Gość: HackFinn IP: *.lodz.silverscreen.pl 21.05.02, 17:30 Czy moglbym prosic o zapodanie tego slynnego maila na priva? snow_surfer2000@hotmail.com HackFinn;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Do Marcina K. IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 18:11 Mam taką propozycję dla ciebie Marcinie może byś przedstawił sytuację łódzkiego lotniska Lublinek w obszernej formie w języku niemieckim lub angielskim i na piśmie zaproponował Prezesowi Lufthansy Jurgenowi Weberowi aby jego linia lotnicza na próbę przez pół roku uruchomiła połączenie Frankfurt-Łódż. Obsługiwać je mogą samoloty wielkości ATR-ów lub podobne.Z pewnością taka propozycja rozwścieczy LOT. Pozdrawiwm Marek M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Do Marcina K. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 22:13 Witam Sprawa do przemyslenia. Choc nie o rozwscieczenie LOTu mi chodzi (bo LOT to mi wisi jako taki) ale o normalne rejsy z Lublinka do sensownego huba. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś