Gość: kasiaprim IP: *.pai.net.pl 20.05.02, 14:37 Odlot na tematy gruszkowe: www.gruszki.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka. Re: ________________________________GRUSZKI 20.05.02, 19:58 pyszszszszszszności :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: ________________________________GRUSZKI 19.06.02, 19:25 uwielbiam gruszki, maliny zresztą tez, ale ja jestem w centrum sezony czerowno porzeczkowego.... mniem!!! pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: ________________________________GRUSZKI 19.06.02, 20:04 Kiedyś w szaleństwie zapasów zimowych kupiłam ....40 kg czerwonych porzeczek. Dziergaliśmy je ponad tydzień. Od tej pory porzeczkom do mojegop domu - wstęp wzbroniony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ________________________________GRUSZKI 22.06.02, 01:15 co mają porzeczki do gruszek? Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: ________________________________GRUSZKI 22.06.02, 16:16 Bo one tworzą razem bandy grasjące po sadach i ogrodach. Jak spotkasz taką bandę, to marny Twój los..... nawet powidła z Ciebie nie zostaną.... Odpowiedz Link Zgłoś