zpabianic 20.11.04, 12:32 Witam wszystkich. Chciałem podać informację o powstaniu nowego forum pabianickiego znajdującego się pod adresem: www.avalon.pc.pl/forum_pab. Pozdrawiam Zimowo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Konkurencja:) 20.11.04, 23:40 Mam jedno proste pytanie- po co? Po co nowe, to jest złe? Odpowiedz Link Zgłoś
zpabianic Re: Konkurencja:) 22.11.04, 15:49 Nie jest złe. Tylko mam nadzieję że tamto będzie inne (Z Pabianic - dla Pabianic :D ) Z resztą: dla każdego coś miłego :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_pabianice Re: Konkurencja:) 25.11.04, 19:30 Beznadzieja i jeden wielki plagiat z www.forumpabianice.pl. Brak słów. Grafika denna, wszystko denne, 0 rozreklamowania, głupie podpisy do beznadziejnie posegregowanych działów. To forum skazane jest na porażkę i nie rozpaczam z tego powodu :] Odpowiedz Link Zgłoś
6or6e Re: Konkurencja:) 25.11.04, 22:33 Pamiętam że mieliśmy już niepotrzebny spór, pomiędzy www.forumpabianice.pl a forum na portalu gazety. i jak dobrze pamietam zakończył się pokojowo. każdy poszedł w swoją strone. 3 forum pabianickie raczej nie przejdzie. zresztą na miejscu administratora tego nowego tworu bym się tak nie szczycił pomysłem bo jak dobrze pamiętam miał on swoje konto na www.forumpabianice.pl. Jesteśmy cywilizowanymi ludźmi i mam nadzieje że sprawa jakoś się rozwiąże. Osobiście jednak uważam że dwa fora wystarczą i że koledzy z forum gazety się ze mną zgodzą. Pozdrowienia delegacja forumpabianice.pl Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Konkurencja:) 26.11.04, 10:11 w demokratcznej Polsce każdy ma możliwosc wyrazania poglądów gdzie chce i jak chce (powiedzmy). jesli nazwa "forum pabianice" nie jest zastrzezona, to wydaje sie ze kazdy ma prawo robic pod takim szyldem co mu sie podoba. kwestią do rozstrzygniecia jest czy drugie froum w identycznej formie, z praktycznie takim samym schematem prezentowania postów i wrecz identycznymi działami tematycznymi ma sens. gdyby nowi tworcy zaproponowali cos nowego, unikalnego to pewnie inaczej wygladałaby cała sytuacja. w sferze moralnej tworcy nowego forum musza rozstrzygnac czy godzi sie "pozyczanie" pomysłow i formy jaka juz stworzyli archios i 6or6e. ale jesli uda im sie przyciagnac wieksza rzesze stalych uzytkownikow to plus dla "nowych". Odpowiedz Link Zgłoś
6or6e Re: Konkurencja:) 26.11.04, 13:03 patrząc na to nowe forum, wydaje mi się jakby pomysł troche przycichł. trzeba przede wszystkim zwrócić uwage że nie jest ono aż tak podobne do forumpabianice.pl. podział działów troche inny. inny skrypt. w zasadzie inedyczna jest tylko idea. dobra nie ma co gadać jest jak jest i nikt do niczego nie będzie zmuszać. PS. to nie jeszcze i tak nie koniec :) Pozdrawiam. 6or6e. :) Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Konkurencja:) 26.11.04, 13:41 6or6e napisał: > trzeba przede wszystkim zwrócić uwage że nie jest ono aż tak podobne do forumpa > bianice.pl. podział działów troche inny. inny skrypt. w zasadzie inedyczna jest > tylko idea. nie wiem, dla mnie jest praktycznie takie samo, hyde parki, muzyka, sprzedam kupie zamienie.... a moze sie myle, moze cos sie u was zmienilo ostatnio, nie byłem bo i adres wasz nie funkcjonuje, nowego nie znam > > PS. to nie jeszcze i tak nie koniec :) haha sądami postrasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
6or6e Re: Konkurencja:) 26.11.04, 14:47 hehe. sądami straszyć nikt nikogo nie bedzie. forumpabianice.pl nie działa z powodów technicznych, aleee... :] Odpowiedz Link Zgłoś
6or6e Re: Konkurencja:) 30.11.04, 22:20 dla ew. zainteresowanych. www.forumpabianice.info po problemach technicznych wrocilismy pozdrowienia dla ekipy FP portalu gazeta.pl :) PS. Patrząc na aktywnosc na forum pana "zpabianic" chyba znowu są tylko dwa fora pabianickie. i niech tak pozostanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
boczyslaw Re: Konkurencja:) 07.12.04, 13:21 6or6e napisał: > > pozdrowienia dla ekipy FP portalu gazeta.pl > :) > ekipa FP pozdrowienia przyjmuje i odwzajemnia mrugając zalotnie oczkiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś