Dodaj do ulubionych

GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ???????????

26.04.02, 19:44
Obserwuj wątek
    • Gość: geograf Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? IP: *.toya.net.pl 26.04.02, 22:48
      Byłem:)
      Ty też:)
      i 7 innych osób:)

pozdrawiam:)
      • bartolo_meo Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 26.04.02, 23:04
        Byłeś??!! To znaczy, ze juz wróciłeś??!! Naprawde szybcy jestescie, i naprawde
        bez forum zyc nie mozecie!!

Pozdrawiam

Bartolomeo
        • geograf Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 26.04.02, 23:15
          ja wróciłem bo musze jeszcze popracowac. Bartuch, HuBar no i Ixiuk tez mieli niedługo wyjśc...jeżeli wszystko jest planowo siedzi tam jeszcze około 5 osób:))

pozdrawiam:)
          • bartolo_meo Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 26.04.02, 23:26
            geograf napisał(a):

> ja wróciłem bo musze jeszcze popracowac. Bartuch, HuBar tez mieli ni
            > edługo wyjśc...
            >
            > pozdrawiam:)

o ile ich dobrze znam to za wczesna piątkowa godzina na wyjście tych dwóch zlewów
            z pubu :)

... olewa nas kelner, i tak skończymy o świcie ...

Pozdrawiam

Bartolomeo

• geograf Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 26.04.02, 23:34
              własnie dowiedziałem się, że opuścili tamten przybytek dokładnie po moim wyjściu:))

Zdziwiony??? :))))
    • Gość: blenda Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 23:32
      Kto był??
      • geograf Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 26.04.02, 23:36
        Saida (jej poczatkowo trzy, a później 2 koleżanki), Ixtlilto, Kropka., Cumella,
        Vladip, Jasam, HuBar, Bartuch, Geograf, później miał dotrzec Saper, no i Albo_Albo :)))))
        • kirka1 Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 27.04.02, 00:30
          Ja byłam też i pewnie nawet was widziałam, ale ponieważ jeszcze was nieznam,
          (tzn. nigdy nie widziałam )hmyyyyyy.......tam było tylu ludzi......a ja razem
          ze znajomymi, to......no cóż;;;-)))))) nie widziałam kafelków ( jedynie tylko w
          łazience;;;--)))) a może to skutek tej herbatki, którą tam podają;;;-)))))))))

ale mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja:-)))))))
          pozdrawiam tajemnicze Kafelki - to byłam ja, Kirka:-)))
          • geograf Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 27.04.02, 00:37
            hmmmmmmm............
            Siedzieliśmy (jeszcze siedizmy- My KaFaLki) na podeście, tym nad podwórkiem :))
            Aha- kwiaty stały na stole:))

pozdraiwam
            • Gość: b Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 00:45
              a mnie znow nie bylo:(((((((((
          • hubar Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 27.04.02, 02:50
            Na drugi raz szukaj ludzi (no powiedzmy) ze znaczkami w klapie (nie maryjka)
            tylko nasze znaczki. Jakie? zobacz na www.KaFeL.xu.pl lub
            www.KFL.prv.pl

pozdrowy
            • Gość: kirka1 Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.04.02, 11:56
              hubar napisał(a):

> Na drugi raz szukaj ludzi (no powiedzmy) ze znaczkami w klapie (nie maryjka)
              > tylko nasze znaczki. Jakie? zobacz na <a href="www.KaFeL.xu.pl"target="_
              > blank">www.KaFeL.xu.pl</a> lub
              > <a href="http://www.KFL.prv.pl"target="_blank">www.KFL.prv.pl</a>
              >
              wiem wiem jakie
              mam nadzieję,że niedługo też taki dostanę hi hi:-0)))))))

pozdrawiam i czekam na kolejne spotkanie- tym razem ze mną:-)))))))))))))
              • tulka Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 27.04.02, 12:08
                Rezerwuj sobie czas na 29.V. ;-)
                • ixtlilto Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 27.04.02, 13:54
                  ja zastrzegam, że nie ma 100% pewności, że tego dnia wpadnę

Ixtlilto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka