj nie masz?
              • yarro Re: uniqa pisania? 08.10.04, 10:12
                pawel-strzalka napisał:

> niemożliwe :)
                > a ty yarro przypadkiem zajeć dzisiaj nie masz?
                ==
                Gdzie, jak :)? Ya, nieee :P

A co ty taki śledczy :]]]?

A ty nie masz :P?
                • pawel-strzalka Re: uniqa pisania? 08.10.04, 10:15
                  Ya, nieee :)

i żaden tam ze mnie śledczy, ani nawet szprotczy!
                  • yarro Ciii! 08.10.04, 10:34
                    A węgorzy ;P?
                    • pawel-strzalka kawał węgorza tu jest <klik> 08.10.04, 10:41
                      Nauczycielka pierwszej klasy, Pani Magda miała ciągłe kłopoty z jednym z
                      uczniów. Nauczycielka spytała, "Jasiu, o co ci chodzi?" Jasiu
                      odpowiedział, "jestem za mądry do pierwszej klasy. Moja siostra jest w trzeciej
                      klasie a ja jestem mądrzejszy od niej! Myślę, że też powinienem być w trzeciej
                      klasie!" Pani Magda miała dosyć. Zabrała Jasia do gabinetu dyrektora. Kiedy
                      Jasiu czekał w sekretariacie, nauczycielka wyjaśniła dyrektorowi całą sytuację.
                      Nauczyciel powiedział pani Magdzie, że chciałby zrobić chłopcu test i jeśli nie
                      odpowie na żadne pytanie będzie musiał wrócić do pierwszej klasy i nie sprawiać
                      więcej żadnych kłopotów. Nauczycielka się zgodziła. Jasiowi wytłumaczono
                      wszystkie warunki i zgodził się na przeprowadzenie testu. Dyrektor: "Ile jest 3
                      x 3?" Jasiu: "9". Dyro: "Ile jest 6 x 6?" Jasiu: "36". I Jasiu odpowiadał na
                      każde pytanie, które wymyślał dyrektor uważając, że trzecioklasista powinien
                      znać odpowiedzi. Dyrektor spojrzał na Panią Magdę i powiedział, "Myślę, że
                      Jasiu może iść do trzeciej klasy." Pani Magda spytała czy i ona może zadać
                      Jasiowi kilka pytań?, Zarówno dyrektor jak i Jasiu zgodzili się.
                      i się zaczęło ) Pani Magda spytała, "co krowa ma cztery, czego ja mam tylko
                      dwa? Jasiu, po chwili "Nogi." Pani Magda: "Co ty masz w spodniach, a ja tego
                      nie mam?" Jasiu: "Kieszenie." Pani Magda: "Co zaczyna się na "K" kończy na "S",
                      jest owłosione, zaokrąglone, smakowite i zawiera białawy płyn?" Jasiu: "Kokos"
                      Pani Magda: "Co wchodzi twarde i różowe a wychodzi miękkie i klejące?" Oczy
                      dyra otworzyły się naprawdę szeroko ale zanim zdążył powstrzymać odpowiedź
                      Jasia, Jasiu powiedział. Jasiu: "Guma do żucia" Pani Magda: "Co robi mężczyzna
                      stojąc, kobieta siedząc, a pies na trzech nogach?" Dyrektor ponownie otworzył
                      szeroko oczy ale zanim zdążył się odezwać... Jasiu: "Podaje dłoń". Pani
                      Magda: "Teraz zadam kilka pytań z serii "Kim jestem?", dobrze?" Jasiu: "OK".
                      Pani Magda: "Wkładasz we mnie swój drąg. Przywiązujesz mnie. Jest mi mokro
                      wcześniej niż tobie". Jasiu: "Namiot" Pani Magda: "Palec wchodzi we mnie.
                      Bawisz się mną, kiedy się nudzisz. Drużba zawsze ma mnie pierwszą". Dyrektor
                      patrzy niespokojnie i widać, że jest nieco spięty. Jasiu: "Obrączka ślubna"
                      Pani Magda: "Mam różne rozmiary. Gdy nie czuję się dobrze, kapię. Kiedy mnie
                      dmuchasz, czujesz się dobrze". Jasiu: "Nos" Pani Magda: "Mam twardy drążek. Mój
                      szpic zagłębia się. Wchodzę drżeniem". Jasiu: "Strzała" Dyrektor odetchnął z
                      ulgą, "Wyślijcie Jasia od razu na studia! Ja sam na ostatnie dziesięć pytań źle
                      odpowiedziałem!"
                      • szprota znakomite :D 08.10.04, 10:48
                        już wiem, czemu studiów nie skończyłam!
                      • yarro Re: kawał węgorza tu jest <klik> 08.10.04, 11:33
                        pawel-strzalka napisał:

> "Mam twardy drążek. Mój szpic zagłębia się. Wchodzę drżeniem". Jasiu:
                        > "Strzała"...
                        ==
                        Paweł, ty nam tu 'strzałą' żadną oczu nie zamydlaj! Do książek, nie garbić mi
                        się! ;P
                        • pawel-strzalka Re: kawał węgorza tu jest <klik> 08.10.04, 15:38
                          prawda ze to najlepszy fragment? :]

zapisałem sie juz do biblioteki! normalnie sam sie nie poznaje!
      • neochuan Re: qrde noooo! 08.10.04, 10:42
        pawel-strzalka napisał:

> czy chociaż na jeden temat nie można odbyć poważnej, rzeczowej dyskusji? czy
        > wszystko się musi sprowadzać do gęsi balbiny? :/

up!
    • aard <szczena_w_dół_mode> 08.10.04, 14:17
      pawel-strzalka napisał:

> czołówka zawodników tej dyscypliny będzie trenować w naszym mieście to już
      > jest jakiś zaszczyt!

Ale zaskoczka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka