szprota 19.01.05, 13:00 groar, nie cierpię zimy, zimna, śniegu i tych wszystkich urozmaiceń :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byłylogowany Pani kierowniczko, jest zima to i... IP: *.radogoszcz.arise.pl 19.01.05, 13:42 Gorzej, że już za chwilę lipiec, te okropne gorączki, te obrzydliwie długo wlekące się dni, fe. To jest dopiero dramat:( Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login To jeszcze nic 19.01.05, 13:58 Po drodze jest wiosna :/. Znów będzie pewnie coś topnieć, pełno błota będzie, ptaki będą pitolić bez przerwy, we łbie jeszcze nie daj Boże zaszumi i się człowiek w coś wpakuje ... Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe04 i jesień... 19.01.05, 14:08 i jeszcze zostala jesien... gnijace liscie ktore wciaz spadaja i spadaja i spadaja i... ale lubie jesien z burze i deszcze tak mnie wyciszajace wewnetrznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłylogowany Nie ma to jak... IP: *.radogoszcz.arise.pl 19.01.05, 14:20 ... krótki, szary, zimny, mokry dzień. W takim dniu nie pałętają się po ulicach i parkach zakochani (ble), nie kuśtykają staruszki (a fe), paniusie chybcikiem uciekają do domów (fuj), nie widać nieśpiesznych mężulków (ło matko), bachorstwo nie wrzeszczy na podwórkach (Chryste Panie), panuje porządek i spokój. Oby takie dni były przynajmniej 360 razy w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniuta Re: Nie ma to jak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:50 Ludzie przestańcie tak narzekać nie ważne jaka jest aura, to dzieje się na zewnątrz, a wewnątrz, kochani, gorąca herbatka, koc, dobra książka i muzyka! Cieszmy się życiem! Jest tylko jedno, ale my nie zdajemy sobie z tego sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Chciałbym... 20.01.05, 19:00 Gość portalu: Aniuta napisał(a): > ...a wewnątrz, kochani, gorąca herbatka, koc, dobra książka i muzyka!... ...zaznać luksusu odczuwania tego samego. Wyszedłem z domu przed dziewiątą - wróciłem na godzinę z hakiem koło pierwszej. Powrót po "drugiej turze" planuję na jakąś 22. To tyle. Miłego... i koca, i mruczącej koty, i książki... i earl grey... i Claptona z głośnika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: i zimno i pada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 00:03 I zimno i pada, i zimno i pada, na ten kraj w środku Europy, gdzie samochody są kradzione a waluta to polski złoty.... Odpowiedz Link Zgłoś
zoe04 Re: i zimno i pada 20.01.05, 10:01 hehe Staszewski wiedzial co mowi... (spiewa) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: i zimno i pada 20.01.05, 10:10 a ja w moim magicznym domku, z kawką, kompem i stosem papierów.... fajnie czasem pracować w piżamie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: i zimno i pada 20.01.05, 12:44 Dobrze masz... ja dzisiaj nie dość, że w taką pogodę, to jeszcze na piechotę lub co najwyżej tramwajem - chyba że mi się uda naładować ten cholerny akumulator. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert W Gdyni też 20.01.05, 12:58 i wyjście do sklepu może skończyć się straceniem zębów po niekontrolowanym poślizgu w błocie. Brrr. Siedzę dziś przy kaloryferze do końca dnia i niech nikt się nie waży otworzyć okna! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota biedna Kotbert :( 20.01.05, 13:09 a ja dostrzegam zalety śniegu wygladając przez okno balkonowe: ogród jest jakby bardziej bajkowy :) szkoda tylko, że wieje i generalnie nieprzyjemnie jednak Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert u nas 20.01.05, 13:14 z bajkowości zrobiła się rozmemłana chlapa. Za to chwilowo jakby widniej. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Dyć o to właśnie chodzi... 20.01.05, 18:15 szprota napisała: > bardziej bajkowy :) ...że "bajkowo" [ang. bikowo] wcale nie jest... Gdyby tak choć mróz łaskaw złapać był. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Szzz... 20.01.05, 18:12 szprota napisała: > groar, nie cierpię zimy, zimna, śniegu i tych wszystkich urozmaiceń :/ Podzielam w pełni... szlag by trafił - chciałem w środę do pracy na Walerym, a tu zaskoczenie... i to niemiłe, bo brudne, mokre i w ogóle błee... Od przyszłego poniedziałku do czwartku w kolejnym tygodniu mam urlop... jestem spłukany, pogoda chyba się nie zmieni... wolałbym już całymi dniami w sklepie siedzieć... ech. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota ta, jasne 27.01.05, 12:42 i zupełnie filmowo kostnieją mi ręce, że o zmarzniętym tyłku nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: ta, jasne 27.01.05, 12:54 zakładamy rękawiczki, szalikiem owijamy szyje dwa razy, czpka na głowę i uszy, na nogi relaksy, kożuch i jest ok.... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: ta, jasne 27.01.05, 13:04 a na tyłek wełniane stringi z koniakowską koronką Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: ta, jasne 27.01.05, 13:24 oczywiście kolorowe, bo przecież szaro na ulicach... jakoś w drodze prób i błędów nauczyłam się, że jak jest zimno, to się wkłada sweter i kożuch, ale to nie zmienia mojego nastawienia do zimy. nie lubię i już. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe ... 27.01.05, 19:16 szprota napisała: > oczywiście kolorowe, ... Skrajnie kolorowe to może nie... ja tam przy swoim niebiesko-zielonym zostaję. A tak w ogóle to :), bo wariant rowerowy można włączyć, a to dzięki temu że chłodniej i poniżej (grubo) zera nawet! Odpowiedz Link Zgłoś
amrita Re: i zimno i pada 27.01.05, 13:11 kazda pogoda jest fajna :) i przy kazdej mozna sie niezle czuć Odpowiedz Link Zgłoś
aard Czuję się (jak zawsze) świetnie 27.01.05, 15:12 a zimy (jak zawsze) nie cierpię. I o. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: i zimno i pada 28.01.05, 13:09 a dziś i ciepło i nie pada. znakomita pogoda na narty! Odpowiedz Link Zgłoś