Dodaj do ulubionych

Koniec forum??? NIEEEE...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:44
Wpadłem na pomysł żeby załamać całe forum GW. Stało by się to poprzez
wrzucanie przez paru moich kolegów wątków o grach, zabawkach, komputerach,
kreskówkach itd. Ale potem pomyślałem "PO CO MIĘ TO???" I tak więc nie
wykorzystam tej strasznej broni przeciwko Wam. Dziękujcie mi za to moi
poddani hahahahahaaaa. Lecz w każdym momencie...TO MOŻE NADEJŚĆ!!! Zagłada
jest bliska. Gry was opanują!!! Wy po 20-stce nie macie nic do gadania:O
MŁODZIEŻ RULEZ!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Al_ Re: Koniec forum??? NIEEEE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:51
      Ja tam nie mam zamiaru Ci dziękować :D. Zbyt częste dziękowanie prowadzi do
      rozpusty.
      A o co chodzi wogóle ? :D. Ale to my po 20 pamiętamy te stare dobre gry, bez
      których dzisiejszych by nie było, a które w odróznieniu od tych nowych mają w
      sobie to coś dzięki czemu gry nie porzuca się po kilku godzinach, to my
      pamiętamy stare dobre kreskówki :), i to nas cieszyły zabawki o które było tak
      ciężko, a nie jak dzisiaj, byle resoraka dostaniesz niedługo już chyba nawet w
      mięsnym :D. I co Wy bez Nas zrobicie? :D
    • yarro A w rodzinie wszyscy zdrowi? 11.12.04, 21:11

• surrealisci Twoich 14 cyców nie wystarczy... 11.12.04, 23:04
      ...na nasze szeregi zwarte jak skrzela wydry w mroźny czerwcowy poranek!
      • Gość: cycasty.14 Re: Twoich 14 cyców nie wystarczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 22:15
        Spoko, mam więcej cyców w zanadrzu.
    • the_borg Marny człeku 11.12.04, 23:07
      To już się stało. Całe Forum Łódź zostało zasymilowane. Łącznie z dr. Lubiczem
      przed dwudziestką, wszystkimi cycastymi i niecycastymi, grami, szprotkami,
      kanarkami, kapustą, straszną bronią i hahahaha. Opór jest bezcelowy. Jesteśmy
      Borg i o.
    • Gość: wiechu Re: Koniec forum??? NIEEEE... IP: *.espol.com.pl 12.12.04, 11:24
      kretyn i w dodatku dupek
      • Gość: cycasty.14 Re: Koniec forum??? NIEEEE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 22:14
        Przede wszystkim JA jestem lepiej rozwinięty od takich "dupków" jak ty.
        Potrafię MYŚLEĆ samodzielnie i nie ograniczać się do wyzwisk. Więc jeśli chcesz
        się wyżyć to idź pod bramę w kapturku ze "szlugiem" do kiboli i wyzywaj ludzi
        od "kretynów". Życzę powodzenia i nie współczuję.
    • Gość: Max Damage Re: Koniec forum??? NIEEEE... IP: 194.63.132.* 12.12.04, 11:55
      Idź dziecko posłuchaj sobie hip hopu a później sprawdź czy przypadkiem koledzy
      nie stoją już w bramie...
    • uerbe Brednie 13.12.04, 16:16
      Gość portalu: cycasty.14 napisał(a):

> Wpadłem na pomysł żeby załamać całe forum GW. Stało by się to poprzez
      > wrzucanie przez paru moich kolegów wątków o grach, zabawkach, komputerach,
      > kreskówkach itd. [ciach]

Jak w temacie.
    • Gość: helga Re: Koniec forum??? NIEEEE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 18:51
      No i widzicie starocie po dwudziestce? Wiek doprawdy jest sprawą względną.
      • Gość: cycasty.14 Re: Koniec forum??? NIEEEE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:48
        chlip...chlip... Heldziu ... wzruszyłaś mnie...naprawdę!!! DZIĘKI TOBIE IDĘ W
        PRZYSZŁYM ROKU NA TARGI E3!!!!!!!!!MOTYWACJA PRZEDE WSZYSTKIM!
    • aard Zdziwiłbyś się... 13.12.04, 20:22
      ile staruszków po 20 spędza noce przy Diablo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka