Gość: geograf Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? IP: *.toya.net.pl 26.04.02, 22:48 Byłem:) Ty też:) i 7 innych osób:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 26.04.02, 23:04 Byłeś??!! To znaczy, ze juz wróciłeś??!! Naprawde szybcy jestescie, i naprawde bez forum zyc nie mozecie!! Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 26.04.02, 23:15 ja wróciłem bo musze jeszcze popracowac. Bartuch, HuBar no i Ixiuk tez mieli niedługo wyjśc...jeżeli wszystko jest planowo siedzi tam jeszcze około 5 osób:)) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 26.04.02, 23:26 geograf napisał(a): > ja wróciłem bo musze jeszcze popracowac. Bartuch, HuBar tez mieli ni > edługo wyjśc... > > pozdrawiam:) o ile ich dobrze znam to za wczesna piątkowa godzina na wyjście tych dwóch zlewów z pubu :) ... olewa nas kelner, i tak skończymy o świcie ... Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 26.04.02, 23:34 własnie dowiedziałem się, że opuścili tamten przybytek dokładnie po moim wyjściu:)) Zdziwiony??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 23:32 Kto był?? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 26.04.02, 23:36 Saida (jej poczatkowo trzy, a później 2 koleżanki), Ixtlilto, Kropka., Cumella, Vladip, Jasam, HuBar, Bartuch, Geograf, później miał dotrzec Saper, no i Albo_Albo :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 27.04.02, 00:30 Ja byłam też i pewnie nawet was widziałam, ale ponieważ jeszcze was nieznam, (tzn. nigdy nie widziałam )hmyyyyyy.......tam było tylu ludzi......a ja razem ze znajomymi, to......no cóż;;;-)))))) nie widziałam kafelków ( jedynie tylko w łazience;;;--)))) a może to skutek tej herbatki, którą tam podają;;;-))))))))) ale mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja:-))))))) pozdrawiam tajemnicze Kafelki - to byłam ja, Kirka:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 27.04.02, 00:37 hmmmmmmm............ Siedzieliśmy (jeszcze siedizmy- My KaFaLki) na podeście, tym nad podwórkiem :)) Aha- kwiaty stały na stole:)) pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 00:45 a mnie znow nie bylo:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 27.04.02, 02:50 Na drugi raz szukaj ludzi (no powiedzmy) ze znaczkami w klapie (nie maryjka) tylko nasze znaczki. Jakie? zobacz na www.KaFeL.xu.pl lub www.KFL.prv.pl pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirka1 Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.04.02, 11:56 hubar napisał(a): > Na drugi raz szukaj ludzi (no powiedzmy) ze znaczkami w klapie (nie maryjka) > tylko nasze znaczki. Jakie? zobacz na <a href="www.KaFeL.xu.pl"target="_ > blank">www.KaFeL.xu.pl</a> lub > <a href="http://www.KFL.prv.pl"target="_blank">www.KFL.prv.pl</a> > wiem wiem jakie mam nadzieję,że niedługo też taki dostanę hi hi:-0))))))) pozdrawiam i czekam na kolejne spotkanie- tym razem ze mną:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 27.04.02, 12:08 Rezerwuj sobie czas na 29.V. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: GEOGRAF, BEDZIESZ W KALISKIEJ??????????? 27.04.02, 13:54 ja zastrzegam, że nie ma 100% pewności, że tego dnia wpadnę Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś