toffi 23.05.02, 20:16 tak , tak.. mialam okazje wysluchac mat. o forum i forumowiczach przygotowanego na warsztatach przez hubara. bardzo fajnie sie sluchalo. gratulacje i pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blenda Re: FORUM W RADIU IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 20:57 no prosze a ja nie miałam jeszcze okazji wysłuchanie tegoz materiału mimo że wypytuje sie z kazdym razem jak spotkam Panów;p. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: FORUM W RADIU 23.05.02, 21:47 toffi czyżbys była na wczorajszym słynnym pokazie radiowców-studentów, podopiecznych Jacka Grudnia? Jesli tak, to ujawnij się. A jeśli nie chcesz tego robić to napisz tylko tak lub nie. Chyba, że HuBar udostępnił to już gdzieś w sieci. Ale coś mi mówi, że jadnak wczoraj byliśmy na tej samej sali ... Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
toffi Re: FORUM W RADIU 24.05.02, 19:50 bylam i siedzialam calkiem blisko ciebie;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: FORUM W RADIU IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.05.02, 22:47 ja niestety nie miałam tej okazji ale słyszałam, że jest bardzo dobry! :)P Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: FORUM W RADIU 24.05.02, 00:30 Cieszę się że się podobało:-) Mam nadzieje że już niedługo uda mi się ten materiał jakoś wydostać ze szkoły i opublikować na stronie Radia www.KaFeL.xu.pl Ixik ale powiedz że nie słyszałaś tego ode mnie, bo tak możnaby pomysleć. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: FORUM W RADIU (uzupełnienie) 24.05.02, 09:40 Słyszałam od "Pewnego Bardzo Ważnego Pana z WSHE", że materiał HuBara był bardzo dobry! pozdroofki dla "Pewnego Bardzo Ważnego Pana z WSHE" (kogoś z desantu poproszę o przekazanie pozdrowień) Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś