Gość: ciekawa_asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:54 bardzo proszę o opinie o tym liceum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trusia Re: 28 LO - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 17:52 hej ! skończyłam to liceum 6 lat te,mu,może się cos pozmieniało. ogólnie miła atmosferka i kameralnie, może nawet za bardzo .. haha. uważam ze szkółka ma swójj poziom 9dobry). większość z nas pokończyła studia (m medycyna, prawo, psychologia). A nauczycile zawsze i wszędzie tacy sami, tak jak w statystyce, większość przeciętna, trafiają się też skrajności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matej Re: 28 LO - opinie IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 15.12.04, 18:29 hodze do tego licea przyszedłem w tym roku do szkoły z gimnazjum szkoła dobra niema dresów zadnych meneli nauczyciele krutko trzymaja nikt niewarjuje na korytarzach :]]] oprucz smiechu dziewczyn poziom nauczania wysoki ale kazdy da sobie rade (jesli bendzie hciał )hihi najlepsza Pani jest od Fizyki :]totalny ubaw :] duzo jest nauczycieli kturzy pracuja w szkole hOHO siłownia +sala gimnastyczna sklepik ,ping pong :] :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papaya Re: 28 LO - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 23:45 ale z nauką ortografii to chyba kiepsko :D Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: 28 LO - opinie 16.12.04, 23:24 No i to chyba bardzo kiepsko:DDD Generalnie wszystkie licea to mniej wiecej to samo. Takie same nudy i tyle samo nauki. A na 28 troszke sie napatrzylam, bo znajdowalo sie na mojej drodze do gimnazjum nr 18:))) Mam tam jakieś koleżanki ale nei słyszałam żeby były niezadowolone. Wszystko zależy na jakich ludzi się trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
czajka30 Re: 28 LO - opinie 16.12.04, 23:33 Czy tam dalej dyrektorką jest Stefa Łakomicka? Odpowiedz Link Zgłoś