yaa 19.10.04, 11:01 Proszę dziś trzymać kciuki. Od 11.30. Kto mnie zna wie o co chodzi. Pozdrawiam Zestresowany okrutnie Yaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evonka Re: Moyaa prośba 19.10.04, 11:04 potrzymam, choć nie znam. potencjalnie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Moyaa prośba 19.10.04, 11:38 TRZYMAM MOCNO! Powodzenia króliku Bugsie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota też trzymam :) 19.10.04, 12:08 nezależnie od tego, czego trzymanie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Moyaa prośba 19.10.04, 12:55 Post factum, ale trzymam, oczywiście :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lina Re: Moyaa prośba IP: *.toya.net.pl 19.10.04, 13:14 Trzymam kciuki, a oprócz tego ściskam palce u stóp na szczęście:) Acha, Ty też trzymaj za mnie, bo w tym lub przyszłym tygodniu, będę wiedziała, czy będę pracować tam, gdzie pracuję! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Moyaa prośba 19.10.04, 15:03 Dostalan smska o stosownej godzinie,zeby trzymać kciukcie!!! Oczywiście od razu zacisnęłam prawą łapkę! Powiedz kiedy będzie oblewanie, to podrzucę Ci "nagrodę" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Moyee podziękowania 20.10.04, 11:57 Nooo już !!! Mogę leczyć ;-)))) Ale badać tylko płeć piękną !!! ;-))) Pozdrawiam i baaaardzo dziękuję !!! Przepraszam, że nie wcześniej, ale nie miałem dostępu do sieci. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Witaj w gronie... 20.10.04, 13:42 ...forumowych konsyliarzów! Świetnie! Gratulacje moje serdeczne!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
namban Też gratuluję, chociaż... 20.10.04, 14:16 ...Cię nie znam... ;-) pz Marcin (też dr - od 2 tyg :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Moyee podziękowania 20.10.04, 18:03 :) Gratulacje! Niedługo piszę m@ila i się umawiamy na "badanie" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Jeszcze raz dziękuję 21.10.04, 15:01 Serdecznie wszystkim dziękuję za gratulacje, życzenia i różne wyrazy. Dobrze mieć takich przyjaciół. Serdecznie pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz KONGRATULEJSZYNS FROM AS :)))) 21.10.04, 15:57 I tak przy okazji chcialem zapytac.... co to moze byc, bo od jakiegos czasu mnie tak strzyka i pobolewa o tu, oooo... o tu, wlasnie... AUĆ!! ;) Cieszymy sie ogromnie :))) P.B. & T. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Poruczniku, ale Ty chyba akurat... 21.10.04, 16:33 ...masz dziś przewidziane spotkanie z doktorem, czyż nie tak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B. Re: Poruczniku, ale Ty chyba akurat... IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 21:33 Ano niestety dzis nici z kuracji....:( Zajecia nadprogramowe mi firma wymyslila i dopiero przed chwila wrocilem do domu. W zwiazku z powyzszym choroba moja rozwija sie niezdiagnozowana przez zadnego doktora... Moze w najblizszym czasie w koncu uda mi sie dotrzec do gabinetu..., zobaczymy, ale dzis nie bylo to niestety mozliwe :( Oooozdrawiam P.B. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: Moyaa prośba 22.10.04, 20:54 Nooooo, gratuluje jak nie wiem , co ! -K' Odpowiedz Link Zgłoś