bogkazim 23.10.04, 04:19 Ale sie nawachalem i to za darmoche. Bede zawsze w poblizu gdy beda nastepne spalania!!!Czy moge uprzejmie prosic o grafik??? Z gory dziekuje!! Koncze juz bo mi sie strasznie kreci w glowie i mam jakies dziwne omamy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stefo Re: Policjanci palili marihuanę IP: *.retsat1.com.pl 23.10.04, 10:42 na takim stosie to ja mógłbym spłonąć :P Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Policjanci palili marihuanę 23.10.04, 16:17 marichułłanę powinni wrzucić jako paliwo ekologiczne do elektrowni w bełchatowie, to by poniosło np. nad białoruś* i przynajmniej w mińsku by mieli choć pod tym względem weselej. Odpowiedz Link Zgłoś
gray łza się w oku kręci... 24.10.04, 09:59 ale ojciec mojego znajomego, również policjant, też pali tylko nie na podwórku ale w dużym pokoju - taki luzak z niego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: łza się w oku kręci... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.10.04, 11:58 Czytając twoje wypociny to należało się spodziewać, że masz takich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Policjanci palili marihuanę IP: *.bel.vectranet.pl / 80.51.227.* 24.10.04, 16:42 Byłem przy tym i nie zakręciło mi się w głowie. Nie zauważyłem żeby komuś innemu się zakreciło...Reporterka trochę przesadza pisząc takie słowa.Nie widziałem również aby "policjanci skrupulatnie zgarniali do ognia...i patrzyli na ręce dziennikarzom.Myślałem że GW trzyma się faktów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Policjanci palili marihuanę IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 24.10.04, 19:14 Tytul jak zywcem z onetu wziety: "Lodz. Policjanci palili marihuane" Aby tylko jak najgorsze skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś