Dodaj do ulubionych

łikędowo ?

08.10.04, 09:00
jeszcze parę godzin i łikęd piękny jesienny... polecam spacery szurające
liśćmi i kawkę na świeżym powietrzu.. a może na coś ciekawszego macie pomysły?
Obserwuj wątek
    • aard ZOO 08.10.04, 11:07
      Jutro o 15:30 pod bramą.
      Będzie surreaszno...
      • evonka zoo? 08.10.04, 11:37
        zoo? ale tam są zwierzątka nieszczęśliwe.... :-( ....
        • aard Nie rozważaliśmy jeszcze ich stanu psychofizyczneg 08.10.04, 11:45
          o. Ale możemy to przedyskutować wspólnie. Będą: Szprota, Neochułłan, aard, może
          Med_Max i może parę innych osób :-)

Inna sprawa, że umawiamy się POD zoo, a pójdziemy dokąd nas nogi poniosą :)
          • evonka acha 08.10.04, 11:47
            to inna sprawa...
            no zobaczymy...
            ja chyba jednak pójdę poszurać liściami...
            • szprota Re: acha 08.10.04, 11:56
              ale tam są liście do szurania!
              (inaczej sama bym się zastanawiała, czy przjśc, wszak jesień służy do tego, żeby
              szurać opadłymi liśćmi)
              • evonka jeju, bym zapomniała! 08.10.04, 12:48
                ze jutro to ja idę gratulować młodej parze... więc nici z szurania, no chyba,
                ze z rana samego...
                • aard Szurdecznie ich ucałuj! 08.10.04, 13:58
                  A ja też mam jutro ślub, ale - jak widzisz - zdanżam :-)
                  • evonka twój ślub?? ;-) 08.10.04, 14:20
                    w zoo???? hi,hi...
                    ja nie zdanżę, bo ślub o 15...
                    rzecz jasna ucałuję, zwłaszcza pana młodego w sam środek pulchnego policzka!
                    • aard Jak powszechnie wiadomo, 08.10.04, 14:32
                      jestem zoofilem, bo chodzę spać z kurami.

A ślub w zoo, to niezły pomysł, orangutan zamiast księdza, a na tacę zbiera
                      żółw...
                      No i zawsze byłaby szansa jeszcze się później wywić ze zobowiązań, zwłaszcza
                      jesli odpowiednio popiskorz...
                  • Gość: Lina Słownik dla Mikiego! :) IP: *.toya.net.pl 08.10.04, 14:57
                    zdążać, -am; -ają...

Pozdrowionka!
                    Szurajcie sobie, tylko nie zasypcie się liśćmi!
                    :)
                    • szprota surrsłownik dla Liny 08.10.04, 15:09
                      zdanżać
                      podanżać
                      w(y)łanczać
                      słowa zarezerwowane dla surrealistów, którzy zanim ich użyją, wykażą umiejętność
                      posługiwania się nimi w sposób powszechnie i pospolicie uznany za prawidłowy
                      Lino, przeszłaś pierwszy etap, zapraszam do podanżania naszemi słowy
                      • Gość: Lina Re: surrsłownik dla Liny IP: *.toya.net.pl 08.10.04, 15:16
                        W takim układzie,protestuję wobec wszystkiego tego, co jest SUR!!!!
                        PR PR PR PR PR PR PR PR PR PR PR PR
                        OT OT OT OT OT OT OT OT OT
                        ES ES ES ES ES ES ES ES
                        TU TU TU TU TU TU
                        JĘ JĘ JĘ JĘ JĘ!!!!

:))
                        • szprota mówi się "szprotestuję" :P <ni cienia humoru> 08.10.04, 15:30

• aard Teraz to mnie zraniłeś, Shrek, zraniłeś do żywago 08.10.04, 16:09
                          Jakże to, rze ja nie zdonżyłem się nauczyć stratygrafii i batyskafii? A co z
                          dumom mojom? A na maila napisać dyszkretnie nie łaszka? Tylko po (niemal)
                          imieniu na forum...?
                          Buuu...
                          ;-)
                          • Gość: SzurLina Re: Teraz to mnie zraniłeś, Shrek, zraniłeś do ży IP: *.toya.net.pl 08.10.04, 16:14
                            Sztary pszepraszam, sze Ci to powiedziałam, sztrasznie pszepraszam! :)
                            Widszę, sze szurnięci szurrealiści szą tu większością! Szrek nie godzi się na
                            szurrealne szuranie!
                            Zamyka szchatę i szpada!
                            Ale szmoże nieszdługo sztary Ci to wynagrodszę! :)
                            Jak sznajdę pracszę to zaproszę Was na szkawę! :))
                            Juszsz to szresztą mówiłamsz!
                            :)
                            • aard Hehesz 08.10.04, 16:18
                              Szę czeszę :-)

Dzierżbór występuje z kwiatami we włosiech!
                              • neochuan Re: Hehesz 08.10.04, 16:29
                                czy tu sze mówi dorsz, animalsz? czy to portugalTV?
                                • latajacy_rosomak proponuję 08.10.04, 16:34
                                  dawkę haszyszu
                                  i wszystko sztanie się jaszne
                                • aard Oczywiszcze! 08.10.04, 16:37
                                  Portugal tivi zapładnia na odległoszcz!
                                  • neochuan Re: Oczywiszcze! 08.10.04, 16:39
                                    aard napiszał:

> Portugal tivi zapładnia na odległoszcz!

radym.goszcz.
                              • drhorror Re: Hehesz 19.12.04, 20:37
                                hehesz?
                                a da sie to palić?
    • Gość: taki_sobie_facet Re: łikędowo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 13:07
      czy każden jeden osobnik mający ochotę sobotnio poszurać może się tak zjawić?
      • neochuan Re: łikędowo ? 08.10.04, 13:11
        szurr!
        • szprota ar ju szurr? 08.10.04, 13:14
          Aha, jeśli taki_sobie_facet pyta nas, czy może poszurać z nami w zoo, to
          oczywiście tak :)
      • aard Red Natch muuuwi tak! 08.10.04, 13:57
        Przychodźże Facecie, a nie spóźnij się, bo czekać nie będziem ;-)
        • szprota ekhem! 08.10.04, 14:00
          Aardzie, trochę zaczekacie, bo ja się spóźnię na pewno :P
          • aard To dzwonka pasterskiego na biglu użyjesz, ni? 08.10.04, 14:23

• szprota ni, zrobię jak kraska, BOKiem <ni ptoka> 08.10.04, 14:41

• Gość: taki_sobie _facet Re: Red Natch muuuwi tak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:37
          No to już zapisałem sobie w notesie...i jeśli tylko nic na przeszkodzie nie
          stanie pojawię się i poszuram z Wami. Szkoda tylko, że nie będzie ze mną tej, z
          którą poszurałbym zawsze i wszędzie :-(
          • evonka oooo.... 08.10.04, 14:47
            oooo jak ładnie romantycznie powiedziane...
            no i szkoda rzeczywiście...
            • Gość: taki_sobie_facet Re: oooo.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:50
              podobno jestem romantyczny :) moze niekiedy aż za bardzo, ale cóż widocznie ten
              TYP tak ma :)
              • aard No to przynajmniej nie musisz iść na korkeperycje 08.10.04, 16:11
                Do pomorskich romantykologów ;-)
                • Gość: taki_sobie_facet Re: No to przynajmniej nie musisz iść na korkeper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 17:28
                  a może warto byłoby spotkać pomorzankę :-) i pokazać, że w Łodzi są
                  romantycznie mężczyźni (faceci)?
                  • Gość: taki_sobie_facet Re: No to przynajmniej nie musisz iść na korkeper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 10:39
                    Wracałem wczoraj do domu i przemknął obok mnie samochodzik z
                    napisem "Pomorzanka" :-).
                    Czyżbym był jasnowidzem ? Może zagram w totka?
                    P.S. Niestety kierowcą tego samochodziku byl osobnik płci męskiej :-(.
                  • aard Sądząc z jej postów 11.10.04, 10:04
                    to absolutnie nie warto jej spotkać. Chyba że lubisz sikające na widkok
                    wspólczesnego odpowiednika Just5 mentalne piętnastolatki.
                    :-)

PS. Dzięki za niezłe szuranko!
                    • Gość: Taki_sobie_facet Re: Sądząc z jej postów + 2 x PS :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:00
                      Nie chcę, bo spotkałem dawno temu swoją (nieszurającą niestety z nami w sobotę)
                      blondyneczkę :).
                      I również dziękuję ze wspólne szuranie :). Miło, jeśli uważasz że było niezłe.
                      PS 1. Liczę na kolejne, może w powiekszonym gronie.
                      PS 2. A łikendowe szuranie zakończyłem w domu łyk-endem i zasnąłem...;-).
                      • aard Re: Sądząc z jej postów + 2 x PS :) 11.10.04, 11:03
                        Gość portalu: Taki_sobie_facet napisał(a):

> PS 2. A łikendowe szuranie zakończyłem w domu łyk-endem i zasnąłem...;-).

Wszystkich nas to prędzej czy później czekało :-)

Mnie - niestety - po śnielubie i - stety - po jeszcze paru - już
                        dzierżborowszych - wydarzeniach. W sumie ok. 2:30 :)
                        • Gość: taki_sobie_facet Wytrwałem dłużej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:14
                          Ja zasnęłem dopiero po 3...też po paru wydarzeniach, o których wolałbym jak
                          najszybciej zapomnieć...(może dlatego był ten łyk-end?).
                          • aard E, nie dlatego :-) 11.10.04, 11:46
                            Każdy dzień jest dobry, żeby się napić:-)
                            • Gość: taki_sobie_facet Re: E, nie dlatego :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:52
                              Ale nie w każdym dzieje się to, co działo się w sobotnio-niedzielną noc.
                              I niech już się tak nigdy wiecej nie dzieje...czego i Wam życzę :)
                              • neochuan Re: E, nie dlatego :-) 11.10.04, 12:56
                                ale to nie przez nasze szuranie poprzez
                                --
                                gąsce strasliwe??
                                • Gość: taki_sobie_facet Re: E, nie dlatego :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 13:04
                                  ależ wcale skąd :-)
                                  • neochuan Re: E, nie dlatego :-) 11.10.04, 13:35
                                    o, to dobrze :)
                              • aard Cokolwiek się działo - odpukujemy /pukpuk 11.10.04, 14:05

• szprota nastepnym razem zabierzesz :) 08.10.04, 14:47
            ...tak?
            • Gość: taki_sobie_facet Re: nastepnym razem zabierzesz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:53
              Zabiorę... a jeśli nie będzie miała ochoty, to za włosy przyciągnę...:)
              To dopiero będzie romantycznie...nieprawdaż?
              • szprota prawdaż 08.10.04, 14:56
                dzierżbór występuje w romantycznym ciąganiu za włosy! (może nie? przypomnijcie
                sobie szkolne czasy...)
                • Gość: taki_sobie_facet Re: prawdaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:59
                  A może poczekam z tym do zimy? Będzie łatwiej ciągać po śniegu, niż szurać po
                  lisciach? :-)
                  • szprota to już chyba od włosów zależy...<ni treski!> 08.10.04, 15:12

• Gość: taki_sobie_facet Re: to już chyba od włosów zależy...<ni tresk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 15:17
                      A ja myślałem, że od ich właścicielki :). Z tym, że faktycznie, zimą się może w
                      śniegu zagubić bo to blondynka, ale jesli będę mocno trzymał...
                      • szprota gdyby była ruda, gubiłaby ci się jesienią...;) 08.10.04, 15:22
                        poza tym wilgotne liście są sliskie, więc chyba faktycznie teraz lepiej ją ciągać
                        • Gość: taki_sobie_facet Re: gdyby była ruda, gubiłaby ci się jesienią...; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 15:30
                          nio...
                          Dlatego staram się trzymać mocno...niezależnie od pory dnia i pory roku :)
                          • juniodj Re: gdyby była ruda, gubiłaby ci się jesienią...; 08.10.04, 16:43
                            A wiecie, że ma być ciepło ... może nawet śnieg spadnie.
                            • szprota teraz w styczniu? 08.10.04, 17:08
                              to już lepiej na poziomki!
                              • Gość: taki_sobie_facet Re: teraz w styczniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 17:30
                                wolę truskawki ze smietanką... ale moja blondynka się odchudza ;-) (co i tak
                                nie przeszkodziłoby jej ich podjadać z mojej miseczki)
                                • szprota ale numer! 08.10.04, 17:45
                                  właśnie jem truskawki. z jogurtem, bo też się odchudzam :)
                                  • Gość: taki_sobie_facet Re: ale numer! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 17:47
                                    czyżbyś była też blondyneczką? ;) Sma-czne-goooooo
                                  • Gość: taki_sobie_facet Re: ale numer! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 17:50
                                    no i kolejne moje pytanie: komu je wyjadasz??
                                    • szprota Re: ale numer! 08.10.04, 17:59
                                      wyjadam sobie (a tak naprawdę, to w tej chwili mój kot próbuje je wyjeść mnie)
                                      a blondyneczką mimo najszczerszych chęci nie jestem
                                      • neochuan Re: ale numer! 08.10.04, 18:06
                                        wszyscy zadem uważamy, ze szprota musi odjeść!
                                      • aard Nie matura... 11.10.04, 10:06
                                        szprota napisała:

> a blondyneczką mimo najszczerszych chęci [ciach!]
                                        Aqrat!
                                        • szprota foch! 11.10.04, 18:08
                                          kiedyś byłam blondynką, więc musiałam dysponować chęcia :P
                                          • aard Ferdinand 12.10.04, 08:19
                                            Wspaniały, prawda? :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka