bartuch 27.04.02, 04:35 Rzadko, bo rzadko, ale czasem pewien Prezes ma rację. Maturzystka to złośnica pierwszej wody:-))))))Ale da się lubić. Pozdrawiam, Cię, Ixik:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartuch Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) 27.04.02, 05:40 jeszcze ten kocur w domciu:-OOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cumella Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) IP: *.uni.lodz.pl 27.04.02, 13:17 bartuch napisał(a): > jeszcze ten kocur w domciu:-OOOOOOOOOOO Bo każda 100% czarownica ma kota! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) 27.04.02, 13:55 cumella napisała: > Bo każda 100% czarownica ma kota! kici, kici... HuBarq :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) 27.04.02, 19:25 miaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłł kocico Złośnico Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 27.04.02, 19:26 hmm Hubarek awansował na kotka Złośnicy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: IXTLILTO to prawdziwa czarownica :-)))))))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.04.02, 19:30 hihihhihihihihihiihihhihhihihiiihihihhihih hihihhihihihihihihhhhhihihhihihiiiiiiihiih skoro jestem wiedzmą i mam już kota ;) to kto będzie moją miotłą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: IXTLILTO to prawdziwa czarownica :-)))))))) IP: *.toya.net.pl 27.04.02, 19:31 Już wiem kto:)) Ciekawe jakbyś w tym zestawie wygladała... pozdraiwam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: IXTLILTO to prawdziwa czarownica :-)))))))) 27.04.02, 19:33 Geo - czyżbyś miał mnie na myśli? Że niby odkurzam wątki to na miotłę się nadaję? No ale w takim towarzystwie..... :)))))))))))) Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: IXTLILTO to prawdziwa czarownica :-)))))))) IP: *.toya.net.pl 27.04.02, 19:34 Akurat do odkurzania, jako takiego, w postaci tej miotły, miałem na myśli kogo innego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: IXTLILTO to prawdziwa czarownica :-)))))))) 27.04.02, 19:38 mogę się dowiedzieć? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: IXTLILTO to prawdziwa czarownica :-)))))))) IP: *.toya.net.pl 27.04.02, 19:44 a nie wiesz że ciekawośc to pierwszy stopień do... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: IXTLILTO to prawdziwa czarownica :-))))) (geo) 27.04.02, 19:47 i KTO TO MÓWI!? :)) to nie ja jestem śledzona przez koty! I nie ja zastanawiam się skąd znam pewnego KaFeLka... więc jeśli ja jestem na pierwszym stopniu do piekiełka to jakies 3 stopnie niżej :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: IXTLILTO to prawdziwa czarownica :-)))))))) 27.04.02, 19:33 Czarownica??? Miotła??? Hihihihihihihihihihihihihihi:) panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (hihihihihih) 27.04.02, 10:04 heeeeeeeeeeeeeej :) Ja złośliwa?! Ależ w życiu! Inne KaFeLki mogą potwierdzić :) ps. Bartuch- co powiedział Ci Bozia przez tel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirka1 Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.04.02, 11:51 nie zgadzam się, ale owszem ixik potrafi czasami się zezłościć;;-))) Specjane pozdrowienia dla Ciebie Ixtlito ( Ty już wiesz z jakiej okazji:_))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto (kirka1) 27.04.02, 13:56 Gość portalu: kirka1 napisał(a): > [..]ixik potrafi czasami się zezłościć;;-))) Ja?!!? Chyba żartujesz! :)P > Specjane pozdrowienia dla Ciebie Ixtlito zgubiłaś jedno "l" ale wybaczam :)) pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Ixtlilto 27.04.02, 14:05 ixtlilto napisał(a): > zgubiłaś jedno "l" ale wybaczam :)) Wiesz, z Twoim nickiem nie ma lekko ;-) Trzeba trochę poćwiczyć, początkujący mogą mieć problemy ;-) Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ixtlilto 27.04.02, 14:12 hihihihihihihi dlatego właściwie już snie zwracam uwagi na różne wariacje mojego nicka... od Ixika, przez IXtequilę do Ixtilka :))) pozdroofka, Ixtlilto, Złościna :) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: (kirka1) 27.04.02, 19:43 ixtlilto napisał(a): > Gość portalu: kirka1 napisał(a): > > > [..]ixik potrafi czasami się zezłościć;;-))) > Ja?!!? Chyba żartujesz! :)P > > > Specjane pozdrowienia dla Ciebie Ixtlito > zgubiłaś jedno "l" ale wybaczam :)) > No patrzcie jaka złośnica;-), a ja ją tu broniłam. Zresztą co do nicka to już sobie wyjsniałyśmy, prawda??:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vladip a ja mam nadzieję.. 27.04.02, 21:38 że nie byłem ostatnio zbyt złośliwy dla pewnej złośnicy... powodzenia na maturze.. szczególnie tej z matmy... pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) 29.04.02, 12:04 Ciekawy jestem jak bardzo złośnica będzie złośliwa jak zobaczy wątek zaręczynowy:-)))))))))))) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) 29.04.02, 12:21 możesz się już schować, choć i tak to nic nie da bo jej gniew dpodnie cię wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) 29.04.02, 13:06 hahahahaaa już się boję! Ciekaw jestem jej reakcji :-))))) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) 29.04.02, 13:16 hubar napisał(a): > Ciekawy jestem jak bardzo złośnica będzie złośliwa jak zobaczy wątek > zaręczynowy:-)))))))))))) HuBar- dopiero co weszłam na forum i już czytam że jest jakiś wątek zaręczynowy? Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 13:23 Ixik poczytaj dokładnie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) 29.04.02, 13:25 hihihih znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) 29.04.02, 13:32 No i co ixiku?? Tylko nie krzycz na mnie :-* całuski kocico Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) 29.04.02, 13:34 kici... kici... miauuu... :)P Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) 29.04.02, 13:52 A może jednak zrezygnujesz z wieczornego puddingu na kożyść pysznych lodów? mniaaaaam mniam miał Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) 29.04.02, 14:01 czy to propozycja? (nie do odrzucenia?) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 14:14 zostawic was na moment a wy tu czat sobie urzadzacie;))) i na jakies spotkania . ehhhh tak to jest z ta dzisjesza młodzieża;p Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) 29.04.02, 14:22 no to jak będzie? Traktuj to jak chcesz, ja już nie raz powtarzałem- ja nie lubie nikogo i do niczego zmuszać. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirka1 Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-)))))))) IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.04.02, 14:25 robi się coraz ciekawiej.....:-)))))))) To może jednak dojdzie do tych zarczyn;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-))))))do Hubar IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 14:33 Prezesie nasz kochany, czy nie wiesz że takie umawianie na forum publicznym[?] to mało romantyczna sprawa?? a pozniej bedziesz chcial,zeby za Ciebie wyszla no wiesz myslalam ze masz wiecej finezji;))) hihihihihihi pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-))))))do Hubar 29.04.02, 14:38 Skoro tak mówisz to już milknę... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (sygnał wyłączony) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: (hubar) 29.04.02, 15:09 A już myślałem że coś miłego mi przyślesz :-( pozdrowy :-(.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: IXTLILTO to prawdziwa złośnica:-))))))do Hubar IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 14:46 alez czy ja powiedziałam że masz zamilknąć? ehh Odpowiedz Link Zgłoś