Gość: QNAR IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 21:59 W CIĄGU OSTATNIEGO MIESIĄCA JECHAŁEM TRAMWAJEM 20 RAZY -GŁÓWNIE 10 I 14 I ANI RAZU NIE SPOTKAŁEM KANARA !!! CO JEST ? POMÓŻCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi1 Re: TRAMWAJE WOLNE OD KANARÓW 13.05.02, 22:04 20 razy to mało. Ja od roku nie wiem co to kanar.A jeżdże tą samą linią co Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QNAR Re: TRAMWAJE WOLNE OD KANARÓW IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 22:07 NO TO SIĘ WYJAŚNIŁO ! OBSERWUJESZ MNIE ! CZUŁEM CZYJŚ WZROK NA SWYCH PLECACH................ Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Re: TRAMWAJE WOLNE OD KANARÓW 13.05.02, 22:09 Jeśli kasujesz bilety nic Ci nie grozi. A jesli nie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QNAR Re: TRAMWAJE WOLNE OD KANARÓW IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 22:15 JUTRO WIĘC SKASUJĘ. TRZYMAM CIĘ JEDNAK ZA SŁOWO. NIE OBSERWUJ MNIE. NIECH JUZ PRZYNAJMNIEJ TO MI NIE GROZI ! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Re: TRAMWAJE WOLNE OD KANARÓW 13.05.02, 22:11 I czemu piszesz dużymi literami. Czy myslisz, że małych nie widać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QNAR Re: TRAMWAJE WOLNE OD KANARÓW IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 22:17 OTÓŻ ZAPEWNIAM CIĘ,ŻE JEST W TYM JAKAŚ LOGIKA. MAŁYCH LITER RZECZYWIŚCIE NIE WIDAĆ, ZWŁASZCZA, KIEDY ODDALASZ SIĘ OD MONITORA SPACERUJĄC Z PSEM. BO PRZECIEŻ PSU SPACERU NIE ODMÓWIESZ ? TO W KOŃCU NIE MODLITWA. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Re: TRAMWAJE WOLNE OD KANARÓW 13.05.02, 22:24 Odmówię .....bo nie mam psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QNAR Re: TRAMWAJE WOLNE OD KANARÓW IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 22:29 DLATEGO UWAŻAM, ŻE SPECJALNIE DLA NAS -T.J. LUDZI NIE POSIADAJĄCYCH PSÓW POWINIEN BYĆ W KAŻDYM SKŁADZIE PRZYNAJMNIEJ JEDEN WAGON, ABYŚMY MOGLI JEDNOCZYĆ SIĘ W SWEJ ROZPACZY. Odpowiedz Link Zgłoś
anpio Re: TRAMWAJE WOLNE OD KANARÓW 13.05.02, 23:56 tak wolne od kanarow jutro zaplacic 70 zl jak widzicie tramwaje nie sa jeszcze wolne od kanarow choc teraz nosza sie wyraznie na granatowo i latwiej ich poznac mnie zlapali w 14. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: TRAMWAJE WOLNE OD KANARÓW 14.05.02, 09:37 Ja tam ich widzę dostyć często, ale nic mie nie robią :-) hehe Odpowiedz Link Zgłoś