Dodaj do ulubionych

28 LO - opinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:54
bardzo proszę o opinie o tym liceum
Obserwuj wątek
    • Gość: trusia Re: 28 LO - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 17:52
      hej
      ! skończyłam to liceum 6 lat te,mu,może się cos pozmieniało. ogólnie miła
      atmosferka i kameralnie, może nawet za bardzo .. haha. uważam ze szkółka ma
      swójj poziom 9dobry). większość z nas pokończyła studia (m medycyna, prawo,
      psychologia). A nauczycile zawsze i wszędzie tacy sami, tak jak w statystyce,
      większość przeciętna, trafiają się też skrajności.
      • Gość: matej Re: 28 LO - opinie IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 15.12.04, 18:29
        hodze do tego licea przyszedłem w tym roku do szkoły z gimnazjum szkoła dobra
        niema dresów zadnych meneli nauczyciele krutko trzymaja nikt niewarjuje na korytarzach :]]] oprucz smiechu dziewczyn poziom nauczania wysoki ale kazdy da sobie rade (jesli bendzie hciał )hihi najlepsza Pani jest od Fizyki :]totalny ubaw :] duzo jest nauczycieli kturzy pracuja w szkole hOHO siłownia +sala gimnastyczna sklepik ,ping pong :] :]
        • Gość: papaya Re: 28 LO - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 23:45
          ale z nauką ortografii to chyba kiepsko :D
          • aniapakero Re: 28 LO - opinie 16.12.04, 23:24
            No i to chyba bardzo kiepsko:DDD
            Generalnie wszystkie licea to mniej wiecej to samo. Takie same nudy i tyle samo
            nauki. A na 28 troszke sie napatrzylam, bo znajdowalo sie na mojej drodze do
            gimnazjum nr 18:))) Mam tam jakieś koleżanki ale nei słyszałam żeby były
            niezadowolone. Wszystko zależy na jakich ludzi się trafi.
            • czajka30 Re: 28 LO - opinie 16.12.04, 23:33
              Czy tam dalej dyrektorką jest Stefa Łakomicka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka