Gość: bili IP: *.usc.edu 03.12.04, 01:24 przyznam, ze teraz ta strona to ma rece i nogi. NARESZCIE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michał_k Re: Najnowsza strona LUBLINKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 11:02 Jest dużo lepiej, choć może trochę szkoda że nie umieszczono tam nadal sensowniejszej mapy dojazdu do lotniska, informaci o miejscach sprzedaży biletów, może systemu rezerwacji Cimbera - chyba to wykonalne? Można było wrzucić trochę historii dla hobbystów. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Najnowsza strona LUBLINKA! 03.12.04, 14:06 Łał. o wiele milsza dla oka. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf będę się czepiał. 04.12.04, 00:16 Ja państwa bardzo przepraszam,ale będę się czepiał. Strona ładnie się prezentuje,ale tylko to. Załóżmy,że jestem laikiem w sprawach lotniczych (bo jestem) i chciałbym kupić bilet z Łodzi (niekoniecznie teraz). Linki z dołu strony nie działają (w Operze i IE) reklamy połączeń ('destynacji'+ ceny) tylko migają,a nie niosa za sobą np. formularza rezerwacji a do tego nigdzie nie mogę znaleźć chociażby telefonu do centrum obsługi klienta,cobym mógł zarezerwować bilet. O odnośniku na stronę scandinavian.net, czy expedia.com nie wspominając. (nawiasem mówiąc na Scandinavian nadal wyskakują jakieś kosmiczne ceny....) Aha...no i data dosyć śmieszna. Więcej wytykać nie będe, bo od tego jest firma,której dano łapówkę...to znaczy zapłacono za zrobienie tej strony. o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: będę się czepiał. IP: 195.69.83.* 04.12.04, 01:50 I wszystkie zdjecia sa zle podpisane. Powinno byc: 1) Bombardier BD-700 Global Express 2) ATR 42-500 3) ATR 42-300 4) ATR 42-300 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek83 Re: będę się czepiał. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 03:12 Skoro nie potrafia podpisac zdjec, jak przedlużą pas? Lamy.... maniek83 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: będę się czepiał. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 13:40 Geo, ale to nie lotnisko sprzedaje bilety tylko przewoźnik i agenci. Zatem nie do końca się z Tobą zgadzam. MK Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: będę się czepiał. 04.12.04, 21:36 owszem,masz racje. Ale na stronie są bannery z reklamą cen i połączeń? Jest. Czy jest informacja gdzie można kupić bilety? Nie ma. Chociaż zwykły numer telefonu "informacja" przydałby się. Nawiasem mówiąc to zabawne,że LOTNISKO reklamuje połączenie, a nie zależy mu na sprzedaży biletów... Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: Najnowsza strona LUBLINKA! 04.12.04, 10:14 Nareszcie to jakoś wygląda. Nie jest to może od strony merytorycznej ideał, ale zdecydowanie mimo wszystko duży krok na przód. Odpowiedz Link Zgłoś