Dodaj do ulubionych

Świąteczny program TV - Bóg zapłać!

IP: 212.191.169.* 25.12.04, 16:14
W Wigilię udało się utrzymać w stanie wyłączenia. Dzisiaj wreszcie okazja do
spaceru, rozmowy, posłuchania muzyki. Dzięki niech będą wszystkim
telewizorom, państwowym i prywatnym , za ich ofertę Ibiszo-debila w
nieograniczonym wymiarze czasu, obleśną Terentiew, filmy powtarzane po raz 72
(bachor sam w ...), albo te po dolarze za kilogram taśmy, jakieś hordy
podstarzałych, grubych emerytów wyjące coś z jakiejść sceny...
Tak trzymać przez cały rok! Będziemy zdrowsi na ciele i na duchu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Al_ Re: Świąteczny program TV - Bóg zapłać! IP: *.toya.net.pl 25.12.04, 16:36
      No i pseudo kolędy wyśpiewane przez grube beztalencie tonem jakby śpiewał na
      pogrzebie... A to wkońcu urodziny...
      Jak zwykle ani TVP 1 ani TVP 2 nie błysnęła... Stacje komercyjne nie wstopmne
      wogóle, zwłaszcza TVN... O zgrozo...
      Ale to lepiej...
    • Gość: helga Re: Świąteczny program TV - Bóg zapłać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 19:40
      A ja dzisiaj rano o 8.15 jak moi panowie jeszcze spali i nie otwierali dziobów,
      żeby im wrzucić jedzenie, spokojnie pijąc kawkę obejrzałam głupi i sympatyczny
      film "Eloise w hotelu Plaza".
      • Gość: Al_ Re: Świąteczny program TV - Bóg zapłać! IP: *.toya.net.pl 25.12.04, 20:00
        W sumie chyba filmem na który czekam jest: Witaj święty mikołaju. Głupie to jak
        nie wiem, wyśmiewa się z świąt po amerykańsku ale... Takie świąteczne... Napawa
        miłym humorem...
        Oj o 8 15 to ja już szykowałem śniadanko :).
    • Gość: Michał M. Re: Świąteczny program TV - Bóg zapłać! IP: 80.51.227.* 25.12.04, 20:10
      Musisz wiedzieć jedno: w dzień powszedni nie jest lepiej - w telewizji zawsze
      jest kicha :) A Święta niech dla wszystkich staną się okazją, żeby się o tym
      przekonać :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka