Dodaj do ulubionych

MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911

IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 20:00
Panowie co mam zrobic? Kasy jak na lekarstwo, a ona sie uparla !!!
Obserwuj wątek
    • .pepe. Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 12.05.02, 20:07
      No jak się uparła, to chyba nie masz wyjścia...
      • kropka. Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 12.05.02, 20:23
        no, niby jest wyjście: zmienić żonę, ale czy będzie taniej? Wątpię :(
        pozdrawiam
        • Gość: marcin_ Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 20:30
          nie zalamujcie mnie dziewczyny!!!!
          • Gość: kx Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 12.05.02, 20:44
            nie przesadzajmy, rozwód jest chyba jednak tańszy od porsche...
            • Gość: Do. Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 IP: *.bluewin.ch 12.05.02, 20:46
              Moze kup jej resoraka? (w innych regionach mowi sie na to: zelazniak)
              Pozdr.
              Do.
              • Gość: zona Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 20:56
                Zmienic zone?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Ja wam dam!!! Nie robcie mojemu mezowi wody z mozgu bo jeszcze wezmie to na
                serio:))))))))))))
                • kropka. Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 12.05.02, 21:25
                  wiesz żono... nowy samochód, to jednak zawsze pewne ryzyko...
                  pozdrawiam
                  • Gość: kx Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 12.05.02, 21:41
                    właśnie- i jeszcze szkoda, jak ukradną...
                    • kropka. Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 12.05.02, 21:57
                      męża czy samochód?
                      • Gość: kx Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 12.05.02, 22:17
                        oczywiście, że samochód! potrącą udział własny i będzie w plecy, a jak ukradną
                        męża to weźmie sobie młodszego i jeszcze na tym skorzysta :)
    • bartuch Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 12.05.02, 21:59
      Dlatego m.in nie zamierzam miec zony. Dzisiaj ostatecznie zdecydowalem.
      Pozdrawiam ALL KAFELKOS!!!!!
      • Gość: blenda Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 22:43
        Zartujesz chyba????! ech jednak niektórym to sie przewraca w głowach ;)
    • Gość: kasiaprim ___________________________________KUP! IP: *.pai.net.pl 12.05.02, 23:47
      KUP!
      A jak sie juz wprawisz w takich prezentach - to ewentualnie moge za Ciebie
      wyjsc!
      Ale pamietaj, ze robisz to -prezenty i ozenek ze mną - na wlasne ryzyko ! DUZE!
      Lubie RR -Silver Spirit...
      I brylanty w wielkosci Koh-i-Noora.
      • kropka. Re: ___________________________________KUP! 12.05.02, 23:50
        Masz strasznie ekstrawagacki gust, Kasiu. W temacie: brylanty, oczywiście
        pozdrowionka
        • Gość: kasiaprim Re: ________________________________KUP! IP: *.pai.net.pl 12.05.02, 23:58
          A bo ja jakas taka oryginalna jestem !
          • Gość: Do. Re: ________________________________KUP! IP: *.bluewin.ch 13.05.02, 00:10
            To wiele tych brylantow chyba nie masz :-))) Chyba ze jakies okazy, ze ich
            ludzkie oko nie widzialo :-))))
            Do.
    • mlody22 Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 13.05.02, 00:00
      Kup ewentualnie sobie to autko, a zonie daj czasami(rzadko) pojezdzic.....
      :PPP
    • p8 Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 13.05.02, 00:11
      Kup jej VW Garbusa. Wiadomo że najpierw był On dopóki na dach nie spadł mu
      czołg T-34. Płaską wersją Garbusa zainteresował się F.Porsche i nadał
      ostateczny kształt.

panBozia
    • Gość: geograf Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 13.05.02, 07:43
      A może po prostu kup jakiegos malucha,
      zamień znaczki z "Fiata", na "Porsche"
      a z tyłu nalep "911".

Oczywiście w kolorze czerownym!! (maluch).

Widzisz, wydatek z głowy;)
    • Gość: ELVIZ Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 IP: *.makolab.pl / *.mipro.pl 13.05.02, 08:36
      ja widziałem takie nowe i nawet nie drogie firmy, która robi na licencji
      Porsche. Ta firma to Matchbox - z takiego się powinna ucieszyć.
      • Gość: marcin_ Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 IP: *.s102.com.pl 13.05.02, 11:00
        dzieki za rady, ale mimo wszystko oczekuje merytorycznej konwersacji na temat kobiecych potrzeb i
        wymagan w stosunku do mezczyzn. PORSCHE to tylko symbol tych reakcji. Jakie sa wasze opinie ?
        Panie i Panowie ? :-)
        • Gość: kropka. Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 IP: *.makolab.pl / *.mm.com.pl 13.05.02, 14:42
          Marcinie, takie pytania zadaje sie przed slubem. Teraz już za późno.
          Ślubowałeś - do grobowej deski i nie ma co merytorycznie konwersować.
          Moge Ci tylko powiedzieć szczerze, jakem kobita: nasze potrzeby i wymagania są
          NIEOGRANICZONE. Inwencja również.
          pozdrawiam :-)
          • kx Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 13.05.02, 16:54
            nie dość, że nieograniczone, to jeszcze z upływem czasu wykazują tendencję
            wzrostową...
            • Gość: marcin_ TYLKO KASA? IP: *.s102.com.pl 14.05.02, 15:19
              czy kobieta potrzebuje mezczyzny tylko dla ochrony, co wdzisiejszych czasach oznacza dla pieniedzy?
              _jesli nie tylko to jak to sprawdzic?
            • Gość: marcin_ TYLKO KASA? IP: *.s102.com.pl 14.05.02, 15:19
              czy kobieta potrzebuje mezczyzny tylko dla ochrony, co wdzisiejszych czasach oznacza dla pieniedzy?
              _jesli nie tylko to jak to sprawdzic?
    • bartuch Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 14.05.02, 15:57
      Wiesz co????Kup je to autko w końcu. Będzie po kłopocie:-)))))))))))))))
      • Gość: marcin_ Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 IP: *.s102.com.pl 15.05.02, 13:03
        mam wrazenie ze ten zawily problem stosunkow damsko meskich interesuje niewiele osob.
        • geograf Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 15.05.02, 13:13
          Może dlatego, że inni nie wiedza co powiedziec?
          Widzisz...dla mnie takie "chcienie" jest raczej żartem, nie wiem jak na ten temat wypowiadac się. Bo co mam powiedziec? Kup jej lepiej kosmetyki, albo prawdziwe paryskie perfumy Chanel (tak to się pisze?:), a może wtedy zrezygnuje z samochodu? Podejrzewam, że skoro Twoja żona chce taki samochód, musi byc Was na to potencjalnie stac, przecież nie móiła by tego od tak sobie....

Sam nie wiem co mam myslec... Może wybierz się z nia na wakacje (np. do Tunezji, badź Dominikane??). ty też coś z tego będziesz miał, a może Twojej żonie zastapi to metalowa puszkę...

pozdrawiam serdecznie i czekam na dalszy rozwój wypadków:)
          • Gość: marcin_ Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 IP: *.s102.com.pl 15.05.02, 13:34
            Proponujesz zebym zaproponowal jej marchewke zamiast banana?, no jest to jakis pomysl. A co do reszty to
            pewnie sam wiesz ze kobiety maja mitomanska wyobraznie, to ze zdobycie czegos jest niemozliwe wcale nie
            oznacza ze przestaja o tym myslec i mowic, a nawet odwrotnie :-))
            _ a moze same kobiety wypowiedzialy by sie na ten temat ?
            PS> siedze mocno w fotelu hihi
            • geograf Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 15.05.02, 13:36
              Moim zdaniem powinieneś jej zrobic niespodzianke poprzez daaaaaaaaleki wyjazd na wakacje, wycieczkę:)
    • grover Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 15.05.02, 13:40
      Jak macie za dużo kasy to mi też możecie auto kupić
      Grover
    • bartuch Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 15.05.02, 17:01
      No i co??????Kupiłeś wreszcie???????
    • Gość: geograf Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 IP: *.toya.net.pl 15.05.02, 17:16
      Bartuch!
      Marcin decyduje się czy wybrac Tahiti, czy Porsche;))
      • bartuch Re: MOJA ZONA CHCE PORSCHE 911 15.05.02, 17:19
        Gość portalu: geograf napisał(a):

> Bartuch!
        > Marcin decyduje się czy wybrac Tahiti, czy Porsche;))
        To i to. W czym problem:-))))????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka