vishna 01.05.02, 12:50 Przenieśmy stolicę Europy do Łodzi, to rozwiąże napewno problemy bezrobocia i biedy w regionie. P.S. Wiem pomysł jest genialny i nierealny, ale w końcu nie raz już przenoszono stolice. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Bruksela do Łodzi 01.05.02, 20:38 :))))))))))))))) Popieram jak nic!!:) (kolejny watek surrealistyczny??:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Bruksela do Łodzi 01.05.02, 20:43 właściwie... czemu nie? Może by wreszcie dziury na Pomorskiej załatali. No bo w stolicy Europy dziury na Pomorskiej??? Nie uchodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Bruksela do Łodzi IP: *.p.lodz.pl 01.05.02, 21:37 A my najbardziej lubimy brukselki. Niekoniecznie w Lodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Bruksela do Łodzi 01.05.02, 21:41 Ja powiem, że mnie tez sie pomysł podoba... a zwłaszcza jeśłi razem ze stolica przeniesiemy wynagrodzenina tamtejszych urzędników. :) Może więc termin Łódźsela? :)P Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Bruksela do Łodzi 01.05.02, 21:44 a moze zrobimy secesję Łodzi i..... .....i bedziemy mieli swoich deputowanych w Europarlamencie w Łódźseli??? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Bruksela do Łodzi 02.05.02, 02:35 ixtlilto napisał(a): > Może więc termin Łódźsela? :)P powiem szczerze że nie jadłem, a gdzie podają? Jakieś specjalne danie polecasz? A może lepiej, sama przyrządzasz? mmmm mniam mniam A co do tematu, to świetny pomysł! Jestem za, tylko czy macie sumienie zmieniać przyzwyczajenia pewnych panów? Ja się nie przyzwyczaję jak np pan Gietrycht zacznie bluźnić na naszą Łódź... pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Bruksela do Łodzi 02.05.02, 03:35 Giertych, Hubercie, Giertych. Pozdrawiam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Bruksela do Łodzi IP: *.toya.net.pl 02.05.02, 11:45 hubar napisał(a): > A co do tematu, to świetny pomysł! Jestem za, tylko czy macie sumienie zmieniać > > przyzwyczajenia pewnych panów? Ja się nie przyzwyczaję jak np pan Gietrycht > zacznie bluźnić na naszą Łódź... > Ha! HJa! Gdy będa miec taka kasę na swoim garnuszku i ludzie będa szczęśliwsi to oni sami się tu przeprowadza:) I nie bedzie mowy o bluźnieniu..:) Nie damy się!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shookee Re: Bruksela do Łodzi IP: *.gtsgroup.com 02.05.02, 12:38 oj uchodzi uchodzi... w brukseli wiele ulic nie od staje niczym od poziomu prezentowanego przel lodzkie drogi... to niestety nie niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shookee Re: Bruksela do Łodzi IP: *.gtsgroup.com 02.05.02, 12:39 to wyzej oczywiscie odnosilo sie do postu kropki: >Może by wreszcie dziury na Pomorskiej załatali. >No bo w stolicy Europy dziury na Pomorskiej??? Nie uchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: Bruksela do Łodzi 03.05.02, 12:15 ...wole brukselke, jesli mam byc szczera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shookee Re: Bruksela do Łodzi IP: *.gtsgroup.com 03.05.02, 12:16 tak? a ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Bruksela do Łodzi IP: *.p.lodz.pl 03.05.02, 12:17 Brukselak, brukselka - ale Sw Mikolaj wykrzywiony tyz ladny. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: Bruksela do Łodzi 03.05.02, 12:18 A tak aproposem- zlozyles wczoraj zyczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Bruksela do Łodzi IP: *.p.lodz.pl 03.05.02, 12:19 Zyczenia?? A co byuo? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: Bruksela do Łodzi 03.05.02, 12:20 Zyzia... Ale Go caly dzien nie zastalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Bruksela do Łodzi IP: *.p.lodz.pl 03.05.02, 12:21 Droga kasiuprym - prosze nie wywlekac. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Bruksela do Łodzi IP: *.p.lodz.pl 03.05.02, 12:58 Prywatnych biografii. Koniec - basta - kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyspa Łućsela z łućselką IP: *.toya.net.pl / 10.0.217.* 05.05.02, 17:26 To a propos ortografii Odpowiedz Link Zgłoś