redakcja 21.05.02, 13:07 Dla wszystkich zaskoczonych porannym wyglądem i działaniem forum mam wyjaśnienie, po które specjalnie zwróciliśmy się do centrali w Warszawie. Oto ono: �Jakis blad na linii skrypt-baza danych�. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka. Re: Poranny kociokwik 21.05.02, 13:20 Z tego wyjasnienia zrozumiałam jedynie "błąd". Dobrze, że chociaż tyle :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Poranny kociokwik 21.05.02, 13:20 a dziękujemy, ale tylko słyszałem bo sam się nie mogłem przekonać... pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Poranny kociokwik 21.05.02, 13:39 Ciesz się. To było straszliwie denerwujące. Redakcji dziękuję za wyjaśnienie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Poranny kociokwik IP: *.makolab.pl / *.mipro.pl 21.05.02, 13:59 Ładnie to tak??? Baz Forum o poranku, aż mnie myśli samobójcze przechodziły, w momencie gdy Forum gdzieś wsysło. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno11 Re: Poranny kociokwik 21.05.02, 19:53 redakcja napisał(a): > Dla wszystkich zaskoczonych porannym wyglądem i działaniem forum mam wyjaśnieni > e, po które specjalnie > zwróciliśmy się do centrali w Warszawie. Oto ono: > �Jakis blad na linii skrypt-baza danych�. No rewelacyjne wyjasnienie. Jakie zwiezłe, jasne i nie budzące wątpliwości! A ja rano od zmysłów odchodziłem!!! Odpowiedz Link Zgłoś