Dodaj do ulubionych

CITy runner :))))))))))))))

IP: *.lodz-polnoc.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 09:18
jak plotka głosi coś się stało w nocy z piątku na sobote z naszym ukochanym
tramwajem na zajezdni tramwajowej myślałem że coś będzie na ten temat w
dziśiejszej wyborczej ale widze ze jest pusto ....?może coś byście z tym
zrobili?hm ....:)
niech punk rock będzie z tobą
Obserwuj wątek
    • hubar Re: CITy runner :)))))))))))))) 20.05.02, 09:27
      Z palmy się urwałeś?? Jak ja nie lubię takich ludzi... co się stało?
    • Gość: marcin_ Re: CITy runner :)))))))))))))) IP: *.s102.com.pl 20.05.02, 10:10
      spoko spoko, jak jechalem dzis do pracy to widzialem citka, wszystko bylo OK, jechal kolo kaliskiej :-))
      • michal.ch Re: CITy runner :)))))))))))))) 20.05.02, 10:11
        Ale z drugim się obijają. Już zrobiony, kilka jazd próbnych miał, więc może by
        go wreszcie wsadzili na linię.
    • Gość: kasiaprim ______________________________Spokojnie!!!! IP: *.pai.net.pl 20.05.02, 10:13
      Spokojnie. Jezdzi kolo mojego domu i dzis sobie jechal jak mu Pan Bóg od
      Tramwajów przykazał...
    • yaa Re: CITy runner :)))))))))))))) 20.05.02, 10:18
      No yaa też jadąc do pracy rano (ok. 6.10) widziałem Citka koło dw. kaliskiego.
      Czyli wszystko ok.
      Pozdrawiam
      Yaa
      PS. A swoją drogą czy Wy kochani nie przesadzacie z ta troską o City Runnera ?
      To tylko tramwaj a nie ukochane dziecko.
      • michal.ch Re: CITy runner :)))))))))))))) 20.05.02, 10:25
        No cóż. To kwestia podejścia do sprawy. Dla Ciebie to tylko durna maszyna, a
        dla mnie coś więcej. Ale najwięcej duszy mają parowozy. To są dopiero cuda...
        • Gość: z palmy Re: CITy runner :)))))))))))))) IP: *.lodz-polnoc.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 13:55
          nie pałki z palmy sie nie urwalem zreszta jak bede juz mial fotki to dam wam
          linka to sie obsracie wasze dziecko city runner tak pilnuja ze go pomalowalismy
          heheh i co wy na to tylko szkoda ze byl to chyba ten z jazdami probnymi:
          (((((((((((((((((((((((((((
          • Gość: fantram Re: CITy runner :)))))))))))))) IP: 212.191.74.* 20.05.02, 14:15
            Żeby ciebie dobrze pilnowali, bo jak cię spotkam to ci łapska połamie i w ten
            głupi ryj strzele.
          • geograf Re: CITy runner :)))))))))))))) 20.05.02, 19:25
            Wiesz, to tylko i wyłacznie źle świadczy o tobie. O Twoim prostactwie i chamstwie. Bo o ile płacisz podatki (a raczej twoi rodzice) to z pewnościa nie wiesz, ale ten Citek jest po części ich, z podatków.

I nie ma czym się podniecac. A teraz jak każde, złe, szybko podniecajace się byle czym dziecko- weź spray i pomaluj swoje drzwi wejściowe- podobny efekt.
          • Gość: MarcinK Re: CITy runner :)))))))))))))) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 23:31
            Jak cie kiedy gnoju dorwe, albo ktoregos z twoich kumpli, to morde wymaluje farba i jeszcze
            cos wyskrobie tak ja tacy debile jak wy skrobiecie szyby. I radze ci uwazac nedzny karaluchu.

MarcinK
            • hubar Re: CITy runner :)))))))))))))) 20.05.02, 23:42
              Mało kiedy się zgadzamy, ale tym razem to ja bym Ci wyrwał tą farbę i sam mu
              przypie....

pozdrowy
              • Gość: marcin Re: CITy runner :)))))))))))))) IP: *.lodz-polnoc.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 10:05
                hehe bylo w gazecie >?nie nie bylo wydaje mi sie ze sa to tylko przechwalki nic
                o tym nie słyszalem
                macin
          • Gość: marcin_ Re: sa tacy.......... IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 22:24
            co lubia srac szczegolnie na swoje i pod siebie, takim typem jest do palmy.
    • Gość: kokos gazeta wyborcza IP: *.femur.pl 23.05.02, 22:20
      patrzcie dziwie sie tylko po co to wydrukowaliscie bo nie wiem mialo to na celu
      cos ale chyba sie nie domysleliscie bo nic nie widzialem w gazetach rzadnych
      doniesien wiec cos z wasza informacja kiepsko na maksa
      poza tym bardzo mi sie sopdobalo to co mysla na temat citka ci ci i
      wandale :PPPPP dobre dobre
      • Gość: 00? Re: gazeta wyborcza IP: *.turboline.skynet.be 26.05.02, 23:07
        YOYO
        pozdro kokos

oo9

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka