Gość: Kpina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.05.02, 09:53 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tica Re: Ulubiona potrawa na weselu 03.05.02, 10:07 a kto na weselu zajmuje się jedzeniem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kpina Poprawa IP: 168.143.113.* 08.05.02, 10:38 Moja ulubiona potrawa na weselu to tort weselny oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Ulubiona potrawa na weselu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.05.02, 12:13 Potrawy nie mam, ale jezeli chodzi o ulubione tradycyjne zwyczaje weselne. To jest to sakramentalne TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ulubiona potrawa na weselu 08.05.02, 14:58 Biała, zimna, oszroniona wódka. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ulubiona potrawa na weselu 08.05.02, 17:03 no kto wie... kto wiem... może niedługo... :-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ulubiona potrawa na weselu 08.05.02, 17:23 hmmmmmm :-) Bartuch powiedział że "Ja Wam załatwie menu" :-)))))))) hahaha pozdrowy :-* Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ulubiona potrawa na weselu 08.05.02, 17:25 Oki: Bartuch od dziś jest pomockiniem "od załatwiania menu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ulubiona potrawa na weselu 08.05.02, 17:29 ixtlilto napisał(a): > Oki: Bartuch od dziś jest pomockiniem "od załatwiania menu" :) Bardzo dziękuję, moja ulubiona Złośnico:-))))))Szczegóły do ustalenia. Wyborem miejsca przyjęcia weselnego też się zajmę....Pozdrawiam. PS. Pamiętaj o pożyczonym długopisie!!!! PS. No i o...A zreszta, to już zostawiam Brzydalowi:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ulubiona potrawa na weselu (bartuch) 08.05.02, 17:32 bartuch napisał(a): > Wyborem miejsca przyjęcia weselnego też się zajmę.... (miejsce już jest wybrane) > PS. No i o...A zreszta, to już zostawiam Brzydalowi:-)))))))) ...? pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ulubiona potrawa na weselu (bartuch) 08.05.02, 17:36 ixtlilto napisał(a): > (miejsce już jest wybrane) > > > PS. No i o...A zreszta, to już zostawiam Brzydalowi:-)))))))) > ...? > > pozdroofka, Ixtlilto hahahahaaaa taaak? ja sądziłem że to miejsce zaręczyn. Ale skoro aż tak Ci się podobało... no no no kto wie... pozdrowy :-* Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ulubiona potrawa na weselu (hubar) 08.05.02, 17:38 hmmm no tak... miejce wesela się uzgodni... później :) Odpowiedz Link Zgłoś